АВГУСТ не е толкова далече и малкото човече пол си има вече

• 29 136
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Стига бе, мацки, верно ли мъжете ви бръснат триъгълниците Shocked Е това не мога да си представя, че бих допуснала, колкото и да сме близки, чак пък толкова... Crazy

И аз така hahaha Близки, блзики, но.....някак си ми е трудно да си го представя и това да ми прави Crazy

А Бюти, при лазерната епилация нямам представа как стоят нещата, но май има разлика с фотоепилацията, защото фотото е по-силна и трайна и наистина много боли Sad , все едно че те удря ток, ужасно е като се замисля, какво си причиняваме жените ooooh! А за фолиевата и аз така - не съм пила предварително, от къде да знам кога точно ще забременя, ние и преди това сме работили по въпроса...но не става от първия път. И като ми закъсня, още преди да си направя тест (1-вия в живота ми Blush, преди това не съм си правила, защото не ми е закъснявало, цикълът ми винаги е бил много точен) веднага започнах да пия. След още 2-3 дни си направих и теста и после отидох и на преглед. Общо взето - Радини вълнения  Wink

# 571
  • Пловдив
И аз не бих му дала на мъжа ми, но съответно не съм и фен да присъства на раждането.

# 572
Здравейте момичета, (толкова съм луднала вече, че за малко да напиша колеги  Joy )
не съм писала отдавна, ама буквално докато ви изчета и се появява нещо...
Вече нямам търпение и аз да науча пола на нашето мъниче, но ще чакам до другата сряда...
Само аз ли още нищо не усещам  newsm78...
 Embarassed
Да ви попитам пак за магнезия (магнерич конкретно)... Преди 2 дена се събудих с болки от мускулен крамп на единия прасец. И преди ми се е случвало, но сега не ме отпуска и си боли  Confused Преди съм пила едно магнум антиспазми със съдържание на магнезий, ама сега се чудя дали не пия магнерич, че края на другата седмица ме чака и път и доста обикаляне.

# 573
Стига бе, мацки, верно ли мъжете ви бръснат триъгълниците Shocked Е това не мога да си представя, че бих допуснала, колкото и да сме близки, чак пък толкова... Crazy

Аз говорех за краката с триъгълника сама се оправям Wink

belverde хайде стига ми ги разправяхте на мене тия, че от 1-я път не ставало. И моя така ми вика и всички познати с деца най-рано от 2-я месец станало.Пък при нас какво 1 път и айде честито. Почвам да се чувствам като някакво изключение.

Последна редакция: пт, 23 мар 2012, 12:42 от eli4ka666

# 574
Разбира се, че става от един път и то често  Simple Smile

И аз като Месечинката  Stop  Оправям се сама, колкото - толкова  Simple Smile
Но пък присъствието на раждането е уникален, мил и незабравим момент и изобщо не означава, че мъжът се блещи в гениталиите ви  Wink

# 575
Само аз ли още нищо не усещам  newsm78...
 Embarassed
И аз нищо не усещам, док ми каза до 2-3 седмици, че би трябвало да усетя  Mr. Green
И аз сама се оправям и така смятам да е занапред  Laughing бях чела, че една жена никога не трябвало да си реже ноктите на краката пред мъжа  Mr. Green един вид оставял му трайна следа този спомен  Mr. Green представям си, ако трябва да ме бръсне отдолу  Mr. Green

# 576
  • Варна
Аз усещам мърдане, бълбукане, потрепване, но изобщо не мога да се сетя преди имала ли съм такива усещания или не и нямам представа това беб ли е, или черва, мускулчета и други подобни Crazy
Ух, много ми е нервно днес, просто не се понасям Shocked Имам чувството, че никога няма да дойде утре.

# 577
  • Враца
ferriy в това, че само ще си ги премятате няма логика и е остаряло като разбиране. Смяташе се, че мъжете са само преносители и нямат оплаквания, което важи, но по отношение на други неща. Всъщност гъбичките са част от влагалищната флора. При промяна на киселинността, количеството им се увеличава или намалява. Когато са твърде малко също не е добре, защото се нарушава баланса и означава, че нещо друго е в повече.  
Благодаря ти за инфото дбс.  Hug Тази инфекция ми е втората в живота и не съм се интересувала какво точно представлява (колко съм невежа  Embarassed). Просто каквото ми изпишат го употребявам, за да ми мине и така. Дано не ме сполетява пак   Praynig
irony, и аз нищо не усещам все още, както и не знам пола още  Rolling Eyes
Блонди, аз нямам нищо против, на лични ще ти пратя името и паролата, но мааалко по-ъсно, че трябва да излизам сега, просто да знаят другите момичета, че вече някой се е отзовал.  Hug
А за епилирането, аз навсякъде действам с епилатора и не съм прекъсвала, нищо ми няма до сега, но го правя от 5 години и съм свикнала много и не ме боли грам  Simple Smile

Последна редакция: пт, 23 мар 2012, 13:11 от ferriy

# 578
  • София
За ФК - аз пих повече от 1 година горе - долу преди да стигна до тук. Първо четох, че като се започне с плановете за бебе е добре поне 4 месеца преди това да се пие ФК, и така и постъпих, но по стечение на обстоятелствата я пих около 1 година  Peace и сега я продължавам в намалени дози  Peace

Аз друго да питам-боядисвате ли си косата?Откакто съм бременна,само веднъж се боядисах преди месец и сега пак ми се иска,но се чудя дали не е много често.

