АВГУСТ не е толкова далече и малкото човече пол си има вече

• 29 141
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
gundie Hug
chy76 ,много неприятно това с инсулина Sad.Дано след раждането го забравиш Hug.
Момичета от Пазарджик-днес посетихме вашия парк!Ей такова нещо и на нас в Пловдив ни трябва HugМалките се набесняха (отново) Laughing.
Цветенце,похвално е желанието на таткото да присъства на раждането.При нас това изобщо не подлежи на обсъждане Crazy

# 106
  • гр Шумен
danip И аз принципно и аз от самото начало си искам,но несмеех да му кажа,за да не се чувства задължен,но той сам изяви желание Simple Smile Наистина ми е по добре като срещнах някакво разбиране и от други мами Благодаря ви Simple Smile

И като стана дума за Пазарджик сега в петък ми предстои пътуване до там, а пътя е много дълъг и незнам как ще ми се отразят 400 натам и после още навръщане

# 107
  • София
chy76, може ли да разкажеш малко повече защо се наложи да започнеш инсулин, не помня да си казвала, че имаш по принцип висока кръвна захар. Това гестационен диабет ли се оказа в момента? Дано да е за кратко наистина.

# 108
А не трябва ли вече да кажем за ЛЛЛ какво сме решили?

# 109
idealno_loshata, еййй,  как ти завидях за пикника.... Аз много обичам подобни мероприятия из природата Hug   А за количката, разбира се че трябва да я видиш на живо и да я усетиш с ръцете си, особено пък когато си решила, че ще даваш и прилична сума за нея. А пък тези, които не са искали да ти я свалят да ти я покажат  #Cussing out , тва да не са вафли, ей там от онзи рафт, дайте ми ги  #Cussing out Много се ядосвам на хора, които не знаят защо работят работата си #2gunfire
chy76, дано инсулина е за добро на бебо и след раждането всичко да забравиш Hug
Цветенце, морето сме го коментирали и преди, и общо взето, тези които са близо не е проблем да отидат. Аз лично съм на 400км и пътя ме плаши, а и ще съм най-малко в 8-я месец, та смятаме да пропуснем, колкото и да не ми се иска. Най-вече заради сина ми ще ме яд, но няма начин. Иначе самото море не е вредно според мен, ако се подхожда разумно де Hug
Да, времето наистина беше прекрасно днес и до края на седмицата го дават така. Аз обаче не успях да му се насладя нито днес, нито вчера. Вчера работих в магазина, и днес трябваше, но мъжо не замина , както беше планувал, и днес работи той. Та аз използвах, че Станислав беше на село при свекито и поизчистих малко по-основно къщата. Но пък успях в късния следобед да се разходя до няколко магазина и се сдобих с 2 панталона, блузка и пролетни обувчици. Доволна съм  Mr. Green

# 110
chy76 хубаво е, че от рано се открили нещата и сте предприели мерки Simple Smile Все пак най-важно е здраво бебе и мама  Hug
danip в кой точно парк бяхте? Острова ли?
И аз съм родом от Пазарджик, но си ходя много често. Два-три пъти годишно и рядко за повече от ден. Сега съм решила като се пооправи времето да поостана за седмица там и да походя по градинките със сина ми Simple Smile

Момичета, да ви споделя, че вчера като карах по околовръстното ми направи впечатление, че в Малечко има 10% намаление на колички  Peace Нямам идея какви са им цените там и какви марки има, но може да проверите  Simple Smile

# 111
  • София
Аз пък да се похвало-оплача  Confused имам си вече линеа негра  Tired
Блонди,не си само ти.Сега като се изкъпах и забелязах,че и на мене ми е излезнала,макар и бледа.Дано си остане бледа,че ако трябва и това да понеса не знам...Имам повече окосмяване от преди,кръста ме боли ужасно,постоянно ходя до 00,имам стрии на гърдите въпреки мазането,а сега и тази линеа негра...Засега единственото хубаво е,че знам защо е всичко това-заради едно малко слънчице,което постоянно ме рита  Joy

# 112
Ееее и аз да се включа в новата тема:)
Блонди, както винаги темата е супер:)
Изчетох ви набързо, за 2 дена сте изписали света отново!
Ние с нашите ремонти, не мога да влезна да напиша и 1 ред, а за четене не може и дума да става. В Събота бях на лекции и колежките много ми се радваха, чак се засрамих по едно време Flushed А тия малките мушмуроци в мен, като, че ли разбираха, че са някъде на друго място и така ритаха ли ритаха по време на лекциите, вълнуват се мъниците:))) Ще гледам да ви чета по-често и да се включвам в темите, да не изоставам:) Сега ще ви пожелая лека вечер, че утре ще ставам рано. Целувки и прегръдки Hug

# 113
Червената Соня, утре за лекцията за ЛЛЛ трябва ли да се обадим предварително за да се запишем? Wink И какво е ниво М?

