Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 97-мa тема

• 171 601
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Мариета,само каква баница си отвъртяла,леле леле....ще се покапя чак! Peace

# 721

Marieta, страхотна баница си извъртяла! Crazy Не знам дали я хапвате с пилешка супа, но някой път пробвай, разкош е! Heart Eyes  bouquet  chef
Madla, кажи набързо какво желира, че хич не мога да устоявам на желета всякакви! Heart Eyes  bouquet
Уф, някои снимки не ми се отварят, но картофените кюфтенца на megansg се виждат, чуднички са, винаги ти стават едни такива еднакви и апетитни! Heart Eyes  bouquet

У нас минтай с картофи и шоколадовите сладки с фастъчено масло.

# 722
Споделям с Вас таз вечерното ни меню :
леща] ;
Свинско месо с ориз,царевица и малко спанак
и
слатка с краставица и домат

Лека вечер на всички! Simple Smile

# 723
Видях, че много мами от форума правят овесени/мюслени кюфтета, а как по точно се правят?  newsm78

# 724
при нас баница по рецепта на виделина и кремчета оле със заквасена сметана.

# 725
Видях, че много мами от форума правят овесени/мюслени кюфтета, а как по точно се правят?  newsm78

mynichkaTanq, ето ОВЕСЕНИ КЮФТЕНЦА, ето и ОВЕСЕНИ БИСКВИТКИ «АНЗАК», ако намериш и една овесена супа, направо цяло меню! Grinning   bouquet

portmoto, по това време да съблазняваш с тия банички, че и кремче, не е честно! Crazy Heart Eyes   bouquet

# 726
а у нас кюфтенцата са рибни  Laughing но са за утре. Само девойчето ги вечеря.
За нас - мусака от лапад с варени яйца.

portmoto , Мариета,   чудни банички!
Еликсирче, действаш ми заразно  Laughing вечерята ни беше веге  Flutter
много рибка гледам има на последните две страници   bouquet

# 727
Здравейте! Отдавна не съм идвала, но хич нямам време. Ето от мен някой по-интересни неща, които съм правила в последно време:

Пиле с моцарела /слагам и авокадо, но сега нямах/:

Пресен лук с яйца по италиански:

Пиле с дафинов лист и чесън:

Мъфини с круши:

Мъфини с елда, ябълки, канела и стафиди:

# 728
Лабрекс, и аз онзи ден правих шоколадови сладки с фъстъчено масло, скоро ще ви ги покажа Simple Smile По каква рецепта ги правиш твоите?

Пеп-4о, ще споделиш ли как правиш мусаката от лапад и яйца? Много ми допадна!

Аз май насъбрах доста неща за показване, но все забравям да сваля снимките от апарата Simple Smile Така че засега едни мъфини с червено цвекло, които правих преди няколко седмици:

# 729
  • Някъде на път....
У нас - Мариновани свински вратни пържолки  Wink

# 730

днес сме на пилешки хапки ,крилца и мляко с ориз

# 731
  • Варна
Михаела,Илиева апетитно
Тайна вкусно пилешко
Мариета супер ти е баничката
Лабрех много цветно и съблазнително
Красимира и при теб вкусно
Порт и твоята баничка и кремчето и другите неща са прекрасни
Пепи  майсторски,голяма   комбинация си направила
За днес пържен пресен харип със млечно чесново сосче,салатки и свинско с лапад

# 732
Лабрекс, и аз онзи ден правих шоколадови сладки с фъстъчено масло, скоро ще ви ги покажа Simple Smile По каква рецепта ги правиш твоите?
Katerina R, ето РЕЦЕПТАТА, само че към фастъченото масло добавям смлени орехи и, понеже нещо не докарвам изглежда тестото добре, трудничко ги правя на топчета, измислих сато мини ватрушечки - на топче тесто правя вдлъбнатина и я пълня с плънката без да закривам отгоре. Вкуснички са, май трябва да спра да ги правя, поне за известно време.

А сега, нека да тежа на съвестта на подстрекателките, дето са запълнили темата с баници всякакви, то удържа ли се.......изнамерих рецептата на Виделина и спретнах една по нея. Много вкусна, като баница! Heart Eyes И картофена чорбица със сирене. Grinning

И докато пиша, megansg пак изсипала рога тна изобилието! Heart Eyes  bouquet

# 733
Мерси, Лабрекс, изглеждат много подобни на моите, но като гледам има разлика в рецептата за тестото. Аз ползвах тази на Йоана и нямах проблеми с оформянето.
Проблемът е, че като има вкъщи фъстъчено масло, много бързо свършва и не мога да заделя за сладки Simple Smile

# 734
Мерси, Лабрекс, изглеждат много подобни на моите, но като гледам има разлика в рецептата за тестото. Аз ползвах тази на Йоана и нямах проблеми с оформянето.
Проблемът е, че като има вкъщи фъстъчено масло, много бързо свършва и не мога да заделя за сладки Simple Smile

Да, има разлика, нейните са с масло, яйце и фастъчено масло в тестото.  Все ми се струва, че слагам повечко брашно, затова се понапуква тестото при оформянето, иска ми се да са съвсем гладки топчетата, но има време, ще експериментирам. А с фастъченото масло, то и у нас така, бързо свършва (аз съм му главната унищожителка), та затова допълвам с млени орехи крема. Но определено ми харесаха, усеща се вкуса на кафе при моите и ми допаднаха май повече, отколкото трябва Heart Eyes. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт