АВГУСТ не е толкова далече и малкото човече пол си има вече

• 29 135
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
И аз най-после в новата тема  Hug
Кафе и аз пия по 1 на ден, защото ако го пропусна съм със зверско главоболие заради ниско кръвно.

# 91
belverde ,на мен ми харесва повече Валерия/Валери -отколкото Валентин,но и Валентин е хубаво име . Но както се е засилил да е Соня  Embarassed на майка ми,незнам как ще стане. Не робувам на име едно към едно Simple Smile

# 92
Момичета, най-после успявам да се вмъкна в новата тема след цяла сутрин сън и след това разчистване на хаоса у нас след снощи. Беше превъзходно парти  baloni- после ще разправям, че сега по никое време мисля да полегна.

Блонди, темата е много хубава както обикновено  bouquet и много актуална за мен - искам вече да си видя бебето както трябва, умирам от любопитство Wink

# 93
  • До морето
Да се запиша, да не ви изтърва! Вчера цял ден бяхме на пикник, а днес досега обикаляхме из Варна и зяпахме колички из бебешките магазини. Общо взето нищо няма тука и явно ще се ходи в София, няма как!

Блонди, темата е страхотна, откъде ги вадиш тези бебешоци  Laughing

# 94
БЛонди, навсякъде се плаща за това бащата да присъства и то скъпичко, аз предния път никак не исках да ме вижда как се мъча и т.н ,ама сега колко бих се зарадвала на неговото присъствие, но не ми се дават пари за това. А и тая екстра тук е само, ако имаш екип и отделна стая, което вече е поне хиледарка. Twisted Evil

# 95
Ideaalno loshata как не намерихте колички??? Къде обикаляхте? Има много магазини ...Мога да помогна с инфо!

# 96
  • гр Шумен
Благодаря ви момичета за разбирането относно раждането Simple Smile

# 97
Ей момичета много сте продуктивни в писането. Нямаше ме няколко дни и трябва да чета цяяяяяяяяла тема. Бях в болница и вече съм на инсулин до края на бременността ама няма как, ще търпя. А сега ще се опитам да наваксам с четенето.

# 98
Чи, разкажи по-подробно за теб, остави го четенето, преливаме от пусто в празно едно и също  hahaha - кафето, имената, количките най-вече  motor

Аз пък да се похвало-оплача  Confused имам си вече линеа негра  Tired

# 99
  • До морето
Ех Блонди, все си първа и в хубавото, и не чак толкова хубавото  Laughing Laughing Laughing

Мимис, не сме обикаляли кой знае колко - ходихме в Слънце, Биберон и Рошко - само в Рошко загледах една ABC Mamba,  в Слънце имаше Chicco I move, но беше на подиум и не я свалиха, а на мен ми е важно, защото искам да видя самата количка колко е висока, така че ме загубиха като клиент форевър. А в Биберона няма нищо интересно, поне за мен де.  Като цяло аз съм решила, че ще си позволя по- скъпа количка, в крайна сметка както и да го погледнеш това ми е продължението на ръцете в следващите 2 години. Но тука няма голямо разнообразие, а аз искам да избера 5 колички, да ги подредя една до друга, да ги бутам, да ги гледам, да ги сравнявам и така да реша  Laughing А днеска ми обясняват ми вие си харесайте в интернет, пък ние ще ви я доставим  Shocked само дето не ми е ясно как се купува количка по снимка.

# 100
  • гр Шумен
Идеално лошата почти съм съгласна с теб Simple Smile Все едно да си поръчаш обувки,аз лично немога номера може да не отговаря или да не ми е удобна докато необуя некопувам. Аз лично моята така я купих,но аз нямах много изисквания и финанси да избирам и въпреки, че я взех от друга майка отидох лично до конкретния град и я огледах от а до я и така я взех Simple Smile

А исках и да ви попитам,някой мисли ли да иде тази година до моренцето ? Ох аз немога без него никога не съм пропуснала да ида и незнам чудя се,просто ей така не да събирам тен или нещо подобно, просто да усетя лятото, мириса на южното черноморие. Малко ми е депресираща мисълта че ще изкарам цяло лято в Шумен където нямаш никакви забавления ...

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 19:01 от cvetenceto999

# 101
Zdraveite mili mami
Dnes cql den bqh na razhodki i usetih idvashtoto lqto!
Cvetence az mislq da hodq na more oshte mai che sestra mi shte rodi iuni posle i az

# 102
Ами какво да кажа блонди, бях при доц. Катя Тодорова и тя реши да ме приеме в отделението където работи за наблюдение. Реши че трябва да мина на инсулин макар и в малки дози тъй като вече съм родила дете с тегло над 4 кг., имам един мисед и не на последно място кръвната ми захар не се повлия от диетата. Имам и обещание че ще спра инсулина след като родя, дай боже да стане така   . Каза ми да внимавам и с храната на сина ми тъй като благодарение на мен и той е предразположен към диабет и хормонални смущения. Но всичко с бебка беше на ред и за това няма да се оплаквам.

# 103
  • София - град
Юхууу и аз се завърнах вкъщи. Цял ден скитосване. Първо до село при баба и дядо ей тия 120 км отиване и още 120км връщане ми се видяха 500, Бюти как пътуваш не знам?!
После пък решихме молчето да посетим с мама и тате голям кеф. На село беше 25 градуса на сянка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А за роклята, няма да я показвам че може и да не е тя. Май ще сме по-официални отколкото ми се искаше , та най-вероятно ще шия... и хубавата бяла рокличка ще си я купя за да си я нося ей така Crossing Arms

Оууу  Laughing имам си лукче  hahaha Joy Joy

# 104
Софии, 25 градуса на сянка  Laughing супер, и в Пловдив беше много хубаво времето, цялата седмица май ще е така  Heart Eyes
Ох, ми как пътувам, страшно ми писна вече.. ето утре пак към София  Sad да си имах кола(по-скоро книжка де  Laughing и безплатно гориво  Laughing) да си цъкам, ама с тея влакове ми писна вече  Close
еми две роклички, още по-добре  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт