АВГУСТ не е толкова далече и малкото човече пол си има вече

• 29 151
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Е, Бюти, много се радвам, че ти се сбъдна мечтата за това, което искаше. Страхотно е да имаш син  Heart Eyes Закачам, закачам, снощи бяхме на гости, закарах малкия на училище и сега с кафето това ми е първата работа  Party

Файв М., честитит и двама сина в комплект и на теб  Hug

Айде, и Би би в кюпа на сините гащи, честито, честито  Hug

Аз предлагам белгийска снаха  hahaha

Смайл, няма абсолютно никакви проблеми да си съжителстват бебе и котка, бебе и куче и т.н.  Hug

Шех, на мен ми се отварят линка в ибей  Simple Smile Разгледах го, но ми се струва напълно излишно  Simple Smile

Алекс, радвам се, че е станал козунака. Това генерална репетиция за Великден ли е?  hahaha

Басейник, ще станат тиквичките, къде ще ходят  Simple Smile

А, да попитам нещо, някой ползва ли Замунда? Ние преди я ползвахме, псоле я спряха минахме на Арена, сега спряха Арена и пак можеш да влизаме в Замунда, обаче ние е изтекла паролата и няма места за нова регистрация. Ако някой няма против да ползваме неговата?  Blush Знам, че не пречи тегленето, даже напротив.

53 на 31  Grinning

# 556
  • София
val_sm, на този етап се намират малко под нивото на пъпа. Ако ти е направило впечатление, вече и с накрайника на видеозона гледат под пъпа, където вече стига и матката, а в началото, гледат много ниско долу Peace
И моя корем забелязвам, че се е поокосмил малко, и ако сте прави, на кого му се окосмява, съм много доволна! newsm44
Иначе от пъпки и петна не се оплаквам, кожата на лицето ми е много чиста, както преди ooooh!

# 557
Аз изтървах на кого му се окосмява корема за пол вероятно става дума? Аз и предния път и сега май намалих окосмяването и предния път се сещам,че бавно ми растеше косата и сега бавно почна и по- рядко май ми се налага разокосмяване. Wink

# 558
Аз пък не съм забелязала да се окосмявам толкова, на 3 седмици си се епилирам, както и преди. Обаче отсега съм в чуденка като порасне още коремът и не мога да се сгъвам, как ще се обезкосмявам. Мислех за депилатоар, ама четох, че след това много бързо израствали косъмчетата и може да ми станат и по-дебели, сега тъкмо са ми оредяли от това епилиране. Досега не съм ходила на кола маска и не знам как е. Вие как ще се справяте с окосмяването по-нататък?

# 559
Крака, ръце, подмишници минавам с епилатора. За триъгълника ползвах кола маска, но от началото на бременността ползвам самобръсначка, защото повече от месец бях на легло заради проблеми и гледах по-набързо. Голям ад е, толкова бързо никнат, ужасни са, но не смея да се върна към кола маската, че след бръснене много боли, и ме е страх да не предизвикам някоя контракция (не знам дали е възможно, може и да ми се посмеете  hahaha). Сега едва боравя с нея, защото не съм свикнала, а като порасне корема не знам  newsm78

# 560
  • Пловдив
На ръцете и краката си правя кола маска у нас с ей това приспособление , а на триъгълника ходя на козметик, че не мога сама, много ме боли.

# 561
Отдавна се отказах от епилацията и не се окосмявам повече за дето се бръсна, само ме сърби много. Wink Някой ден ще отида на трайно обезкосмяване.
Вчера поставих май рекорд за ходене на бременна- до обяд ходихме час и половина най- малко, а след обяд два часа, с много малко почивка. Wink

# 562
  • София
И аз ползвам такйв вид кола маска като Лоа, само че без джиджавката дето я загрява. За тази цел ползвам микровълновата  Peace та си купувам само пълнители и лентички и доста евтино ми излиза. А от време на време бръмча и с епилатора. Обаче на триъгълника нещо почна много да ме боли та го карам на бръснач  Mr. Green
А като ми порасне корема и не си виждам вече краката, мисля татито да се включи активно в процедурите  Laughing

# 563
  • София
Мен АГ-то ме предупреди ако мога сега да се въздържам от кола масла на триъгълник Rolling Eyes Може би от една страна хигиената в салоните, а от друга това присвиване наистина е възможно да предизвика някакви контракции, незнам Thinking Така, че Dafi` , може и да имаш право  Peace
Аз кола маска съм използвала само за триъгълника, а ръце, крака и подмишници - с епилатора. Преди 3-4 год. си правих фотоепилация на триъгълника и още имам резултат само в горната част (там падат най-лесно) и винаги, когато отида на кола маска - разбират, че съм с фото епилация, която също много боли, повече от кола маската и не се препоръчва да се прави в близката 1 година, преди да решиш да имаш дете. Затова и след цикъла от 10-те процедури не съм си правила подържаща на една година.  И сега и аз това се тормозя - как ще си оправям дори и краката през следващите 4 месеца, като вече почвам трудно да се сгъвам.  ooooh!
gundie , за пол става въпрос. Разбрах от останалите майки, че със момченца - повече се окосмявал коремът, заради тестостерона Laughing

Последна редакция: пт, 23 мар 2012, 11:26 от belverde

# 564
  • Пловдив
Не е толкова трудно ще се справите. Апък и това, че имате кореми не означава, че не можете да се сгъвате. За триъгълника се ползва огледалце.  Laughing

През първата бременност ми изтекоха водите 12 дена предварително и хич не си бях подготвила триъгълника. И ела да видиш как за 1 минута си го оправих с бръснача.

