Седем часа разлика сезон 2 "Нищо не е такова каквото изглежда" - тема 10

• 47 391
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
Хубави серии бяха, наистина. Харесаха ми Таня и Боян. В предните серии и той беше на ръба на нервна криза  Laughing. Явно в този момент и двамата имат нужда един от друг. Радвам се, че Таня има на чие рамо да се облегне. Предпочитам това да е рамото на брат й, отколкото на онзи "убавец" Пол - така де, не искам Танчето да развали едно здраво и щастливо семейство... (Не сте само вие - и аз хич, ама хич не си вярвам на думите hahaha).

Таня и Пол също имаха брилянтна сцена. Таня беше зашеметяваща в това бледорозово и с тая къса поличка... Rolling Eyes Представям си как изглежда в мъжките очи...  Само дето тия тъмни обувки нещо хич не ми се вързват с тоалета й. Ще си затворя очите, щото кой друг освен Милото обръща внимание на обувките в тоя филм.  hahaha
Почти безпристрастно Wink мога да кажа, че тя и Пол не са никак лоши като двойка, но ... съдбата е решила друго и съвсем правилно. Защото колкото и симпатичен да е, Пол не ми изглежда мъж, който може да се бори за една жена и за една любов... А освен това точно в този момент друг освен Иванов не може да помогне на Таня и да й даде нужната подкрепа. Сигурна съм, че като се върне в БГ (най-вероятно без Мая) тя ще има нужда точно от него. Видяхме, че е много уязвима точно в този момент, затова си мисля, че много скоро ще го потърси.  Да се надяваме, че дотогава той ще е стъпил здраво на земята и готов за действие. А Пол? Ами той си има Натали, а вероятно след някой и друг епизод ще има и малко дете за гледане. По-добре да не се разсейва много по Танчето. Naughty А и Таня ще е приключила с миналото си, за да гледа напред.

За Аги - тя го загази сериозно... Виждаме от промото, че Лука вече е добре информиран по нейния въпрос. Май без стрелба тук няма да се размине. Вече виждам Васко в действие и краят на Лука, който вече е предрешен, ще се реализира съвсем логично.

За Неделчев - той се оказа човек с голямо самообладание. Голямо, голямо ... колко да е голямо - не повече от това на Слав или как беше там... Славомир Laughing Абе трябваше на близнаците да им измислят име дето да се чете и отзад-напред по един и същи начин... hahaha, ама явно никой не се е сетил! Неделчев няма начин да не разнищи историята. Видяхме много добре, че е добър тактик и не се поддава на емоции.

Чакам с нетърпение сутрешния бюлетин на 442.  Peace Така де, потвърждавам абонамента си за това издание !  Wink

dyvaromi, от доста време ни липсваш. Очаквам и твоите коментари, даже много. Peace

# 631
  • Велико Търново
Тъй като пропуснах сериите тази вечер и засега ми е невъзможно да коментирам по тях, се връщам към нещо от предишните две. Искам предварително да се извиня, ако вече е станало ясно нещо по тези въпроси.  Embarassed
Гледах. simpatikonia, страшна си, как улови, че това "Както и да е" го казва Коцев? Simple Smile Пак обаче ми е странно - Аги си спомня "дебелия" глас, както сама беше казала, който би трябвало да принадлежи на Лука, Коцев няма дебел глас по начало. Отделно, че профилът, който даваха, прилича на Лука. Ако предположим, че са ги разпитвали различни хора, то логиката е Лука да е разпитвал Аги, а тя реагира на последния момент, когато Коцев каза "Както и да е".
Много сте наблюдателни! Браво на вас! И аз уж гледам...Но  не съм забелязала,че Коцев го казва ...
защо Аги се сети от гласа на Тренера?
В ресторанта Коцев и Лука разменят следните реплики:
Коцев: Важното е, че всичко се подрежда, без да се налага да използваме нещо драстично.
Лука:   Ааа, да... понякога се случват и такива неща. Както и да е...
Според мен предположението на simpatikonia беше не, че Коцев е казал "както и да е" в ресторанта, а че в спомена на Аги е прозвучал неговият глас.
В някой от предишните постове беше споменато това, че човек си има разни такива характерни изрази, които понякога го съпътстват през целия му живот. Та в тази връзка - "паразитът" "Както и да е" си е нещо като "запазена марка" на Лука. Досега не сме го чували като част от речника на Коцев. Тъй че няма как точно в момента на болезнения за Аги спомен да му го "вкарат" в устата.
Не знам защо в ретроспективните сцени не са използвали гласа на Ачо Георгиев. Дори когато ги излъчваха, той все още беше жив. Много по-вероятно е (не само по мое, но и по някои други мнения) да са пресъздали "младежкия" глас на Лука. И макар че аз почти не намирам прилика, но все пак мога да приема предположение, че това е гласът на Максим Генчев, не на Тренера.
А иначе - да, имайки предвид, че не е възможно толкова години Васко да не разпознае човека, унищожил бъдещето му с любимото момиче, мога да приема, че той е бил разпитван от Коцев. Но само заради това. Защото в епизодите, в които и двамата си спомняха онези години (признавам си - не ми се търсят в момента, за да гледам наново), все ми се струва, че разпитващият беше само един.

