АВГУСТ не е толкова далече и малкото човече пол си има вече

• 29 127
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • София
И аз нищо не усещам още  Rolling Eyes

Аз пък не виждам нищо лошо в това най-близкия ми човек да ми направи кола маска на краката или да ми обръсне триъгълника  Peace стига той да няма нищо против де. Моя специално проявява интерес към подобни процедури, но до сега не е имал честта да ми тегли една контра  Mr. Green

Еличка ставането от първия път наистина май е по-скоро изключение  Peace така че се чувствай късметлийка, че не си разбрала какво е разочарованието след поредния неуспешен опит  Hug

# 586
За фолиевата киселина, аз я почнах веднага като решихме, че ще правим бебе и то взех, че на 2-я месец забременях, така че..горе-долу 2 месеца преди да забременея съм пила и сега продължавам.

А иначе се боядисах на следващия ден след като докторът потвърди, че съм бременна, но с боя без амоняк, с която винаги съм се боядисвала. И точно тея дни си мислех, че вече е време за малко освежаване, че така и така расте много бързо(все едно я поливам).  Laughing

# 587
Боядисвам си се с амонячни бои без страх от проблеми  Peace

Смайл, хората са различни, аз много често чета, че мъжете помагат в тези процедури на бременните си жени, но за мен лично е неудобно. Иначе не е странно или ненормално. Предполагам тези, дето се дърпаме, сме повечко обременени с комплекси просто  Grinning

Иначе не, кучето си го имаме от една година някъде, но не бих се притеснявала при никои положения. Имахме папагал тогава  Simple Smile

# 588
  • Където си поискам:)
dioni , благодаря много Hug и аз така съм чувала, че като ги подушат и после няма проблем,но все пак се притеснявах.
Ако не отегчаваме другите на мен би ми било интересно да разкажеш повече историйки с котето и бебето. А и така ме успокояваш  bouquet
valentina1027 , мислиш ли че ако си направя кичури , това би било вредно, макар, че няма как да знаеш какво има в блондора/май така се казваше/ newsm78  Аз ще попитам и фризьорката , но все пак...
Блонди, благодаря Hug охх, много харесвам папагалчета.
А за косматата тема Laughing , аз също съм доста притеснителна, но от 7 год. съм с този мъж и толкова сме свикнали заедно, а и аз не съм го карала на сила. Той сам прояви желание, и за него това е нещо естествено, казва, че аз толкова много се ''жертвам" с тази бременност и това е най-малкото , което би направил за мен Heart Eyes , а и аз си го познавам, ако видя, че не се чувства добре,никога не бих му позволила да го прави. Предпочитам той да ми помогне, отколкото после да се срамувам пред лекаря. Благодаря за разбирането Hug

Последна редакция: пт, 23 мар 2012, 13:58 от Smile_K

# 589
  • Варна
а да щях да споделям и за животните ние по принцип имаме кокерка която е много дива и откачена и за това от сега е командирована при сестра ми просто ме притеснява че на моменти наистина откача а и времето в което евентулано ще започнат да ядат от 1 купичка макар да има доста време до тогава доста ме притеснява, но всичко зависи и от животното ако знаех че кучето е мирно и послушно надали така щяха да се стекат обстоятелствата Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 590
Въпрос към ЛЛЛ
Исках да попитам за утрешната лекция в Русе трябва ли предварително записване? Самата дата не я видях в календара със събития, но беше публикувана в сайта за новини на Нетуоркс България.