# 565
Белверде, аз ходя (ходех) на лазерна епилация, и точно на 22 декември си правих на триъгълника, а теста си го направих на Коледа  Laughing те колко неща могат да правят майките преди да разберат, че носят дете  Laughing мен даже личната като й казах, че съм бременна ми вика, фолиева киселина пиеш от 2 месеца, нали? и аз  Shocked еми не, ама четох, че сега трябва да почна и тяя: оо 2 месеца преди зачеването трябвало.. аз откъде да знам дали ще стане за 2 месеца  Mr. Green
И благодаря на всички за милите думи  Hug бъдете здрави  Hug Hug

Последна редакция: пт, 23 мар 2012, 11:48 от Анонимен

# 566
Аз пък не съм забелязала да се окосмявам толкова, на 3 седмици си се епилирам, както и преди. Обаче отсега съм в чуденка като порасне още коремът и не мога да се сгъвам, как ще се обезкосмявам. Мислех за депилатоар, ама четох, че след това много бързо израствали косъмчетата и може да ми станат и по-дебели, сега тъкмо са ми оредяли от това епилиране. Досега не съм ходила на кола маска и не знам как е. Вие как ще се справяте с окосмяването по-нататък?

Аз сега се епилирам, но мислех после като ми порасне много корема да отида на кола маска, че по лесно и по-дълготрайно, а моя ми заяви глупости няма да ходиш на кола маска, аз ще те епилирам  Laughing много ми стана готино тогава какво желание изявява да помага Simple Smile

# 567
Здравейте,мамчета!
Първо-честито на всички мами,узнали пола,много момченца,много нещо LaughingА навсякъде говорят,че жените са повече от мъжете,май се обръща статистиката,гледам и в другите отчетни теми по месеци водят момченцата.Да са живи и здрави,тъкмо нашите мадами ще имат голям избор Laughing
За окосмяването-незнам дали има връзка с пола,сигурно не,щото аз уж чакам момиченце.Вече го отдавам на многото прогестерон,който изпих за три месеца,може и от това да е.Пък и то мойто по корема не е точно косми,по-скоро мъхче някакво.Поне се успокоих,че не съм само аз така.
Иначе космите навсякъде ги махам с епилатора,имам и специална приставка за триъгълника,но вече не мога да се сгъвам и действам с огледало-много е лесно така.Вас не ви ли боли с кола маска,мен акушерката ме предупреди,да се въздържам сега,щото болката може да предизвика контракции.
Аз друго да питам-боядисвате ли си косата?Откакто съм бременна,само веднъж се боядисах преди месец и сега пак ми се иска,но се чудя дали не е много често.
Засега това е от мен,в 13 часа съм на ФМ,стискайте палци да се потвърди розовия ми щъркел(щото таткото още се надява,че може и да има грешка и да е момче),и всичко да е наред с бебчо.
Лек и усмихнат  ден Hug!

# 568
  • Където си поискам:)
Ивка , успех:)
Бюти, за фолиевата киселина- ние работихме за  бебенце една година преди да стане чудото и в началото на 2011 и аз пих фолиева киселина,но като я свърших и толкова, даже малко се бях отчаяла, че не става Embarassed И след това края на годината като отидох на 1 вия преглед и на мен ми беше зададен същият въпрос и аз  Rolling Eyes ами не пия и чак тогава я започнах.
За обезкосмяването , аз имам ужасно чувствителна кожа и с епилатора ми стават целите крака на пъпки и червени петна като на пиле Laughing и за това съм с бръснача. Знам, че е гадно, но...
А за големите кореми от няколко дена казвам на моя мъж , че сега съм осъзнала, че мъжете с големи тумбаци никога не са си виждали мъжките достойнства,хаха Laughing И той много ми се смее.
За триъгълника , ще разчитам на неговата помощ Heart Eyes
Аз си направих едно многоо малко кафенце и фрешче от лимони и портокали и сега си ви чета и се глезя.
Приятен ден на всички  bouquet

# 569
  • Варна
Стига бе, мацки, верно ли мъжете ви бръснат триъгълниците Shocked Е това не мога да си представя, че бих допуснала, колкото и да сме близки, чак пък толкова... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт