толкова ли съм лоша

• 24 008
  • 452
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Именно затова пуснах темата.
Гледам го,че затъва все повече и почвам да се притеснявам...той разчита на това,че работата му е такава,че има дни в които се прибира с по 100 лв.надник,но аз се притеснявам ако работата му секне каквао ще правим със всичките неща на изплашане и така.А ме е страх да говоря с него за това,защото ще се разсърди и ще каже,че аз не искам детето и т.н.
Мила, знам, че искате свое дете.....с премълчаване няма да станат нещата.
Трябва да поговорите и то сериозно. Предполагам, че ще заеме отбранителна позиция, ти пък на свой ред не трябва да го нападаш. Темата е много сериозна и да, права си си. Детето е дете и е безкрайно мило, но подаръкът няма да запълни липсите.
За финансова сигурност няма какво да говорим, че то не остана такава....
Я се виж и ти с дете на ръце, с едно майчинство и половинката да си кара на принципа "ден година храни"....
Отговор тук няма да намериш, мила, отговорът е във вашият дом.

# 31
Аз не съм го и нападала за нищо,просто той си е такъв,сърди се за всичко и аз се научих да си мълча.Просто пуснах темата защото си мисля ей така за себе си-щом се дразня че пръска луди пари за подаръци на малката дали съм толкова лош човек....А относно детето много пъти съм мислила,че заради това иска дете от мен-да запълни липсата,че неговото дете много рядко го пускат да го вижда  newsm78

# 32
  • София
Аз не съм го и нападала за нищо,просто той си е такъв,сърди се за всичко и аз се научих да си мълча.
Как ще я карате така? Липсата на комуникация пречи на решаването на всеки един проблем. Да не говорим, че тази сръдня е класическа манипулация и гарантира, че винаги ще се случва онова, което е решил сърдещият се.

# 33
Не си лоша, а като всяка жена искаш сигурност, която едно дете няма да ти даде. Поговорете, няма как някой друг да обясни на мъжа ти какви са ти страховете.....

# 34
  • София
Аз не съм го и нападала за нищо,просто той си е такъв,сърди се за всичко и аз се научих да си мълча.
Как ще я карате така? Липсата на комуникация пречи на решаването на всеки един проблем. Да не говорим, че тази сръдня е класическа манипулация и гарантира, че винаги ще се случва онова, което е решил сърдещият се.
Бояна, напълно съм съгласна с теб.
betsaibe, всички разбраха защо си пуснала темата. Лоша ли си?-Не, не си.
Премълчаването сега, много горчиви сълзи ще ти донесе в последствие...

# 35
Не си лоша, а като всяка жена искаш сигурност, която едно дете няма да ти даде. Поговорете, няма как някой друг да обясни на мъжа ти какви са ти страховете.....
Когато се помъча да поговорим,той почва да ми обяснява да не се притеснявам и че ме обича и куп ей такива глупости,после нещата се променят за известно време колкото да ми "замаже очите" и после всичко си е по стария начин.Той си е наел така-каквото и да стане аз си премълчавам или ако не мълча то поне бързо ми минава.И сега каквото и да говоря той ми казва "добре" после си прави каквото си знае и всичко си минава нататък

# 36
  • София
Когато се помъча да поговорим,той почва да ми обяснява да не се притеснявам и че ме обича и куп ей такива глупости,после нещата се променят за известно време колкото да ми "замаже очите" и после всичко си е по стария начин.
Много ясно, че е така. Напълно ти вярвам.
Но, сама знаеш и нещо те чопка, щом пусна темата.
Поговорете сериозно, сериозна стъпка сте предприели. Да създадеш дете, без ясна представа за бъдещето, няма да те направи най-щастливата жена, сама го разбираш. Постави въпросът ребром и си направи изводите, пък какво ще решиш - ти си знаеш.

# 37
Oхххх толкова съм ти благодарна за съветите и подрепата най вече и тук и в другата тема  Hug

# 38
  • София
Oхххх толкова съм ти благодарна за съветите и подрепата най вече и тук и в другата тема  Hug
Hug

# 39
  • София
 Hug Странни тълкувания на ситуацията има!  newsm78 newsm78

# 40
  • София
$hantalche- Не мога да разбера такива хора като теб. Авторката има нужда от правилен съвет и ако можеш и го дай, ако ли не не се изказвай. Тези глупости където си ги написала ми се виждат най-малко не на място. Mr. Green

betsaibe- Миличка много добре те разбирам. Значи за мен ти съвсем не си лоша, напротив точно обратното много си добра. Щом бащата на детето което толкова много обича и му купува всичко но в същото време когато я вземе вместо да я види излиза и ти я оставя на теб и ти има доверие значи, че ти си доказала, че си добра.Да сигурно не се случва всеки път да ти я оставя но все пак.Ти си приела детето и то се вижда по начина по който пишеш за нея. Проблема е в него. За мен той не е прав. И ако има някой лош в цялата история то това е той. Първо защото според мен по този начин той прекалено много я глези а това не води до добри резултати и второ защото стоварва всички грижи върху теб. И за мен както и другите писаха решението е в разговори. И то много сериозни. Говорете , карайте се ако трябва, да се сърди ако ще но намери решение. Hug

# 41
Конкретно на въпроса на авторката-не, не си лоша, по-скоро си разумна, явно за разлика от приятеля ти. Проблемът ти е, че нямаш точна представа за разликата между ерген и разведен. И двамата се водят свободни, но това важи само за първия. Не се опитвай да го променяш, а реши дали можеш да приемеш положението такова, каквото е. bowuu

# 42
Според мен твоят мъж има нужда да се научи как се родителствува. Определено родител, който купува неща, за които не може да плати е много лош родител и лош пример за детето.
След това е добре да се научи как се разпределя бюджет. Има страшно много мъже, които изкарват прилични пари, но ги пропиляват лесно.

Когато имаш деца, трябва и да заделяш нещо за фонд обучение, застраховка Живот, допълнително здравно осигуряване (частно), хобита на децата - занимания със спорт или изкуство и т.н. Как ще плати за всичко това този мъж, ако изплаща фотоапарати и лаптопи с лихви? Че и други джунджурийки както разказваш.

Трябва да седнете и да си изясните кое е важно за вас и да живеете според тези свои разбирания. Например за мен е особено важно да не се купува на изплащане, защото ако не можем да си купим нещо сега значи изкарваме недостатъчно и като платим лихвата, това ще ни направи още по-бедни. Парите и отношението към тях се възпитава и е едно от основните неща, по които не трябва да имате разногласия. Искаш ли детето ти да отрастне с прахосник - днеска има, утре няма? Върху това трябва да си помислиш.

И още нещо. Трябва да си готова да свириш втора цигулка до края на връзката си с този мъж, защото дъщеря му винаги ще е номер едно за него. Сега са лаптопи и МР4, но много скоро ще бъде - кола, такса за университет, пътуване с приятелки в чужбина, сватба, помощ за жилище, бебе и т.н.

Искаш ли твоето дете да се конкурира с другото?

Ако си млада и свободна - има много риба в морето. Със сигурност можеш да си намериш мъж, който все още няма деца и иска такива. Който ще дава мило и драго за тях и ще споделя радостта от първата рожба заедно с теб. Ще ви вълнуват еднакви неща и цялото внимание, грижи, любов и пари ще отиват при тях.

Заслужаваш това! И бъдещите ти деца го заслужават!
Помисли си добре.
Изживей си любовта преди това, разбира се!
Успех
 Peace

# 43
Как ще си лоша бе?!?Значи човека,че се грижи за детето  е похвално,ама както казаха,има неща които не се компенсират с вещи.Ми малката утре ще поиска Порше..тати кво ли тряя да направи за да не е лош и  той?

# 44
Може таткото да е решил да компенсира малкото време с нея и затова да ѝ купува скъпи неща тоест купува си обич с пари вместо да прекарва повече време с нея.
Хубаво е да се грижи за нея но с мярка. Последен модел телефон, лаптоп и подобни някак си не върви. По-добре да я запише на спорт или на език, ще ѝ е от полза в бъдеще.
Говори с него. Той как смята да издържа бебе?

Общи условия

Активация на акаунт