толкова ли съм лоша

• 24 025
  • 452
  •   1
Отговори
# 360
Е нали тоя баща прави подаръци веднъж на 2-3 месеца за по 200-300 лв, т.е. по 100лв издръжка на месец... при положение, че по закон издръжката е 1/4 от дохода, а неговия, както прочетох по-напред е 500лв на месец... ами той плаща издръжка на минимума. Не само си лоша да претендираш ами трябва да си доволна, че с толкова малко минавате. А и за какъв проблем, че са накуп говорим, след като покупките са на изплащане?! Тая тема нещо много недомислена, както и проблема  Tired Пък ако не те кефи мъжа ти да отделя толкова внимание на детето си горда ли ще си да му родиш и ти едно дете? И тогава какво - по 100лв на месец ли ще отделя и за него? Достатъчни ли ще ти е?

# 361
За пореден път обяснявам-на всеки 2-3 месеца той дава пари на майката за дрехи и други  нужди на детето,плаща сметката за телефон на малката  и отделно купува подаръците

# 362
Ми хубаво прави.

# 363
Щеше да е хубаво,ако можеше да си го позволи,а не да купува на изплащане

# 364
 Евала правя на  баща , който въпреки раздялата , продължава да обгрижва детето си  Peace
 betsaibe признавам че прочетох само първия ти пост . Може би разбирам откъде идва раздразнението ти. Но когато човек създава връзка с партьор , имащ деца от преден брак/връзка, трябва да премисли всички + и -  Peace  Смятам че ,ако показваш този тип раздразнеие ,пред партньора си , много скоро връзката ви ще се изчерпа . Това са доста деликатни въпроси и теми . И трябва да намериш начин , да постигнеш някакъв консенсус .

# 365
Габриеле, пича може да взема и над 500 но представи си ,че плаща наем ! И какво тогава ? ще го посъветваш да живее на улицата ли  или приятелката му да плаща наема за да може той да дава на детето си ? Далеч съм от мисълта , че той не трябва да плаща на детето си ,но все пак това трябва да е съобразено с възможностите му а  не с това какво ние мислим Wink
И утре като има дете с новата си приятелка какво ? да лишава второто си дете за да дава на първото ли ?
И да, едно дете струва много но нали не очаквате той да дава на бившата си жена толкова колкото е давал докато са били женени!

# 366
И да, едно дете струва много но нали не очаквате той да дава на бившата си жена толкова колкото е давал докато са били женени!

Хубаво би било и правилно,  но е химера. В края на краищата той преценява колко да дава. А не приятелката му. За което моите уважения.

# 367
Е с моите уважения,но когато бюджета е общ и той живее в найната къща,мисля,че приятелка има право на глас  Peace

# 368
Разбира се. Обсъждаш нещата с него. Не с нас.

# 369
...

Детето по-малко ли започва да яде след развода?

# 370
...

И аз това питам / не авторката / .
  Малко офтопик , заведох дело за увеличение на издръжката . От съда ми искат документи и обяснения , с които да докажа /покажа ,че разходите на детето са се увеличили  Rolling Eyes
Аз така или иначе , три години не съм я виждала  Rolling Eyes

# 371
...

хайде да не коментираме морални принципи и прочие защото те нямат нищо общо с действителността!
Детето яде повече и иска пове4е , но майка му и баща му не са вече едно домакинство и баща му има ново семейство на което също трябва да даде, така че е въпрос на добра воля колко ще даде!
Редно е бащата да дава , но не може да дава толкова колкото е давал преди и я се постави за секунда на мястото на новата приятелка и ми кажи как се чустваш. И не ми казвай ,че ти си супер пичка и никога няма да допуснеш такова нещо , защото никога не знаеш какво ще ти поднесе съдбата!
И някои от вас които нападате момичето , ако нямате какво положително да кажете по добре не пишете!
Момичето искаше съвет -получи достатъчно така ,че ще и препоръчам повече да не пише в темата, даже да помоли модераторите да я заключат!

# 372
...

И аз това питам / не авторката / .
  Малко офтопик , заведох дело за увеличение на издръжката . От съда ми искат документи и обяснения , с които да докажа /покажа ,че разходите на детето са се увеличили  Rolling Eyes
Аз така или иначе , три години не съм я виждала  Rolling Eyes

Земи си изясни мисълта моля те  Mr. Green кого не си виждала хахахха дъщеря си ли  Laughing

# 373
Благодаря ви за съветите  Hug на тези които ме съветват да го оставя - и аз съм го мислила,но може би това е 1-та ми голяма любов и някак си не мога да се откажа от нея.А и си мисля-"след всичко с което трябваше да се примиря и да приема,как по дяволите да се откажа точно сега?" Обичам го и се виждам и занапред с него,затова казах,че раздялата не е вариант,а и не мислите ли че е малко жестоко -да го оставя само защото има дъщеря и аз винаги ще играя втора цигулка  Rolling Eyes А относно майката с възможности,а ние да купуваме на изплащане-забелязвам,че има странна последователност на събитията-след всеки подарък малката я пускат да идва вкъщи и после примерно 2 месеца малката не идва/или е болна или има да учи/ и хоп следващия подарък и малката пак я пускат за един уикенд  Rolling Eyes мисля,че и моя приятел усеща че така се получават нещата и затова прави така.Mайката се обажда по тел и казва "малката иска....." и нашия на другия ден е в магазина или ако не на другия ден то е до седмица-две и така се случват нещата в нашето семейство.Ей от това ме боли най-много - това какво ще мога да си позволя аз се решава от жена която даже и не познавам,защото тя като звънне той само не и козирува по телефона,че не дай си Боже я ядосаме няма да види детето  #2gunfire
От този ти пост , си правя извода че вината не е толкова във вас. Вината , за взаимоотношенията ти със съпруга , е в бившата му .
Може би все още не може да го прежали , и се мъчи да развали отношенията ви , използвайки детето. Много грозно и тъпо . Намерила е слабото ви място , и ви върти на пръста си . Наистина е добре да намериш начин , и да поговориш спокойно с любимия си . Трябва да вземете заедно решение , какво ще правите .Може би е редно , таткото да спре с подаръците за известно време. Да , вероятно майката ще прави въртели , и няма да пуска детето . Но, трябва да се преборите да я виждате и без да купувате излишни подаръци  Peace

# 374
Земи си изясни мисълта моля те  Mr. Green кого не си виждала хахахха дъщеря си ли  Laughing

Издръжка  не е виждала.  Защото всеки мухльо може да си бие камшика и да не плаща.

Общи условия

Активация на акаунт