Калории броим, здравето ценим и кила топим!

• 60 128
  • 711
  •   1
Отговори
# 540
  • 1st floor
За Велкиден и кръшкането в диетата! Mr. Green
http://www.bb-team.org/articles/1341_za-velikden-i-krashkaneto-v-dietata
Тъй като не спазвам разни строги ограничения /освен калориите/, няма да имам кой знае каква крачка назад.  Laughing

# 541
Празничен поздрав от и мен  bouquet
Успах да ви изчета Simple Smile като от 2 дни не съм писала.....
НеПоКоРнА, приятелска завист за размер 25-26  omm
Miami, поздравления за поредното "изхвърлено" килце  newsm10
kiksi007, преди време един "специалист" ми беше казал, че при "спорт в градината" и на 2000 ккал можеш да качиш дневния прием Simple Smile
poem, честито за -0,500 кг. по-бавното е по-сигурно Peace и не знам аз как ще се справя сега с тези козунаци, като не мога и трохичка да взема Sad, а преди не половин, а цял козунак с млекце можех да изям Embarassed...обожавам го!!! но чак сега виждам колко ккал съм поемала по великден...ужас #Crazy
JLo Hug...първото килце е най-стимулиращо newsm10 браво и все така да е Simple Smile
ira_d, какво е това чистене бе момиче Shocked... мен роднини и познати ме наричат "манияк" в чистенето, но твоето е .....уникално Simple Smile, но пък колко ккал си изгорила...та чак си е завист newsm10
Дано не съм пропуснала някой Simple Smile
И така...изминалите 2 дни броя и си правя по 7-8 минути пилатес към обяд и привечер /сутрин освен за кафе и цигара, за нищо друго не мога дори да си помисля Sad/. Ккал са около 1000-1200, но мисля, че не мога да се похваля с кг. или см. в минус Sad ...не знам  33uu
Решила съм да меря всичко чак в понеделник.
За днес си направих 2 вида ястия : едно за обяд и едно за вечеря, купих си и 300гр. говежда пастърма и оформям 1190 ккал, предимно на база Б Simple Smile
Успешен, минусов и слънчев празничен ден ви пожелавам  bouquet

П.П. лелеее.....много писане му "ударих"  Oha! Joy

# 542
Аз днес нямах време за ядене и съм само на шепа сурови орехи, после ще си приготвя нещо набързо. Тия 3 дни няма да се тегля, за да не ми приседне  hahaha

# 543
  • 1st floor
Тия 3 дни няма да се тегля, за да не ми приседне  hahaha

И аз ще пропусна понеделнишкото си мерене.  Mr. Green

Имам и отчет за днес:

З: овесена каша
Втора З: прясно мляко, сурови бадеми
О: филия запечена с кашкавал, сирене и яйце, кисело мляко
Сл З: кисело мляко с канела, 5 шоколадови бонбони и половин малка кутия с шоколадови пурички  Mr. Green
В: кебапче със зелена салата и краставици, 1/2 шоколадово десертче

Тотал: 1785 ккал. Яко шоколадов ден, за засилка преди козуначения!!! Mr. Green
Но пък В. показват 48%, М. - 31% , Б . - 21. Това за успокоение!!!  hahaha
Хубава вечер от мен!!!  Hug

# 544
здравейте и от мен,като гледам така май днес за всички е дъждовен деня и няма отчети е само Непокорна,но тя никога не пропуска.Вчера ти се подигравах как може в 5 да си се наспала,а аз днес в 7 станах  hahaha по собствено желание  hahaha то всичко ми се връща
За отчета днес не знам какво да кажа ужас е:
з: кисело мляко+ябълка (в по-голямо количество)+3в1=220 кал.
о: 2 парчета ябълков щрудел (които сметнах горе долу по 180 кал. парчето)+зелена салата+моркови+сиренце=760кал.
сл.з 5 шоколодави бонбона+ябълков щрудел-300 кал.
вечеря ябълков щрудел+зелена салата=700кал.
Тотал:1980 да ги закръгля на 2000,може и на места да съм преувеличила,защото нямам много спомен по колко изядох.

# 545
Лошо... Sad и аз днес приключвам на около 2000ккал Embarassed
Най-вероятно ще се премеря не в понеделник, а във вторник Blush

# 546
  • 1st floor
Вчера ти се подигравах как може в 5 да си се наспала,а аз днес в 7 станах  hahaha по собствено желание  hahaha то всичко ми се връща

hahaha hahaha hahaha

А пък за отчетите - каквито, такива!!! Празник е все пак!!!  Grinning

# 547
Христос воскресе! Честит Великден! Приятни празници на всички!!! baloni

kyllmg kyllmg kyllmg easter

# 548
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ easter

# 549
  • 1st floor
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!! Благословен и светъл Великден! Много здраве, щастие и благополучие!  Hug

# 550
  • Пловдив
Христос Воскресе! Честит празник и от мен момичета, дръжте фронта Simple SmileHug

# 551
Честит празник на всички! Бъдете здрави и щастливи!

# 552
И тъй като ние сме не само отслабващи, но и здрави, ето и интересен YouTube канал http://www.youtube.com/user/ZdraveTV/videos

# 553
хайде аз пък да отговоря на JLO, аН, НеПоКоРнА ,tesito i Miami_beach ВОЙСТИНА ВЪЗКЕСЕ! Честит празник на всички,много здраве и семейно щастие!
За днес отчета пак ще е плачевен,до тук го изчислявам на 800-900 кал. хубавото е,че опитах козунака и изобщо не ми беше вкусен,така че едно нещо по-малко да мисля и до тук съм на 5-6 яйца не помня колко точно,малко киви,2-3 сладки,2-3 хапки козунак.Сега отивам и да му дръпна една тренировка.

# 554
Аз за сега съм супер- никакъв козунак, само зелена салата, 2 яйца и 150гр. пилешка пържола от бяло месо на скара  bowuu Въглехидратите са ми едва 6-7%
Може би за вечеря ще хапна козунак и мляко, не било трудно да се устои  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт