Априлчетата чакат 6тия си рожден ден

• 54 929
  • 387
  •   1
Отговори
# 180
Храненето и аз го държа под око, дори съм успяла да вменя как хапвайки едно парче чипс все едно поемаш 1л.мазнина в стомаха си.Моите хора бяха искрено възмутени Simple Smile

Коледата и за мен е...невъзможна, желанията освен че се менят, стават и все по-абсурдни Rolling Eyes

# 181
  • София
Аз приключих с Коледните играчки. Емо си е поръчал хамстер Нинджа (от някаква глупава ТВ реклама), за Весето е поръчал хамстер от специалните части, че да се бият. Освен това иска писта на Хот уилс и коли хот уилс, защото са хит в детската градина. Ще им подарим и по едно Пуфче (barbaroni bg). Весето иска от дядо Коледа Барби, защото момиченцата в градината имали такива кукли. Взела съм им царевичките на Плеймаис - голяма игра пада с тях. Весето ще получи и чичо Доктор комплект. За другия месец съм планирала купуване на книжки, защото сега Емо чете приказките в нас и заслужава да получи красива книжка от добрия дядо Simple Smile Тъй като желанията са грижливо описани от Емо в дълго писмо до Дядото се надявам да не претърпят промени, а ако има такива ще се включат бабите и дядовците.
Емо последните 2 години започна да ми капризничи и отказва да яде някои зеленчуци, но ако има десерт забравя, че точно такива зеленчуци не яде. С дребната ядовете ми са, че яде повече отколкото трябва. Да ми е жива и здрава, ящничка ми е. Вчера е изяла 4-5 скилидки чесън, които бях приготвила за други цели. Каза, че и лютяло, но било вкусно  Sick

# 182
  • София
Гледам се скъсвате да пишете  Mr. Green Я да се организираме и да си спретнем една срещичка предколедно. Има ли желаещи?

# 183
  • нейде там, където ....
Аз съм за, още повече, че няма да ходим на коледното тържество от училище.

# 184
Гледам се скъсвате да пишете  Mr. Green Я да се организираме и да си спретнем една срещичка предколедно. Има ли желаещи?
Ако не е тази събота/неделя, ние сме на линия Wink

При нас тази година Дядото ще носи книги (заринали сме се с играчки Sad ) Кало даже вече си е избрал книга - Енциклопедия за дракони Rolling Eyes

Мисти, добре се завърнала сред нас Wink

# 185
  • София
И ние искаме среща!

Надявам се и ние тази година да намалим проценат на ненужни играчки. Взехме една енциклопедия, 2 настолни игри, глобусът също е купен. Много искат от интерактивните кучета, пък аз съм много против /нали си имаме живо/ Crossing Arms Но може и да се смиля над тях в карайна смета поне да им мине мерака.

Соня написа писмо до Дядо Коледа, което ще пратим на немския и финландския адрес, откъдето ще чакаме отговор.
И тук ще им направя клипчета и на двамата.
http://www.portablenorthpole.com/store/product/Free-Video

# 186
11.04 Николета на bobi_211,Перник

# 187
  • София
Хайде една Коледна сБирка, време е вече да се организираме!

Миналата година правих клипче от този линк, който е дала Рени и Валката милия спря да диша докато му светне зелената лампичка, че е бил послушен. Няколко седмици после само за това говореше, страшно беше впечатлен Wink  А миналата седмица в кварталното кафе видяхме един дядо, който досущ приличаше на Дядо Коледа, само че в обикновени дрехи. Е, казвам ви, Вальо за един миг се преобрази, както се беше изкелешил напоследък, така изведнъж стана най-послушното дете на света  Mr. Green

А аз нямам абсолютно никакви идеи за подаръци. Пролетта правихме прочистване в неговата стая и той наслага  в кашоните за село почти всичките си играчки. Не че си играеше с тях, ама не ми се вярваше, че толкова лесно ще се раздели с тях. Настолни игри наскоро купувахме, но и те не са вървежни, само Монополито му хареса. Книжки съм харесала няколко и това е. Сега ми хрумва дали да не му подарим едно ски-училище или нещо от рода. Само трябва да помисля какво точно и как да убедя, че това е подаръка, който иска. Mr. Green

За здравословно хранене сте заговорили, ние не сме крайни в това отношение. Не забранявам почти нищо, но гледам боклуците да са в минимални количества и в определено време.

Мисти, радвам се пак да те "видя"! На Вальо наскоро му падна първото зъбче, а постоянни кътници все още няма.

bobi_211, добре дошла! Разкажи нещо повече за вас!

# 188
Момичета, има ли желаещи за среща тази събота, или неделя (8-ми или 9-ти) в Capella play в мола на Цариградско, примерно към 11 ч.?
Мисля да се разходим до там с Мимата и си търсим компания.

bobi_211, добре дошла!

Мисти,  добре завърнала се!

Последна редакция: вт, 04 дек 2012, 15:20 от Зaрка

# 189
  • нейде там, където ....
Иска ми се, но сме с варицела. Карантината е до петък, но няма да са заздравели всички пъпки  Confused

# 190
Толкова отдавна не съм писала, че съм забравила как изглежда формата за отговор  Rolling Eyes

Аз мога да се явя в мола в неделя към 11. И без това сме обещали филмче на децата, така ще имаме и повод да си изпълним обещанието.

# 191
Юлче, тогава до неделя в 11 ч.
Ще пусна съобщение и във Фейсбук.

jd , оздравявайте  Hug!

# 192
  • София
И ние ще дойдем на срещичка Simple Smile

# 193
Какво ще подаряваме за Коледа!?  newsm78 Сменя си желанията на всеки 3 дни, според най-гледаните в момента и коментирани в ДГ ТВ-реклами. Wink

Същата работа и при нас! Всеки ден нова идея от нова реклама...  Tired
Точно с този въпрос ме разсъниха тази сутрин в детската градина!  Mr. Green
Оставям си го аз и госпожата: "Подарък?" и аз: "А? Моля?"  Crazy ... "Ами тържеството е утре..."  ooooh! ... То си пише, ама кой да чете, аз вечно бързам, оставям го и излитам и от таблото ако прочета нещо, най-често ще е менюто. Списъка кой какво е поръчал го видях, но датата кой да види... Както и да е, влетях преди половин час в Карфур, защото първоначалното желание му беше някаква кола I Drive, която се управлява дистанционно с гривна на ръката. И понеже времето за реакция драстично намаля, се нахвърлих на този вариант. А тя беше и намалена преди 2 седмици, но тогава още се чудех да я купя или да поизчакам да го видя дали няма да иска друго, но не очаквах да си смени 5 пъти желанието. И така... почнах да я търся из сектора за играчки в магазина, а те и щандовете разместили за по-забавно и не я намирам и не я намирам.... и вече започвайки леко да изпадам в паника, че е свършила, сбарах една консултантка, търпеливо изчаках някаква жена да си зададе безсмислените въпроси, породени от факта, че просто я мързи да си прочете етикета на играчката и я попитах къде е играчкатааааа  #Puppy dog и Success!  newsm68 беше там! И спасих положението и имаме играчка за утреее... Довечера само една опаковка и айде!

Най-после се простихме с първия зъб. Долен преден резец. Не разбрах точно как се заклати, уж някой го ударил в детската ама после не го бил ударил, така и не стана ясно, остава мистерия. Извади го зъболекаря, че иначе имало риск да израстне новия зъб накриво ако чакаме да падне сам.

Почвам да работя аз, приятен ден на всички!  Hug

# 194
Имаше ли мини-мол-среща!? Heart Eyes

Почти сме готови с подаръците. Баткото официално развенча мита за Дядо Коледа - много му олекна на детето, явно е бил от последните поддържници на Дядото ... Тържествено обеща, да не казва на сестра си.  Wink

Желая ви в здраве, отлично настроение и уют - да посрещнете Коледните и Новогодишните празници! Да успеете, да си отдъхнете от ежедневието, да се посветите на любимите хора, да си пожелаете добри дела!
  Hug

Общи условия

Активация на акаунт