Седем часа разлика сезон 2 "Нищо не е такова каквото изглежда" - тема 10

• 47 391
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
Ми тя не го е лъгала всичките тези години,те не са се чували дефакто,значи не го е лъгала.Лъжеш като говориш,а като не говориш=криеш.
Следваше той да каже само -"Не те ли е срам да криеш от мен всичките тези години?".

Ами да приемем, че си е оплел думите от притеснение и това е  hahaha hahaha

Прието,устройва ме. Joy Hug

# 646
Това огромно нещастие  е изнасилването на Мая. Ако не беше то, Мая нямаше да замине за Америка.  Peace

Да, може би е това, наистниа. Аз реших, че нещо в миналото им, нещо, заради което са се разделили... Трябва да се върна пак да изгледам този момент

# 647
Интересно какво ли е това огромно нещастие, което се е случило ..кой е пострадал, кой го е причинил.

Това огромно нещастие  е изнасилването на Мая. Ако не беше то, Мая нямаше да замине за Америка.  Peace

О, да, със сигурност е така. И аз точно за това си помислих, когато го чух. Ако не се беше случило - Мая нямаше да се срещне с него, Таня нямаше да се срещне с него - т.е нямаше да му каже истината.

# 648
Съвсем вярно Артемида_, ако не беше изнасилването на Мая, нямаше да
се случат събитията и запознанството с Пол. Всяко зло за добро. Стоева в
разговора си с Пол каза, че Мая в момента има нужда от баща. А Стоева знае,
че разкриването на новината пред Мая, ще постави самата Стоева в много не-
изгодна позиция. Така може да постъпи само един силен човек. Тя не е егоист.
А Пол каза, че ще й помогне. В момента си спомням, че Иванов накрая се раздели
с Таня, като каза че не го интересуват нито тя, нито дъщеря й. Иванов понякога
ми е еднакъв по емоция и поведение с Милото. Знам, че са антиподи, но реагират
доста крайно по отношение на близките си хора.
Главния защо не искаше разследване по случая с Иванов? Това ми беше доста странно Rolling Eyes
А този Неделчев защо веднага прие предложението на Главния да не се води разследва-
не? Оттам очаквам някакво развитие.
В екипа Гончев- Слав назрява конфликт.

# 649
Аз знам, че Роки, Тео, Явор и Мая са връстници.

# 650
А какво ще кажете за  този от ДЕА и какво го излъга Пол за чека?
Нали първо разпитаха Боян,сега ако не им съвпаднат отговорите на Боян и Пол,какво ще има да става?

# 651
Пол измисли някаква история, за да не компрометира съпругата си.
Според мен той ще трябва да разговаря с Натали, а Танчето да подхване
Боян. Той сега Боян е спокоен, защото сестра му е тук. Ето, че тъмните обла-
ци се надвесват над Натали.

# 652
А какво ще кажете за  този от ДЕА и какво го излъга Пол за чека?
Нали първо разпитаха Боян,сега ако не им съвпаднат отговорите на Боян и Пол,какво ще има да става?

Е той Пол е адвокат, знае си правата. Все ще се измъкне по някакъв начин. А това ще се наложи само ако наистина са разпитвали Боян за този чек и зависи той какво им е казал.

# 653
Някой питаше, та да кажа: снимките на трети сезон са приключили наскоро. През лятото ще се снима четвърти.

# 654
Някой питаше, та да кажа: снимките на трети сезон са приключили наскоро. През лятото ще се снима четвърти.

Ехеееее...че те големи бързаци са тогава  Sunglasses

# 655

Ехеееее...че те големи бързаци са тогава  Sunglasses

Много ми е странен начина на снимане на нашите сериали. Още не са видели рейтинга от 2-ри сезон те вече са заснели 3-ти и предстой заснемането на 4-ти.

# 656
Milichka88, според мен сериалът досега се радва на висок рейтинг.
Аз ще чакам с нетърпение останалите сезони. Засега ще се наслаждавам
на развитието на втори сезон.

# 657
Абе то според интервю не на кой да е, а на Магърдич Халваджиян и втори сезон още към декември беше заснет, пък се оказа не точно така. Да се надяваме да е така, наистина, и сценарият да е последователен, а не да прави непрекъснати завои спрямо зрителския интерес. Рейтингът му не е от най-високите, но за мен това не е негатив - още когато започнах да се занимавам с кино, първото, което установих е, че ако един филм ми харесва на мен, той няма да направи пари Mr. Green Както и при всички други продукти, най-масовите далеч не са най-качествени, да не кажем, че обикновено отиват към най-ниското качество. Както и да е, много оф-топик избих, просто исках да кажа, че се надявам да запазят последователност от първия до последния кадър.

Виждам, че сте ме опровергали, че само аз харесвам повече като двойка Таня-Пол, отколкото Таня-Иван. Подведох се просто защото в темата винаги романтиката между Таня и Иванов е много коментирана и очаквана. : )

Така като гледам, и от хода на филма, и от съпътващи интервюта, сега наистина ще се съсредоточат върху Таня и Пол. Тяхната любов е недоизживяна, така че е нормално като се срещат, макар и след толкова години, да има голяма тръпка. Самата Таня определи телефонния разговор с Пол като" нещо много хубаво", което се е случило на фона на всички гадости. Аз самата дори очаквах това да се отнася за любовта й с Иванов, но ... беше за Пол. Предполагам, че сега ще се объркат отношенията им - ще припламнат стари чувства, Пол ще е разкъсан между образа си на образцов съпруг, лъжливата си жена и старата си любов. Таня ще бъде изкушена от това да изживее недоизживяната любов, но  в крайна сметка бракът на Пол и Натали ще се запази и те ще станат попечители на детето на Краси (междудругото, Пол каза на Натали - "имаме дъщеря, това е повод за празнуване", което аз като че ли повече приех в посока детето на Краси, отколкото че се отнася за Мая), а Таня ще се върне в България и към Иванов. И тъкмо ще сме свикнали вече с Пол, и ще сме се примирили, че Иванов е забравен и ще ни върнат обратно към него Simple Smile Толкоз за романтиката Simple Smile

# 658
  • София
И аз мисля, че Пол има предвид детето на Красимира, когато каза на Натали, че вече имат дъщеря.

На никой ли не му направи впечатление, че Лука знае за връзката на дъщеря си с Коцев? Щото след като я попита какво става с нея и мъжа й, после й каза нещо от рода на "Коцев е сериозен мъж", а пък тя се сконфузи и каза набързо, че ще се оправят.

# 659
Zazzy, на мен ми направи. И то даже като че ли я подканя да поддържа тази връзка. Защото Лука знае, че Стефанакови си имат проблеми.
Снощи отново не видях Иванов. До кога ще е в болница? До кога и Милото ще е там? Малко взе да ми писва да е "болен" и в болнични премени. Пък и като заговори с онзи глас...Искам Милото-то в костюм, искам да му звънне телефона. Аз заради него си смених мелодията на телефона. Ако така ще продължават, пак ще я сменя.
Няма го Распутин, няма я Нина. Алеся. За Чушката, Айвън ....да не споменавам.
Може ли да ми припомните кога Тео си намери документите, които изгуби при пристигането си в НЙ? И къде живее сега? Пари от къде взе  newsm78
Защо е в сериала Красимира? Няма връзка с никой до сега, нали?Според мен обаче, когато Пол каза на Натали, че имат дъщеря, имаше в предвид точно Мая. За детето на Красимира още нищо.

Общи условия

Активация на акаунт