И да се "закача" за нещо...
/Роки мисля е по-голям от Мая/  newsm78
за да поразсъждавам малко около възрастите на момчетата. Защото, доколкото видях - имаше и предположения за това, че евентуално и Роки, и Явор може да са синове на Оля. Съответно - прочетох и опровержение, основано на това, че те са на една възраст.
Та...
Когато Явор разказваше на Роки какво се е случвало, докато той е бил в затвора, каза:
"Бате Тео изцепи някъде да търси Мая, не знам къде..."
Т.е. Тео е по-голям от Явор. Което означава, че той е по-голям и от Явор. Ако е по-голям от Мая (респ. - от Тео), това само би означавало, че разликата им с Явор е малко повече. Но при всички положения Роки и Явор не са на една възраст. Не че това е доказателство, че имат една и съща майка, де... но поне отпада като фактор за опровержение.
И вече спокойно може да се доразвие предположението - Оля е родила Роки, но се е получил някакъв разрив с Милото, разделили са се и той й го е взел, след което тя е намерила утеха при бащата на Явор. Той пък ще се е оказал някой пройдоха, който я изоставя и тогава тя се омъжва за сегашния си цербер.

# 632
Скептична съм по отношение на това Роки и Тео да имат една майка. Много на латиносериал ми намирисва. Аз останах с впечатление , че  Мая и Тео са в един клас, я Роки е малко по- голям от тях ..

Днес в Тази сутрин по БТВ след 9.00 ч ще бъде М Ф с актьора, който ще замести Ачо Георгиев в ролята на Лука. Героят му остана в сериаяла...Който има възможност да гледа. Аз съм на работа

Хубав ден на всички!  bouquet

Последна редакция: пн, 09 апр 2012, 07:53 от daniela.qnkova

# 633
Да отдадем заслуженото и на Милото от снощните епизоди! Хитър ход с пресконференцията за Натура 2000! Умно ни е Милото то! Прав е , че сега много трудно прокуратурата ще докаже купуване на политическо влияние, защото сега Милото е  само един от многото собственици на такива земи. Ще излезе, че Милото е действал в обществен интерес, в интерес на хората Grinning
Все пак да видим дали ще има реакция от прокуратурата, де.
За Роки и Явор- не разбрах как дойде предположението, че може да са братя. Нещо не ми се връзва. Дори и Роки да е по-голям, не е много по-голям, най-много две години. Това означава, че доста бързичко Оля е скокнала от мъж на мъж и  е родила двамата. Освен това, раждането на Роки би трябвало да е останало пълна тайна за близките на Оля, защото досега не са споменавали друго нейно дете освен Явор. А да остане такова нещо тайна от татко Лука, ми се струва доста невероятно.
За разпитващите - очевидно разпитващият Аги е бил Лука. С тези характерни изрази не може да е друг. Склонна съм да мисля, че Васко също е бил разпитван от Лука. Когато даваха сцените с разпитите, останах с впечатление,че двамата са разпитвани последователно, ако бяха двама разпитващите,щеше да има внушение,че разпитите са били едновременно.
taxidy, интересно предположение за това защо Таня стреля по Милото. Все пак аз си мисля,че при нея се оформи решението да стреля, защото милото с танцова стъпка й съобщи, че заминава за НЮ. тогава Таня много се стресна,че Милото е разбрал къде е Мая. Има и друг мотив - Милото се беше заканил, че ще преследва и Гончев. А Таня си го брани него , както знаем, независимо какви ги забърква. И накрая, самата Таня се почувства застрашена от Милото. така че мотиви много в онзи момент за Таня.