# 591
  • Варна
лесно се рабира какво съдържа обръщаш отзад опаковката и четеш където пише ingridians можеш и сама да провериш     bouquet   bouquet   bouquet

# 592
  • Където си поискам:)
Проблема е,че ходя на фризьор и не знам какви ми ги забъркат Grinning
И да не е само спам- вижте какъв сайт намерих със страхотни снимки на красиви бременни жени-
http://www.fotocommunity.de/pc/pc/cat/9226/display/24585097
Мисля, че и на Софи ще и харесат много. Heart Eyes

Последна редакция: пт, 23 мар 2012, 14:32 от Smile_K

# 593
Привет, привет Heart Eyes

За боядисването - аз от няколко години се боядисвам, че не ми харесва вече пепелявия ми естествен цвят Wink и сега съм по-изразена блондинка Laughing Ползвам амонячни бои, от началото на бременността съм се боядисвала май вече 2-3 пъти и не забелязвам да ми става зле или нещо подобно заради химикалите в боята - но все пак, за по-сериозна вентилация, отварям прозорци и врати да циркулира въздуха по-свободно Peace

Обезкосмяването и пр. процедури и аз предпочитам сама да си ги правя, но не виждам нищо ненормално в това и мъжете да помагат, стига да имат такова желание Peace За по-напредналите месеци бях чела из нета съвет за триъгълника да се ползва един депилатоар на Виши, при който няма особено значение, че не виждаш там, всичките косми просто си падали, но изобщо не знам къде да го намеря въпросното нещо - не го виждам като налично и в онлайн аптеките, та не знам продава ли се или не. Иначе бих заложила на такова решение, че със самобръсначката и сега съм несръчна, пък какво остава за по-нататък.

Блонди, по повод джаджата за броенето на движенията на бебето - не знам доколко има смисъл. Има разни хора, които се вживяват в това бебето рита ли 10 пъти, не рита ли - предполагам при такива съмнения има смисъл. На мен лично ми се струва практично и може и да си взема, що не Wink

Заговорили сте се за домашни животни - ние си имаме един голям черен котарак вкъщи, изобщо не мислим да се разделяме с него дори и след появата на бебето. Интересни ще ми бъдат реакциите му на новото създание - особено след разказа на Dioni Wink Нашият обаче си пада малко непукист Laughing, наблюдавала съм го дори с ново коте вкъщи (свекър ми беше донесъл едно малко коте от някъде и въпросното живя 2-3 дни вкъщи), изобщо не му обърна внимание, малкото дори ядеше от чинията на нашия - големият го игнорираше и хич не му беше интересно новото създание. Не е и много гальовен, не обича да го мачкаме и глезим много, абе саможив е малко, та не знам ще забележи ли изобщо, че има бебе вкъщи Laughing И все пак ще гледаме да го държим по-далеч от стаята на малкото, така предохранително Peace

И аз тия дни влизам в 19 г.с., а още не усещам бебето или не знам как трябва да го усещам просто Laughing Не се притеснявам обаче, няма и за какво - при първо бебе е нормално усещания да се появят около 20 г.с. Peace

# 594
  • София
Не си боядисвам косата вече, но съм чувала от фризьорки, че заради хормоните през бременността боята не хващала  newsm78

Някой да сподели впечатления от лекцията на 9 месеца днес?

# 595
Не си боядисвам косата вече, но съм чувала от фризьорки, че заради хормоните през бременността боята не хващала  newsm78

Няма такова нещо, това са си бабини деветини, как може професионалистки да вярват в подобни небивалици Thinking

# 596
Няма такова нещо, това са си бабини деветини, как може професионалистки да вярват в подобни небивалици Thinking

Явно са от тези "професионалистки".

# 597
Мда, от най-големите такива Laughing

# 598
  • София
И аз мисля, че са глупости. Аз си боядисвам косата с амонячна професионална боя. Не я боядсивах първите 3 месеца, но вече не съм руса и можах да си позволя..."разликата с корените" Flutter
А колкото до безамонячните, те си имат други вредни съставки.

# 599
  • София
Абе незнам и на мен нещо не ми прозвуча достоверно, ама пък като са го казали "професионалиските" как да го подложа на съмнение  Mr. Green А то някои твърдят същото и когато си в цикъл - пак хормоните виновни.

Преди време и аз се изрусявах и тая част с корените беше уникална, особенно когато реших, че повече няма да се боядисвам и си оставям естествения цвят. В един момент заприличах на магистрална труженичка  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт