АВГУСТ не е толкова далече и малкото човече пол си има вече

• 29 132
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
МилаБ, даа, и моя мъж така каза сутринта, ама аз бях още със сънени очи  Laughing ще си направя днес, мерси  Hug

# 76
Здравейте и от мен,момичета.
Блонди,темата е страхотна,както винаги.
Smile_K,много е гадно това с кървенето,дано да отмине скоро и да не е нещо сериозно.И аз съм в твоето положение,от два дни съм с болки и почти непрекъснато лежа,напълно те разбирам.Пиеш ли някакви хапчета?Аз продължавам с Утрогестана и Дуфастона,и се надявам тая седмица на консултацията да ми ги спрат вече,защото знам,че не помагат вече,след като е образувана плацентата.
Аз окончателно избрах количка,http://eshop.hauck.bg/index.php?main_page=product_info&cPath=38_39&products_id=290,това ще е,ама ще изчакам още малко с купуването.
За усещането на бебчето-и при мен е точно като газове.Един-два пъти ми се стори,че го усещам по-нагоре,към пъпа,но незнам дали не си въобразих.В повечето случаи го усещам все още ниско долу и незнам дали е нормално.
Това е от мен засега,лек и разтоварващ ден на всички разхождащи се мами,аз ще наваксвам като родя Laughing
П.П.Пак не се получи с линка,нещо не правя както трябва,ще пробвам отново.
http://eshop.hauck.bg/index.php?main_page=product_info&cPath … p;products_id=290

# 77
Би Би, ако питаш дали ще ходя- да, поне за сега нищо не ме спира. Wink

# 78
Рени, ти сега ли да взимаш тоя Флуорин, за бебето в корема ли?  Shocked  Stop

Да за сега, но аз винаги подлагам на съмнение това, което тази жена ми каже, изобщо не я харесвам, но ми е на 5 минути път пеша, за изследвания, болничен и тоновете е перфектна!
Еспирото много ми хареса

нещо цитата не ми се получи

# 79
  • гр Шумен
Здравейте и от мен мами със сладки коремчета Simple Smile

Бюти питай в аптеката,но аз по принцип съм с болезнени очи и само изкуствените сълзи ме успокояват

Смайл Пожелавам ти всичко да е наред и почивай. До преди 5 дена и аз бях на легло

Еличка и аз бях така за момиче имах много,защото аз исках да е момиче,но като се оказа момче се видяхме в чудо и свекито като се намеси със нейните претенции съвсем,ама с мъжа ми постигнахме съгласие

Сега искам да ви споделя нещо,което ме притеснява. Когато забременях, като много развълнувани бъдещи мама и татко изгледахме всички познати филми с бебета Simple Smile И моя мъж реши че много иска да присъства на раждането.Тук всички познати реагираха с фразата "Ти добре ли си,как ще го пуснеш да те гледа така,да ти припада там и пр." Той се ядоса и дори си пусна и нормално раждане и секцио и каза "Това ли му е страшното,че аз сега повече искам да съм до теб и да съм ти упора,това е желателно в другите страни да имаш близък до себе си,а аз като татко защо да немога? Аз се съгласих с него ,нямам право да го лиша след като толкова иска заедно да посрещнем малкия Гошко на бял свят.
Вие какво ще кажете мами? Според мен има право и немисля че е толкова странно и стресиращо това решение.

# 80
  • Където си поискам:)
ИВКА_777 пия дуфастон по 1 през 8 часа,утрогестан 3х2,магнерич 3х2 , папаверин 2х1 и вит.С
eli4ka666 и MilaB аз също за нашето бъдещо момченце също съм направила един списък с имена , които ни харесват и пак ще ги обсъждаме с таткото.

# 81
Цветенце, на запад ако бащата не присъства, се смята едва ли не за ужасно невъзпитано и неприемливо. Съвсем нормално е да е до теб. Единственото условие е и двамата да имате желание за това, не да става насила. В БГ практиката все още е нова (даже май е платено някъде  #Crazy) и е нормално хората да реагират така, много са ни остарели и закостенели разбиранията и комплексите за мнооооого неща.  Tired
Мъжът ми присъства, разбира се, отряза пъпната връв, снима. И изобщо не е нужно да се дзвери между крката ти, стои до главата ти, държи те за ръка, нищо страшно няма  Simple Smile

# 82
Сладки коремчета,как минава деня Ви ?
И мен постоянно ме питат дали усещам бебка,но на този етап- не съм сигурна.
За имената ние още от миналото лято си бяхме избрали име и се шегувахме.Но понеже той беше казал наскоро /преди да разберем пола/ако е момиче на майка ти-ако е момче на баща му- та сега само ме убеждава да го кръстим на майка ми,но аз не съм убедена. Вие какво ще кажете? Притеснявам се ,да не се засегне майка му -може да очаква малката да е кръстена на нея,макар ,че аз почти категорично -няма да я кръстя на цялото й име- казва се Василка  ooooh! много ми е старомодно.Тя и баба ми се казва така,но това няма нищо общо. И смятам да е някое име с буквата В... без Василена  Stop Харесала съм си Валерия ,а лятото се шегувахме за Ванеса ,но незнам дали ще се разберем нещо накрая компромисно. На един колега му се роди внучка и я кръстили - Емилия Юлия  newsm78 .Станно ми е ...