# 114
gundie аз съм консултант към Национална асоциация подкрепа за кърмене (НАПК). Това е организация, различна от ЛЛЛ, макар да имаме обща цел - повече кърмени бебета Simple Smile НАПК е изцяло българска асоциация. Към момента включва както консултанти така и медицински лица. В сайта може да погледнете http://www.podkrepazakarmene.com/, а на календара да следите лекциите, които водим (в София, Варна, Плевен).
Относно лекциите на ЛЛЛ не мога да съм полезна дали трябва записване (мисля си, че не трябва, но не съм 100% сигурна). При всички положения, ако отидеш без да си в записана мисля, че никой няма да те върне  Hug

Аз да попитам дали някой знае болничния до коя дата се изплаща?  Rolling Eyes

# 115
  • Добрич
Идеално лошата, в тоя магазин Слънце само един път съм влизала, но ми направи впечатление, че продавачките са много настъпателни и направо си те притискат постоянно из магазина. Аз много мразя да ми се вре някой, обичам да си разгледам на спокойствие и ако искам да питам нямам круши в устата си.  Twisted Evil Та и твоята ситуация е също толкова неприятна. Разбира се, че ще искаш да пипнеш и да видиш.  ooooh!
Инъче мога да ти препоръчам един магазин в Гранд мол, на последния етаж срещу Макдоналдс. Има избор точно от такива колички, малко по-горен клас.  Peace

Дойде и моят ред да се оплача от свекито. Вчера и казахме, че чакаме още едно момченце и се почна с имената. Да сме го кръстили на мъжа и, които е починал преди 35 години, когато моя мъж е бил на 3-4. Той не го помни, не го познава и сега и двамата не виждаме смисъл да е кръстено детето на някой, който дори няма да му се зарадва. Далеч съм от разни суеверия, просто разсъждавам логично. Ей, 16 пъти го повтори това, а с ММ само се споглеждаме и си мълчим и си повтаряме, че все ще спре да го натяква. Накрая мъжо я отряза, та миряса. После се опита и наклон на шопинга за малкия да ми дава и ей тогава вече не издържах.  #2gunfire Мойто си дете ще си го обличам както си искам и това си е.  Close
В крайна сметка ще си го кръстя на мъжа си и това е. В родилното мене ще питат как ще се казва.  Mr. Green

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 00:36 от marley__

# 116
Здравейте!
Минавам само да се запиша ,че ще трябва да се връщам доста назад да чета...
Блонди   bouquet страхотна както винаги  Hug
Мярнах някъде за кафето само - аз много обиам еспресо ,но сега пия много рядко без кофеин или пък още по-рядко 3в1. Доколкото знам в умерени(по 1 на ден) колиества кафето не е проблем !

# 117
Dobro utro na vsichki!
Pojelavam vi prekrasen den izpalnen s mnogo usmivki i rszhodki.

# 118
Idealno loshata има един нов магазин в Гранда на 3-я етаж. Казва се BABYCITY. Имат и сайт babycity.bg. Аз влязох от любопитство и се влюбих в новия модел на Пеп Перего - Плико. И са само скъпи варианти в магазина, над 1000 лв. Иначе има и в Хиполенд, Рая, Вис Виталис. А иначе съм купувала количка от един пловдивски търговец на едро. Разгледах я във Варна и след това си я поръчах по интернет, като беше с безплатна доставка и 10% намаление. Ако те интересува ще пусна и линк, защото и в момента има някакви намаления.

# 119
  • До морето
mimiss, ти ли беше момичето, което каза, че си е взела количка от търговец на едро, който й свършил услуга срещу дребна сума? Снощи това си мислех, ако вземем коли4ка по този начин или кошара по този начин, как стои въпросът с гаранцията  newsm78 ? За магазина в мола влизала съм, там има и MIMA и MUTSY (май), но скоро пак трябва да го посетя, сега ще вляза в сайта да разгледам. А иначе има ли Вис Виталис във Варна, аз мислех, че са само в София и Пловдив Blush

Чакам да пуснеш линка, за който говореше   bouquet

На всички останали поспаланки, които още не са се събудили   food010

Общи условия

Активация на акаунт