# 634
В ресторанта Коцев и Лука разменят следните реплики:
Коцев: Важното е, че всичко се подрежда, без да се налага да използваме нещо драстично.
Лука:   Ааа, да... понякога се случват и такива неща. Както и да е...

Аз пък мисля, че разговорът е:
Лука:   Ааа, да... понякога се случват и такива неща.
Коцев: Както и да е...
[/b]

Съответно от там идва намекът за участието на Коцев в цялата история. Иначе "младежкият глас" на Лука, дори и да е на Максим Генчев, е логично да е различен от този на възрастния Лука, така че аз там не виждам нищо съмнително. Интересното е, че Аги каза на журналистката : "Познах капитана, който е разпитвал Васко" - от къде знае тя кой е разпитвал Васко, защо не каза този, който е разпитвал нея?!

# 635
Днес в Тази сутрин по БТВ след 9.00 ч ще бъде М Ф с актьора, който ще замести Ачо Георгиев в ролята на Лука. Героят му остана в сериаяла...Който има възможност да гледа. Аз съм на работа

Благодаря, че сподели. Ето и самото интервю

http://www.btv.bg/seriali/7chasa/videos/video/2044541194-Intriga … hasa_razlika.html

Скептична съм по отношение на това Роки и Тео да имат една майка. Много на латиносериал ми намирисва. Аз останах с впечатление , че  Мая и Тео са в един клас, я Роки е малко по- голям от тях ..

Да, съгласна. Не помня на кого и откъде му хрумна, Оля да е майка и на двамата, ама ми се вижда съвсем нереално. Няма логика, да говори за единия си син, а да не се спомене нищо за другия. Пък и според книгата Роки и Явор са по на 19 години. Еднояйчни близнаци от двама бащи??? Тва само майката на Херкулес може да го направи  hahaha

Таня много повече ми хареса как стои с Пол, отколкото с Иванов. Просто Ваня Цветкова и Николай Сотиров ми изглеждат 100 пъти по-правдоподобни като двойка. Simple Smile Май съм единствената, която мисли така обаче.

Е не си сама де. И аз не крия, че са ми много симпатични като двойка двамата, но чисто визуално. Заради това напоследък казвам, че съм се зарибила по Пол и Таня и някои хора почнаха да ме линчуват вече  hahaha нооооооооооо..... не мърдам от Таня-Иван за нищо на света  newsm47

Относно стрелбата на Таня по Милото - и аз бях решила, че тръгва да го стреля, щото ѝ каза, че ще заминава за НЙ, пък и толкоз неща ѝ се бяха насъбрали, че май беше спряла да мисли трезво.

А относно Аги, Лука и както и да е-то. не знам каква беше заигравката с гласовете, ама според мен Аги просто си спомни фразата като фраза, нямаше особено значение чий глас го е казал.

Интересното е, че Аги каза на журналистката : "Познах капитана, който е разпитвал Васко" - от къде знае тя кой е разпитвал Васко, защо не каза този, който е разпитвал нея?!

А, и на мен ми направи това впечатление!

# 636
Така такаааааа, и сега....

Сетете се когато Таня каза на Тренера, че Милото винаги е пречел на всичките и връзки. Сега каза същото и на Боян. Не ви ли се струва, че това стенание " Бояне, ооох Бояне" беше израз на мъката и по изгубенатат любов с Иванов (това беше за феновете на двойката Таня - Иван).

Сещате ли се, че Милото дойде в дома и да и върне пистолета и и показа снимките с Гончев, т.е Таня знае, че Милото има снимките. След това се появява Иванов със същите тези сними + добавени тези, на които присъства тя. Какво най - логично си мисли Таня? Ами че Милото ги е дал на Иванов с цел да ги скара, преди тя да е имала възможност да му обясни всичко. А сега познайте дали Таня афектирана от факта, че Милото за пореден път пречи на любовта и не тръгна да стреля по него.

Хайде чакам мнения, какво мислите?

Снощи останах без нет и не можах да се включа тук,обаче сега ще наваксам.