# 83
  • Варна
цверти не робувай на хорското мнение според мене това ще е един страхотен момент и за двама ви  Simple Smile Simple Smile Simple Smile даже благородно ти завиждам понеже при нас таткото е в чужбина и през по-голямата част на бременността няма да го има нито на раждането нито на изписването живот и здраве но няма как........

а имена мие и без да знаем пола сме решили тоест основно аз без много много възражения ако е момче Мартин  а ако е момиче Магдалена или Йоана няма да кръщаваме нито на баби нито на дядовци  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 84
  • София
Здравейте мамчета.
Учудващо колко хора има пак във форума въпреки хубавото време  Laughing Аз днес съм се отдала на домашна работа,че през седмицата с работата и излизанията по задачи не остава време за нищо.Вчера показах на таткото количката,която харесах и отговора беше категоричен,но го и разбирам.Наистина са доста пари за една количка като нямаме чак такива възможности...Ще има да гледаме и да търсиме.Той вече е съгласен на тази Кангару Ексес ама аз още се двуомя заради летния кош,който няма напълно легнало положение.Поне решихме вече да има задължително кош за новородено,а не от онези комбинираните.Ще видим къде ще складираме кошовете  Joy
Да ви се оплача от около месец ме боли кръста,но от около седмица две вече толкова много ме боли,че не мога да вдигам нищо,не мога да се навеждам и едвам се изправям от седнало в изправено положение.Някой да има съвет какво мога да правя поне малко да ми се облекчи тази болка...Наистина е непоносимо вече,а съм едва 4ти месец...Какво ще правя още 5...
На килограми продължавам да не наддавам нищо и съм много притеснена и нямам търпение да ида на ЖК в сряда да я подхвана мойта да и задавам въпроси,а може и на ФМ във вторника да питам лекарите  Simple Smile Общо взето следващата седмица се очертава само прегледи и гледане на малчо,пък и да видим ще потвърдят ли пола или ще се окаже в крайна сметка мома  Joy
Вчера мъжо ме изведе на заведение с приятели и малкото както цял ден никакво го нямаше откъм ритници,като седнахме там и певеца реши да изпълни една песен с текст ''обещавам да съм верен до гроб'' или нещо такова и онова като почна да рита и да шава ми стана чак смешно  Joy Joy Joy

# 85
Супер темичка Блонди Hug Само запис и навън да търсим цветя Laughing

# 86
Whistling
Голямо чете  Shocked

Сладурани,
кафенцето не е вредно но наистина да е по чашка на ден. И аз си позволявам по една, но в дните когато много ми се пиива. Не мисля ,че е вредно и ако го обичате с мляко - като мен, вкарвате и малко калции  Crazy

Доста от вас са споделили,че пият магнерит  Thinking, аз също започвам да си мисля,че трябва да пия. Тези дни ми се наложи да полежа 3-4 дни в болницата,заради контракциите, но никой не ми спомена за магнезий .Чудна работа.
Но и аз съм си виновна моя луд ентусиазъм да свърша всичката работа на света Whistling

И..... моето най/приятно изживяване беше днес. Имах час за ФМ. Категорично Док отсече - момиченце.
Блонди ,ще слагаме розовия щъркел Хубавата новина е, че всичко си ни е на местото/ качета, ръчички, стомахче, главичката ни отговаря на седмиците,но на 3Д си беше обърнала гърба и видяхме само едно гръбче и дупе  Flutter

Пожелавам на всички пална тема с положителни новини  Heart Eyes  bouquet

# 87
  • София
Привет и от мен  Simple Smile Поздрави за темата, бебето е много сладко, заглавието също, дано вече всяка от нас, която не си знае пола - да си го разберем за да можем да действаме, с имена, с покупки и т.н Peace
Аз досега цял ден по къщата - домашна работа. Мислих, че в това хубаво време сте писали малко... но не съм била права.  Simple Smile След малко ще излизам с мъжа ми малко по магазините, а след като се върна мисля да направя един Киш Лорен Flutter
Кафе пия само по едно на ден, но понякога пропускам,а и да пия - не го изпивам цялото и го пия половин ден.  Crazy Не го пия чисто, а смесено - половин експресо, половин мляко.Така ми харесва Heart Eyes
Smile_K, дано всичко при теб вече се оправя и това ти е било за последно Hug
d05, и при нас има вариант, ако е момче дали да е Валери или Валентин. На вас кое повече ви харесва?

# 88
Здравейте,красавици с коремчета:)
Това прекрасно време не ни прибира от Южния парк..прекраснооо:) Като гледам заглавието на темата..август наистина не ми се вижда много далече..този път ми се струва,че времето така лети,че едвам смогвам да видя в коя седмица съм вече Joy Предният път ми се струваше, че все съм в една и съща гес.седмица-хихи:)
belverde   на мен като че ли Валентин ми харесва повече Heart Eyes
Относно кафето..и аз пия от дъжд на вятър и с повече млекце Crazy
Smile_K, бързо да се оправяш  bouquet
И аз смятам,че ако таткото иска да присъства и смята, че ще издържи..това си е похвално и няма нищо по-хубаво да посрещнете бебчето заедно. Hug
Ще ви оставям, излизам да се заредя със слънчице:)
До скоро:)

# 89
Басейник, честити розови гащи.  Hug Допринасяш за момите, че са ни кът  Mr. Green

Белверде, Влаери харесвам много и е доста по-рядко срещано от Валентин  Peace

Общи условия

Активация на акаунт