Аз си боядисвам косата - по възможност избери боя без амоняк /ако тази която ползваш е със/ и ако е нова боята за теб - задължително си направи теста за алергия  Peace - проблем при боядисването се оказва не толкова боята, колкото риска от алергичен шок  Peace Аз не се боядисвах до 14 седмица - уж да мине органогенезата и т.н.

Да ви попитам пак за магнезия (магнерич конкретно)... Преди 2 дена се събудих с болки от мускулен крамп на единия прасец. И преди ми се е случвало, но сега не ме отпуска и си боли  Confused Преди съм пила едно магнум антиспазми със съдържание на магнезий, ама сега се чудя дали не пия магнерич, че края на другата седмица ме чака и път и доста обикаляне.

И аз имах подобен проблем с Магнерича + болки в ставите по краката и едно като изтръпване след това. Докторката ми го смени с Магнерот 500 и за около 1 седмица нещата отшумяха, сега доста рядко ми изтръпват само ръцете.  Но пък за сметка на това контракциите не са спряли, но поне не са толкова болезнени

# 579
  • София

belverde хайде стига ми ги разправяхте на мене тия, че от 1-я път не ставало. И моя така ми вика и всички познати с деца най-рано от 2-я месец станало.Пък при нас какво 1 път и айде честито. Почвам да се чувствам като някакво изключение.

Еее, не че няма и такива случаи, но според мен са по-голямо изключение, отколкото тези, при които не става от първия път. Ние сме работили от 1 година по въпроса (работим може да е малко силно казано, но да кажем, че не сме се пазили)...но резултат нямаше, все пак знам горе-долу кои дни са овулацията, но не съм изчислявала с подробности, а и то си е Божа работа. Те нашите все се шегуваха като стане нещо въпрос за деца и ние казваме, че работим по въпроса, а майка ми: "Абе не знам какво работите..., но резултат няма" Wink Joy И други познати така се оплакваха и ни казваха, не си мислете, че е толкова лесно... Peace
irony , спокойно, и аз още нищо не усещам Crossing Arms

# 580
  • Където си поискам:)
Irony , и аз още не го усещам бебо, а днес започвам 19 г.с. Sad
За боядисването на косата - аз никога през живота си не съм я боядисвала, само кичури, и все късичка до към раменете, но сега мисля да я оставя малко по-дълга да ми е по-удобно. Скоро ще отида да я поосвежат малко и това е.
За триъгълниците и космите- охх , явно казах нещо странно, защото всички реагираха Shocked Shocked Shocked Както и да е  Hug
А Блонди, ти като роди Криско и кученцето ли беше във вас ? Аз се притеснявам котето да не с озлоби нещо и да го одраска или пък да си играе с него Thinking

# 581
Smile_K до колкото съм чувала животните усещали тези работи и никога не посягали на деца, още повече на бебета, срещала съм случай в които животното само отивало да го подуши бебето (да се запознаят един вид) и това е. А и като знам нашата кучка братовчедите ми какво я правиха и тя не мърда милата.

# 582
  • Варна
ИВКА_777  има няколко основни и най-силни алергена в боята за коса Paraphenylenediamine (който е най-силен и най-голям дразнител за кожата). Други вещества в боите за коса, които могат да предизвика алергична реакция са: хидроксиндол, Isatin, P-Methylaminophenol. Вещества сходни с Paraphenylenediamine поне тях ако можеш да избегнеш  Peace Peace Peace  Hug

За ФК ние година и половина правихме опити с приятелят ми и но не съм я пила започнах я в момента в който разбрах на 100% че ще ставаме мама и тати, а за обескосмяването за това наричам епилатора моят най-добър приятел нито кола маска ползвам  нито козметици и прочие Peace Peace

# 583
Аз да попитам мацките от Русе някоя иска ли да дойде с мен на лекция „Често задавани въпроси за кърменето” на ЛЛЛ утре ?

# 584
  • София

А Блонди, ти като роди Криско и кученцето ли беше във вас ? Аз се притеснявам котето да не с озлоби нещо и да го одраска или пък да си играе с него Thinking
Не съм Блонди, но ще ти разкажа как се държа моят своенравен котарак, като се прибрах с дъщеря ми в къщи. Първата му реакция беше да налети да я души и да я проверява , какво е това странно нещо. Оставихме го да я души - по одеалцето, пелената и пръстчета /не е посмял дори да я близне/ и след това той застана отстрани , като пазач и не се отделяше от нея /но винаги на разстояние/ Къпеме ли бебето и той е в банята, спи ли бебето и той спи, плаче ли бебето - тръгваше да обикаля апартамента да търси някой да  го води при бебето и недай си боже ако не станеш веднага да отидеш да видиш какво става, той се нахвърляше и започваше да ни хапе подред. Това беше до около 1 годинка на детето, след това вече само като я чуеше че се появява от някъде и той гледаше да се скрие за да не го докопа  Peace
Противно на всички схващания, че котетата били по-глупави, мога да ви разкажа такива ситуации с този котарак, че направо да се изумите.
Сега в къщи има персиец, които е доста своенравен и е свикнал да командва всички в къщи, но не се притеснявам и грам, че ще навреди на бебето. Важното е от самото начало да го оставиш да го подуши и след това да не забравяш и него да гушкаш и галиш, нищо че има вече и бебе за гушкане Peace
Ако искаш за твое спокойствие първите дни не ги оставяй насаме двамата /бебето и котето/.
Предполагам че, котето ти е обезпаразитено и има необходимите ваксини

Общи условия

Активация на акаунт