толкова ли съм лоша

• 24 121
  • 452
  •   1
Отговори
# 180
Е, авторката каза, че е пенсионер и е купил на младата жена апартамент и магазини. Да не излезе, че е излъгала!
казва , че е по-възрастен от нея , а авторката е на 23 ...

а има и богати пенсионери , богати с имоти - жената на брат ми така беше почти  обезнаследена от дядо си , който се ожени втори път и сума ти имоти даде на втората си  жена ...

# 181
  • София
Ама какъв е тоя развод техен - без издръжка за детето, нереално някак това  newsm78

Не може да има решение на съда и там да не е написано на колко го осъждат издръжка. Според мен той не иска да се заяжда с бившата за това да пуска детето при тях защото тя може да се заяде за издръжката понеже той няма документи доказващи, че е давал пари за детето.

# 182
Вили, не си ме разбрала.
Аз съм много против това, което прави мъжа й, изобщо не е редно да се харчи така. Ама изобщо изобщо не е редно.

Злобеенето беше за гадната бивша, дето спи с дядовци за пари.

Аа, ОК  Hug Темата върви прекалено бързо и явно съм изпуснала между редовете.
Но пък и съвет особен не може да се даде.

Като краен вариант - идва ми наум - ако парите са общи, той купува обаче прекалено скъпи неща и накрая едва избутват - да каже, че са й намалили заплатата с 50лв и да си ги прибира. Една позната така от години си компенсира...

Весела - те нямали брак - нали прочете.

# 183
Не го знам какъв е и с извинение към по възрастните-за мен всички над 50 са пенсионери.
Но аз не проумявам защо нищим бившата му и т.н. като изобщо мен тя не ме вълнува и не ми пречи кой знае колко много  Rolling Eyes
 viliko  при нас няма твои и мои пари,просто като има да се плаща нещо,който има пари го плаща.Който няма иска от другия,ако и той няма се търсят на заем  Peace

# 184
Е, авторката каза, че е пенсионер и е купил на младата жена апартамент и магазини. Да не излезе, че е излъгала!
казва , че е по-възрастен от нея , а авторката е на 23 ...
...

Хубаво е да се чете темата.
И героят на темата е по-възрастен от авторката все пак.(

Я да задам един въпрос към авторката - каква е разликата между нея и любимия, и между бившата и пенсионера?

# 185
е , на авторката е 36 годишен , а другият , ако е на 55-60 й се виждат като 100 ...

# 186
Не го знам какъв е и с извинение към по възрастните-за мен всички над 50 са пенсионери.
Но аз не проумявам защо нищим бившата му и т.н. като изобщо мен тя не ме вълнува и не ми пречи кой знае колко много  Rolling Eyes
 viliko  при нас няма твои и мои пари,просто като има да се плаща нещо,който има пари го плаща.Който няма иска от другия,ако и той няма се търсят на заем  Peace

Чакай сега, значи взимаш заплата на края на месеца, той  също взима. Кой ще плати тока? Кой ще напълни хладилника? Ако нещо се повреди вкъщи - кой поема? А джи ес-емите?
Реално - ти от твоята заплата - какво плащаш и той какво? То дохода е еднакъв всеки месец - та добре знаете кое колко и къде отива... newsm78

# 187
е , на авторката е 36 годишен , а другият , ако е на 55-60 й се виждат като 100 ...
Аз съм на 24 вече отскоро,а той на 36.бившата е с 2-3 години по голяма от мен а нейния доколото знам е с над 30 години разлика  Peace извинете,но по мои прости сметки идва към 60,е вие как му викате на такъв човек???
А за доходите-и преди обясних той не е на твърда заплата,когато го извикат и на същия ден или на другия му плащат,така че може и 5 пъти даа взима заплата в месеца

# 188
ти бившата я остави , нейната уредена като те чета Wink

на теб и любимият ти отсега ви куца комуникацията, не ви знам като станете на по 55- 60 - сигурно ще сте си издрали очите вече.

# 189
Аз съм на 24 вече отскоро,а той на 36.бившата е с 2-3 години по голяма от мен а нейния доколото знам е с над 30 години разлика  Peace извинете,но по мои прости сметки идва към 60,е вие как му викате на такъв човек???
А за доходите-и преди обясних той не е на твърда заплата,когато го извикат и на същия ден или на другия му плащат,така че може и 5 пъти даа взима заплата в месеца

Опитвам се да разбера дали ти харчиш твоята заплата за себе си, а той поддържа дома и сметките - и се иска от теб - само когато недостигат парите, или ти си даваш цялата заплата само вкъщи??? Защото ако е първия случаи - нямаш мног оправо за претенции към парите за детето, но ако всичко твое отива за общото - значи имаш, за мен  Peace

# 190
Т.е. бившата е забременяла на 13 г. и е родила на 14?

# 191
Т.е. бившата е забременяла на 13 г. и е родила на 14?

Joy Joy Joy
Аргуне - от няколко дена те гони параноя и все те засичам - как всяка тема ти е пързалка!
Ама ако авторката не даде отговор на това - ще ти повярвам!

# 192
Ами тя каза, че детето е над 10 години, какво да отговаря повече!  Mr. Green

# 193
Авторката е написала на колко години е детето, който има мерак, да чете.

# 194
Аргун няма кой да я "бие", признала съм я. Винаги има едно на ум. Скорпион гаранция. Като койот е Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт