Седем часа разлика сезон 2 "Нищо не е такова каквото изглежда" - тема 10

• 47 391
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
На никой ли не му направи впечатление, че Лука знае за връзката на дъщеря си с Коцев? Щото след като я попита какво става с нея и мъжа й, после й каза нещо от рода на "Коцев е сериозен мъж", а пък тя се сконфузи и каза набързо, че ще се оправят.
Лука подозира, мисля, че не е сигурен.

Изгледах пак епизодите, че снощи наистина поне половината филм не го чух. И много силно впечатление ми направи този път категоричното решение на Главния да няма разследване по случая на Иванов и внезапната му загриженост за съпругата на Чавдар. Тук има нещо много гнило, но в момента нищо не ми хрумва. newsm78 Главния сме го засичали досега три пъти - в разговора с Таня и още в първи сезон, когато след взрива на колата, Иванов говореше с него - единственото което намирам като връзка е участието на Чавдар във взрива и обаждането на Главния след това, но още нямам обяснение.

Второто -самообладанието на Слав. С нищо не показа, че познава Неделчев. Този човек или изпълнява поръчки спейки (напада прокурори и млади девойки без въобще да обърне внимание къде ходи и кого напада), или не е този, за когото се представя. Мислех си, че едва ли е един от нападателите на Мая, щом не знаеше къде се намира апартамента, но след сцената с Неделчев съм убедена, че може да се е правил на луд за пред Гончев. Това обаче означава, че той има друга роля и целта му не е да разследва убийството на Миро, а... кой знае newsm78

# 661
Според мен обаче, когато Пол каза на Натали, че имат дъщеря, имаше в предвид точно Мая. За детето на Красимира още нищо.

И аз мисля така. Надали от един разговор Пол ще му щукне, че може и той да вземе детето. Сериозно нещо си е това.

# 662
Milichka88, според мен сериалът досега се радва на висок рейтинг.
Аз ще чакам с нетърпение останалите сезони. Засега ще се наслаждавам
на развитието на втори сезон.
И аз мисля така Simple Smile.

# 663
  • Ню Йорк
Според мен обаче, когато Пол каза на Натали, че имат дъщеря, имаше в предвид точно Мая. За детето на Красимира още нищо.

И аз мисля така. Надали от един разговор Пол ще му щукне, че може и той да вземе детето. Сериозно нещо си е това.

Естествено, че за Мая говореше Пол. Нали Натали го чакаше да си дойде от срещата с Таня за да и потвърди, че Мая му е дъщеря.

# 664
Естествено, че репликата на Пол беше заради Мая. Той толкова беше развълнуван от
срещата си със Стоева. Той каза че й вярва, че Мая е негова дъщеря. Пол каза също,
че намира доста общи черти между себе си и Мая. Каза дори, че има неговата усмивка.
Точно Мая имаше предвид като каза на Натали, че имат повод да празнуват и че имат
дъщеря. Аз ще се радвам на недоизживяната любов между Станкофф и Стоева. Това
ще ми покаже нови страни от образа на Стоева, което е страхотно. А и всеки рано или късно
си взема от живота това, което му е отредено. Аги също ще има компенсация за любовта си с
Васко. Теи неща имат смисъл, защото животът е борба. За Таня Стоева Боян, Пол, Мая са част от
нейното семейство. Тя се бори като лъвица за тях. Иванов, Милото, Гончев, Коцев са хора от нейното
обкръжение, но не са й семейство. Ще видим кои ще надделеят или Танчето ще предизвика баланс
с везните на Темида  Grinning.

# 665
"И много силно впечатление ми направи този път категоричното решение на Главния да няма разследване по случая на Иванов и внезапната му загриженост за съпругата на Чавдар. Тук има нещо много гнило, но в момента нищо не ми хрумва.  Главния сме го засичали досега три пъти - в разговора с Таня и още в първи сезон, когато след взрива на колата, Иванов говореше с него - единственото което намирам като връзка е участието на Чавдар във взрива и обаждането на Главния след това, но още нямам обяснение."

Да, направи ми впечатление и аз още снощи си помислих, че може да има общо с това, че на Иванов беше възложено още в самото начало делото  "Странджа". Казвам и сега, въвпреки че вече съм го споменавала в предишни теми: възлагането на възлови дела, особено на никому неизвестни от провинцията прокурори, не е случайно и не може да стане без намесата и съгласието на висш прокурор, в т.ч. и главния. Това са големи интереси и тук случаен принцип няма. подозрително е това желание на главния да не се почва дело за отвличането на Иванов. Имам усещането, че знае повече, отколкото казва на Неделчев. Формално Иванов беше отвлечен заради случая с момиченцето Ани, обаче да не забравяме, че на таблото на Чавдар имаше изрезки със статии за Милото, снимки на Таня. Не е ясно и какво означаваше онази бележка "Алабин 57". Въобще нещата там останаха неизяснени и подозирам, че не само Чавдар е в дъното на отвличането.
Ами ако Главният знае нещо покрай това отвличане и не иска да излиза на бял свят и затова разпорежда да не се рови по случая повече? Но подозирам, че Иванов няма да е на това мнение. Защото Неделчев каза, че ще го пита, когато се съвземе.

# 666
И аз обърнах внимание на това , че Главния мисли да няма дело по случая . Но Неделчев пък каза, че трябва мнението на  Иванов,ако е съгласен  - да няма дело.
Мисля, че Пол ще подкрепи Мая в решението й да не се връща в България, дори може да я агитира. Той ,според мен, вече я видя като част от своето семейство -"имаме дъщеря". Таня, обаче,едва ли ще е съгласна. Тук ще възникнат проблеми ,струва ми се....

# 667
На никой ли не му направи впечатление, че Лука знае за връзката на дъщеря си с Коцев? Щото след като я попита какво става с нея и мъжа й, после й каза нещо от рода на "Коцев е сериозен мъж", а пък тя се сконфузи и каза набързо, че ще се оправят.

Лука подозира, мисля, че не е сигурен.

Според мен Лука ловко манипулира дъщеря си - подхвърля уж случайно идеи за предаването, помага с ценна информация, но и я тласка умело в желаната от него посока. Разбрахме, че с Коцев са комбина от десетилетия. Не мисля, че Лука би оставил дъщеря си да прави каквото си иска. Той знае за връзката й с Коцев, а най-вероятно е дал на "колегата си" ясно да разбере, че няма нищо против. Още повече Лука не харесва зет си и вариантът с Коцев му е много удобен. Въпрос на време е, мисля,  Светлето да разбере какво в действителност се случва с нея и около нея -  да усети каква роля играе татко й в събитията, а и в отношенията й със Стефан Стефанаков. Да се надяваме, че разкритията, които предстои да направи, ще й помогнат да порасне най-после и да престане да бъде любимата дъщеря на татко си, която сляпо му се доверява, а личност със своя позиция и господар на своето бъдеще. Надявам се нейното осъзнаване да има за резултат дистанциране от баща й и да даде нов шанс за брака й.

# 668
Една статия от днес
http://www.standartnews.com/lyubopitno-lyubopitno/iliya_raev_sme … zlika-143854.html

Не видях да е публикувана.

# 669

И отново са разказали епизода...  Crossing Arms

# 670
В интервюто тази сутрин в БТВ Милена Фучеджиева подчерта, че Ачо Георгиев е приел ролята на Лука като предизвикателство да изиграе герой противоположен на убежденията му.
Като гледам неговия заместник - Илия Раев, мога да кажа, че новият актьор определено много повече ми прилича на соц-номенклатурчик и човек от службите, отколкото го докарваше Ачо.  Доволна съм и от известната външна прилика между двамата - това ще ни помогне по-лесно да се адаптираме към новото-старо лице на Лука. Ще ми бъде интересно да го видим в действие. Разбрах, че ще имаме честта за това чак след два епизода в третия  hahaha

И аз все още не мога да свикна с факта, че продължават да разкриват доста от това, което има да се случи в следващите два епизода. Смятам, че някой злонамерено им е дал лош съвет...
Тъкмо свикнахме да душим следите с уменията на дедективко куче   animal037, а сега ни развалят това удоволствие, като ни подхвърлят парченца кучешка радост... ooooh!  Е, ама съвсем ни подцениха наистина ... Crossing Arms

# 671
И аз все още не мога да свикна с факта, че продължават да разкриват доста от това, което има да се случи в следващите два епизода. Смятам, че някой злонамерено им е дал лош съвет...
Голяма досада. И е написано ужасно безинтересно. Остави, че разкрива почти всичко, ами просто е досадно написано... Sad

Ами ако Главният знае нещо покрай това отвличане и не иска да излиза на бял свят и затова разпорежда да не се рови по случая повече?
Хм, започва да ми просветва нещо. Аз отначало съм почти убедена, че в дъното на "атентата" срещу Иванов не е Чавдар, а някой използва неговата лудост. Права си, че не може на знаково дело да бъде назначен току-така прокурор, без знанието и благоволението на Главния. Главният определено не е представен като положителен образ засега, и явно той има дълбоко отношение към драмата на Иванов. Няма да се учудя, ако излезе сериозна връзка между Главния и Лука и/или Коцев. Все още обаче не мога да сглобя къде би бил интереса му - веднъж да го назначи, а после да използва разни луди, за да го изтезават и убият?

И за още две неща, за които се сетих, което не сме обсъдили още:
1. Бащата на Явор. Явор знае кой е баща му ( за разлика от Роки и Мая, които не знаеха кой е другият им родител), но изглежда е огорчен от него и не желае да се свързва с него. Не знам защо, но си мисля, че баща му трябва да е известен човек, някакси така ми пасва.
2. В някой от предните епизоди стана въпрос, че Гончев и Слав ще ползват пари от карта на Таня. Интересно ,дали това беше внесено просто за цвят или Таня в един момент ще опре до тези пари и ще бъде поставена в много неприятно положение, когато се окаже, че вече са похарчени...

Последна редакция: пн, 09 апр 2012, 22:57 от Lulu25

# 672
Цитат
Публикувана от: Lulu25
Вмъкни Цитат
Цитат на: simpatikonia в Пон., 09 Апр. 2012, 20:59
Голяма досада. И е написано ужасно безинтересно. Остави, че разкрива почти всичко, ами просто е досадно написано...

И мен много ме дразнят. Аз съм завършила специалност, с която по стечение на обстоятелствата не се реализирам, ама там ни учиха как се пишат анотации, нещо с което този, който пише анотацията за следващите очевидно не е запознат. Преди се поддържаше интригата, а сега ми разказват целия епизод. Тъпо.
Иначе пак ми идват някои мисли наум, но са свързани с новите епизоди, така че ще ви изчакам, така или иначе по Великден няма да мога да ги гледам.

# 673

И за още две неща, за които се сетих, което не сме обсъдили още:

1. Бащата на Явор. Явор знае кой е баща му ( за разлика от Роки и Мая, които не знаеха кой е другият им родител), но изглежда е огорчен от него и не желае да се свързва с него. Не знам защо, но си мисля, че баща му трябва да е известен човек, някакси така ми пасва.

2. В някой от предните епизоди стана въпрос, че Гончев и Слав ще ползват пари от карта на Таня. Интересно ,дали това беше внесено просто за цвят или Таня в един момент ще опре до тези пари и ще бъде поставена в много неприятно положение, когато се окаже, че вече са похарчени...

Ами да почваме да спрягаме познатите ни вече имена - кой става и кой не става за баща на Явор  hahaha

Аз пък съвсем не се притеснявам за паричките на Таня. Като видях каква сума е оставила само в сейфа, струва ми се че Слав и Гончев бая зор ще видят да нулират останалите й сметки.  Joy Joy Joy
Пък и Таня като разбере, че Гончев е теглил пари от сметката й (щото кой друг може да знае кодовете), не вярвам да се притесни особено - нали и него "много го мисли"... така поне ще е сигурна, че няма да остане без средства и на улицата. Laughing

# 674
  • София
За разказването на епизодите - допускам, че нарочно го правят.
Нали БТВ се скараха с част от клана Халваджан и спряха някои предавания.
А друга част от родата прави филма - може би са изтеглили и човека от анонсите.
Или пък - да ни стане толкова интересно, че да си платим за сайта Войо.

Общи условия

Активация на акаунт