http://-spam070-/shop/ уф, дава ми че е рекламен спам, значи напиши в гугъл babysling-bg(точка)com Доволна съм , мисля, че видях слинг шал и в магазин Сладури на центъра,там го видях за 35лева , а в сайта гледам за над 100 и се чудя аз ли не видях правилно или има различни продукти, пак ще ходя да проверявам, че много ми харесаха там десените
. Пробвах да го сложа в слинга, но времето беше много топло и вътре в слинга съвсем завря детенце та и там не му хареса. Вече се чудя за варианти щом и слинга отпада, направо незнам.

Пууу нагледах се на пухкави бебоци. Като се замислиш само миналата година по това време бяха просто запетайки в корема на мама и всяка се чудеше какво ли ще е когато се роди и го гушне.
не ми се коментира - ужасен. 

Ако бях сама - абсурд да мина от там. Ако искам да стигна до мола с количката, трябва доста да позаобиколя 
брей няма такъв зор... трябва да го оттренираме това упражнение и след това идеята беше да си седи в количката/столчето за кола и да си зяпа, но явно е била само моя идеята. Детето имало други намерения.
Та се поносихме и ахааа съм до колата и го гледам клюма вече, сложих го вътре и докато сгъна цирка и той заспал.
Докато пред кабинета се радваше на другите бебоци и раздаваше усмивки, влязохме вътре, съблякохме го, той още по-щастлив и изведнъж като каза рев, нямаше такова чудо
А нито са го боцкали, нищо....
Не можахме да го успокоим, докато си тръгнем. Даже вадих тежката артилерия(апетитна гръд) само и само да се успокои. Едваа се разбрахме с педиатърката, да не говорим, че и нея ошашкахме. Хич не бях планувала подобна консултация.
Иначе сме наддали само с 350гр. и 1,5см.
Ще се радвам днес да се видим.
При това със спокойни бебоци. А ти хич не си мисли, че сте били единствените плачещи и ние поревахме и други срещнахме. Аз обикновено като се разсърди и гледам да се спра на някой пейка, че сама с детето на ръце да бутам количка ми идва в повече.

От вчера се каня да ти пиша, че и ние нямаме чадърче, но вече трябва да измисля нещо по въпроса, което по възможност да не е 50-60лв.

Сгъват се като сандвич,изглеждат компактни 
Бочко имам един и мажех през зимата и сега мацкам чат пат... Ама не знам дали върши работа 

Кога разбра, че Стела не обича леща 
А за заглавието се шегувам, не знам кога става ясно и кога не, затова пояснявам
Нищо
Тази седмица пак ще му звъним, ако не ще търсим друг, ако няма аз ще допра до твоята продукция 
Може да съм проспуснала, ще ми е интересно. Моят е от филма Сингин ин дъ рейн 
Дано с Кати всичко да е наред.
Приятна разходка на всички. Ахилеа, може да си вземеш книжка, ако ти е скучно, списание, кафенце
Дано мъжът ти остане на работа.
Като започнат да сядат може би ще е подходяш вече. Удобен е и лесно се вади и слага детето.
Всички ми казват че като бебе е най-добре, дано да е така.

Трябва и аз да звънна на лекарката да я питам дали да събирам урина, че да не се разкарвам 2 пъти.
За една шапка надали ще правя поръчка от друга страна.
Я дай линк да видя. А иначе за крема си мажа отгоре на клепача, че ако мажа с крем за очи, ми се разпляква клепача.
Аз съм ползвала от слънцезащитните Юсерин, Виши, Авент, само Юриаж не съм.
Днес ще пробвам мострата на Iwostin и ще видя как е. 

Само речника му нещо обедня. Преди "говореше" много повече и по-дълго, а сега само едно "о-о-о-" казва като неандерталец.