Ако е така както пишеш taxidy,то тогава мога само да кажа-голяма любов,голямо чудо ще да е било за Таня това с Иван,щом афектирана тръгна с пистолет да търси Милото и евентуално да го гърми.Ми така де,цял живот той и пречи във връзките,отдалечава хора от нея,тя е сама и един вид зависима от него и в един прекрасен момент намери Иван Heart Eyes,изживя там с него една магия  loveuuu,влюби се като ученичка и чак взе да мечтае как може да се махне някъде далече далече  и изведнъж да и прещрака,че Милото иска да я отдалечи от този,когото обича-да,напълно се връзва.Обаче Гончев взе,че я изпревари и я отмени. Joy

В разговора между Таня и Пол нещо ми се стори нелогично newsm78-той каза:"Изхвърляш ме от живота си и 19 години ни вест,ни кост!",което ще рече,че те не са се виждали,не са се чували.
После той казва "и ако не се беше случило това огромно нещастие,ти никога нямаше да ми кажеш,че аз съм баща?",тя отговаря-"не".
Пол-"не те ли е срам да ме лъжеш всичките тези години?-така зададен въпроса създава усещането,че те са се чували да речем понякога с дежурните реплики-как си,как е работата,семейство и т.н.

Обаче пък накрая ,когато Таня каза-"няма да ме съдиш,защото не знаеш какво се е случило" става ясно,че Пол просто си е тръгнал изгонен от нея,решил е ,заминал е далеч в Щатите,там се е установил и създал семейство,той не е наясно,че Таня е била заплашвана или принуждавана да върши нещо не по свое желание.

Историята с детето на Краси-всичко ми изглежда просто една случайност,тя най-вероятно ще предпочете варианта хора с големи доходи- както каза Пол,със семейство(а те с Натали са точно такива-тя от богата фамилия,той-адвокат,вече доказал се,уважаван) да се грижат за детето и ,така че Пол и Натали накрая от бездетно семейство ще имат и бебето, и Мая.(сигурно)

# 637
В разговора между Таня и Пол нещо ми се стори нелогично newsm78-той каза:"Изхвърляш ме от живота си и 19 години ни вест,ни кост!",което ще рече,че те не са се виждали,не са се чували.
После той казва "и ако не се беше случило това огромно нещастие,ти никога нямаше да ми кажеш,че аз съм баща?",тя отговаря-"не".
Пол-"не те ли е срам да ме лъжеш всичките тези години?-така зададен въпроса създава усещането,че те са се чували да речем понякога с дежурните реплики-как си,как е работата,семейство и т.н.

Е, не, не...достатъчно изненадани си бяха при първия разговор по телефона. Не мисля, че са се чували. Според мен той имаше предвид, че тя не му е казала в началото и така го е лъгала през годините...

# 638
Снощните серии ги чаках с нетърпение. Прекрасно изиграна сцена на срещата
между Боян и Таня. И двамата бяха много готини. Прекрасна сцена между майка
и дъщеря. Много се развълнувах при срещата на Таня и Пол. Пол е моят любимец
и за мен тази романтика , която сега показват между Таня и Пол е напълно логична.
Пол е човекът, който познава Стоева най- добре. Пол и Боян, това са мъжете, които
познават Стоева най- добре и тя може да се облегне на тях. Дори показаха как се обля-
га на рамото на Боян. Иванов и Милото са ми сладури, но те по- скоро имат нужда от
Стоева. И за Иванов и за Милото Стоева трябва да е силната страна. Тя не може да се
облегне на тях. Предполагам, че Стоева ще остане с Иванов, но засега ще я гледаме с
Пол. Аз лично съм удовлетворена. Дори вчера изпитах двойно удовлетворение, защото
гледах Ники Сотиров на търси се. Много беше готин!
Според мен връзката на Таня и Пол е разбита, защото и двамата са показали качества
по време на следването си. Впоследствие, ако се реализират и стигнат върхове, на някой
със сигурност ще му пречат. Кой е този някой, не мога да кажа. Може да е Коцев, може да е
Лука, а може и да е Милото. Сега в настоящето се вижда, че Стоева е реализирала връх в
кариерата си и пречи вече. Пол  е изградил забележителна кариера в НЙ. Имат си логика
действията във филма. Пол си призна,че още има чувства към Стоева. Тя също. И двамата
изглеждаха страхотно стилни, както в облеклото, така и в отношенията си.
Мария Статулова си играе ролята чудесно. А тя защо е била разделена с Васко, не проумявам.
Когато Аги беше в ресторанат, си мисля че разпозна глас и го асоциира с гласа от миналото си.
Милото е едновременно и умно и дейно. Дори в болницата действа. Каква пресконференция да-
де само! Калин Сърменов е страхотен в тази роля!
Липсваше ми Распутин.

# 639

Е, не, не...достатъчно изненадани си бяха при първия разговор по телефона. Не мисля, че са се чували. Според мен той имаше предвид, че тя не му е казала в началото и така го е лъгала през годините...
Ми тя не го е лъгала всичките тези години,те не са се чували дефакто,значи не го е лъгала.Лъжеш като говориш,а като не говориш=криеш.
Следваше той да каже само -"Не те ли е срам да криеш от мен всичките тези години?".

А и те съвсем случайно се намериха и то по телефона ,тя и да е искала да му каже дали е можела да го намери-много е за разплитане,така че няма какво да го мисля,то ще стане ясно по-нататък.

На мен не ми прозвуча добре,ама това са дребни кахъри,аз пък не ги харесвам като двойка-прекалено  са ми стилни и двамата Mr. Green,Иванов малко по-неглиже такъв,по е естествен. Wink

# 640
  • Ню Йорк
Интересното е, че Аги каза на журналистката : "Познах капитана, който е разпитвал Васко" - от къде знае тя кой е разпитвал Васко, защо не каза този, който е разпитвал нея?!

Ако Аги е разпознала човека който е разпитвал Васко, по-логично е това да е Тренера. Няма как да е Лука 100%, никой не може да ме убеди, че двамата ще се виждат всеки ден години наред без да се познаят.
Остава да ме гложи един въпрос. Какво все пак е направил Боян, че сестра му го е покрила в щатите?

# 641
Ми тя не го е лъгала всичките тези години,те не са се чували дефакто,значи не го е лъгала.Лъжеш като говориш,а като не говориш=криеш.
Следваше той да каже само -"Не те ли е срам да криеш от мен всичките тези години?".

Ами да приемем, че си е оплел думите от притеснение и това е  hahaha hahaha

# 642
Добро утро на всички. : )
Гледах Милена Ф. преди малко в Тази сутрин, като единственото, което се разкри е, че героят Лука Карлов ще бъде продължен от друг актьор - Илия Раев, директор на Шуменския театър и баща на Алекс Раева. Иначе за ингригите в сериала очаквано нищо не каза - само да гледаме, ставало много интересно, в Ню Йорк се заплитали интриги с Мая, Пол, Таня, Боян и Натали. Все едно не знаехме.  Laughing
Виждам, че сте ме опровергали, че само аз харесвам повече като двойка Таня-Пол, отколкото Таня-Иван. Подведох се просто защото в темата винаги романтиката между Таня и Иванов е много коментирана и очаквана. : )  А за мен макар и да харесвам много поотделно Ваня Цветкова и Симеон Лютаков,  заедно като двойка на екран не ми се връзват и не ми харесват.

Когато Явор разказваше на Роки какво се е случвало, докато той е бил в затвора, каза:
"Бате Тео изцепи някъде да търси Мая, не знам къде..."
Т.е. Тео е по-голям от Явор.
Според мен това не е "бате Тео",  "бате" e обръщение към Роки.  Laughing Не че Роки е по-голям, а просто обръщение. Стана ми забавно, защото имам такива приятели, говорещи на брат, на бате и нито го използват към по-големи от тях, нито към истински братя. Младежки паразити.  : )

# 643
Интересно какво ли е това огромно нещастие, което се е случило ..кой е пострадал, кой го е причинил. Таня и/ или  Пол жертви ли са , участници ли са в него...Много въпроси, чиито отговори ще ни дадат светлина върху причините за тяхната раздяла.
Ако Пол и този път прости на Натали, е  , много благороден човек е! Но най- вероятно ще й прости, защото и аз ги виждам като приемно семейство на детето на Краси.

# 644
Това огромно нещастие  е изнасилването на Мая. Ако не беше то, Мая нямаше да замине за Америка.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт