Априлчетата чакат 6тия си рожден ден

• 54 637
  • 387
  •   1
Отговори
# 195
  • нейде там, където ....
А как точно се случи с баткото? Защото за нашия не съм сигурна какво си мисли по темата, не смея и да питам. Но не бърза да пише писмо на добрия старец  Simple Smile

# 196
Ами, той отдавна се съмняваше и питаше, но ние успешно продължавахме, да поддържаме магията.
Но детето - явно вече пораснало и изпаднало в неловки ситуации сред приятелите си - миналата седмица се връща от у-ще, сварва баща си в къщи и още от вратата - "Тате, ще те питам нещо по мъжки, но искам да ми отговориш честно - съществува ли Дядо Коледа!?". И бащата въздъхвайки, че не трябва да отговаря на други "мъжки" въпроси - разкрил тайната.

Mr. Green

# 197
  • София
И мен Соня най-сериозно ме попита дали наистина съществува Дядо Коледа. Бях на ръба да и кажа истината, но Влади беше с нас и отговорих, че наистина съществува! И тя попита: Е, защо тогава е с пластмасов нос като идва в нас????? Shocked

# 198
 Laughing Рени, минете на варианта с неочакваното позвъняване на вратата и оставянето на чувала отпред, без пряк контакт с дядото  Grinning
Започват да се усещат малко по малко, а ще видите в училище какво става - от горните класове бяха нахлули в стаята на Писан да им се подиграват, че са бебета и че вярват в измишльотини.
При нас иначе всичко е наред, вече съм в 9 месец и си стоим и чакаме  Crazy

# 199
Весело посрещане на Коледа, мили момичета!!!!!
Весел празник на вас и семействата ви!!
Бъдете много здрави! Бъдете весели и щастливи!
Весела Коледа и Щастлива Нова Година!!!!!!

# 200
  • София
За много години, момичета! Simple Smile
Нека бъде много здрава, щастлива и късметлийска за всички нас и близките ни! Simple Smile

Поздрави и усмивки от нас с Давид! Simple Smile

# 201
  • нейде там, където ....
За много години и от нас!

Да вземем да пишем на модератор да заключи темата и да си пуснем нова (евентуално), че така ще вземем да се смесим двете априлски теми  Whistling

# 202
  • София
За много години, момичета! Нека тази година е по-добра, по-здрава, по-щедра и по-благословена за семействата ни! Любовта да ни е спътник, а късмета да я следва!

Пишете как са вашите априлчета. Ориентирахте ли се към училище - ние сме в голяма чуденка все още. Най-близките ми училища са Еврейското и Японското, та се чудя дали да се напъвам поне за второто. Не бих принудила детето си да учи еврейски, английски и български в първи клас. За другото все още се колебая.

# 203
 Hug За много години! Живи и здрави  Hug

С това темпо още две години ще пишем в тази тема  Laughing, ако може да й сменим заглавието поне, хубаво ще бъде  Crazy

Как изкарахте празниците, момичета. Априлчетата доволни ли са от подаръците?
При нас беше спокойно, предимно у дома си бяхме, но то и аз няма къде да мърдам много. Ваканцията свърши, Писан нямаше търпение да се върне в училище, много й харесва там. Скоро предстои и на зелено училище да ги заведат, ще видим там как ще бъде, тя не е ходила никъде без нас  Simple Smile

Раче, в еврейското наистина много мъчат децата.....

Татянко, нещо ми се загуби ти. Нито във ФБ, нито тук. Разкажи ни нещо за Миленката  Hug

# 204
  • София
За много години мацки!
Честито и на всички, имали поводи да празнуват напоследък

Празниците ни бяха страхотни - ходихме подред при бабите. Най-сетне и мен да ме поглези някой, че с тея мъже... Simple Smile

Подаръците - уж мислехме да не се оливаме, предупредихме и родата да са скромни и пак се заринахме с играчки и джунджурляци. На Вальока ДК му донесе джедайски меч, никога досега не се е радвал толкова на нещо, пази си го като писано яйце. А ние пак на тая тематика му подарихме Лего Стар Уорс. Много си хареса и един комплект за фокуси, който получи - научи се да мами на "тука има - тука нема", но още не се е светнал да ни взима кинти  Twisted Evil Имаме и поредното грънчарско колело, ако много мразите някой, задължително подарете такова на децата му!  Close  А малкият разбойник получи куп неща, че нали беше и рожденик. Една година излетя като един миг, хора! Ей го да го видите къв ни е убавец  Mr. Green  http://reninet.snimka.bg/baby/bebe-mihail.645852.29425955.big

За училищата не ми се говори - кварталното ни не е добро, а за по-читавите в съседните квартали нямаме особени шансове, че класират по местоживеене. В 2 от училищата подавахме днес документи, в останалите след месец-два ще пускаме. Те пък, егати, във всяко училище по различно време правят класиранията, абсурдна работа!

Раче, за японското много хубави отзиви съм чувала. Този език, обаче, не знам как се учи. Винаги съм се възхищавала на хора, които са успели да научат японски и китайски.

# 205
  • София
Здравейте и през новата година!

Ние изкарахме хубави празници-вкъщи, при бабите и по гостита. На нова година бяхме в едни приятели и децата бяха с нас, защото и там имаше деца и беше много добре.
Седмицата след Нова година Соня беше на ски училище до неделя и съвсем уплътнихме времето.

Ренка, кога мина 1 година!!!!!Да ви е жив и здрав!

Ние ще кандидатстваме за 20 училище. С немски.Но и там са доста натоварени. Нашето комшийче учи там във френската паралелка. Освен това ходи и на Английски в Британика 2 пъти седмично. И едвам гледа детето. Затова и аз мисля, че 2 чужди езика в пъри клас идват в повече.

# 206
  • нейде там, където ....
И без втори чужд език, в началото на първи клас едвам гледат децата  Mr. Green Особено, ако ходят на занималня. Баткото заспиваше по пътя на връщане, почти два месеца.

# 207
  • София
По отношение на училището, аз съм на мнение, че трябва да бъде възможно най-близкото, стига да не е супер супер зле. Аз много държа на самостоятелността, ходенето на училище сам, стоенето сам и т.н. и от тази гледна точка не бих го записала надалеч. При нас най-близкото е до най-голямото кръстовище в Русе и съответно ще го запиша в другото, което е на около 15 минути пеш от вкъщи.
А какво ви е мнението за занималните? Аз съм много против, освен в екстремни ситуации.

# 208
  • нейде там, където ....
Повечето занимални в училище са хубаво нещо - децата си играят, създават се приятелства със съученици, а понякога дори успяват да се напишат всички домашни там.  Laughing

# 209
  • София
Ами Соня ще ходи на занималня, защото ние сме плътно на работа и няма как да се справим без занималня. Ако обаче много се скапва има възможност наште да я взимат на обяд.  Разчитам и на написване на повечето домашни там, а вечер само да погледнем какво са учили.

Общи условия

Активация на акаунт