Октомврийските слънца очакват с нетърпение пролетта!

• 27 557
  • 721
  •   1
Отговори
# 90
  • Нейде из лудите гори...
Силви , като съм говорила с други майчета имащи слинг шал и слинг с халки споделят , че слинг шал е по-удобен за тежки бебета, тъй като нашите няма да олекват препоръчвам шал . Моя е 5м, доволна съм и си го взех на супер цена .  Ето от тук Simple Smile http://-spam070-/shop/ уф, дава ми че е рекламен спам, значи напиши в гугъл babysling-bg(точка)com Доволна съм , мисля, че видях слинг шал и в магазин Сладури на центъра,там го видях за 35лева , а в сайта гледам за над 100 и се чудя аз ли не видях правилно или има различни продукти, пак ще ходя да проверявам, че много ми харесаха там десените Simple Smile

# 91
  • Варна
fifi_0421, днес си мислих за вас - как е детенцето? Има ли подобрение?

Днес и ние се поносихме на разходката - вече стана обичайно  Sad. Пробвах да го сложа в слинга, но времето беше много топло и вътре в слинга съвсем завря детенце та и там не му хареса.  Вече се чудя за варианти щом и слинга отпада, направо  незнам. newsm78

# 92
Привет и от мен. Нямам много време, че дребните всеки момент ще ревнат за храна.  Tired
Дрехите : Обличам ги грубо казано така, че да имат 2 ката дрехи от памук отгоре до долу и памучна блузка в допълнение, но ползвам покривалото на количката защото са в летен кош. Когато заспят ги покривам с тънко одеало.
За крема: Нашият татко е тъмничък и трите ми девойки са му взели боята. Каката навремето с нищо не я мазах и сега мисля пак така да направя, но все пак ги следя след всяко излизане как са, че може тия двечките да се окажат и  с по-чувствителни кожи. Знам ли!  Thinking
 Разгледах албума със снимките.  Grinning Пууу нагледах се на пухкави бебоци. Като се замислиш само миналата година по това време бяха просто запетайки в корема на мама и всяка се чудеше какво ли ще е когато се роди и го гушне.
 Имам въпрос към мамите с момиченца. Замисляли ли сте се кога и дали да слагате обеци на малките?
 Ставам, че дребните се обаждат.

# 93
A_H_I_L_E_A в сайта на Некст видях дънкова шапка с козирка.
Ахилеа ти къде си ги мажеш тия кремове, че ти лютят на очите, нали знаеш, че не се маже с тях около очите  Mr. Green
Юсерин съм ползвала за мен преди години, заради слънчевата алергия, обаче ми цапаше дрехите и не можех да го изпера. От тогава до сега са сменили 3 пъти слънцезащитната си линя, сега може и да го няма този проблем, но ако трябва да степенувам марките, които съм ползвала бих ги подредила така - Юриаж, Виши, Юсерин. Авент пък е най-ужасният, който съм ползвала. От него бях купила с минерален филтър, това нещо като го намажеш веднъж отгоре си, после няма измиване, трябва да го изстържеш от кожата си с телена гъба, а за дрехите  Sick не ми се коментира - ужасен.
И аз много мразя гъсти кремове  Sick
varol дано ви оправят лаптопа, добре че е в гаранция. Моя като го залях с вино ми го оправиха за 100 лв. Фотоапарата ми е съвсем нов и също е в гаранция, но тя не покрива изпускане и затова го изпратих в сервиз в Младост, не гаранционния на Канон, а друг, четох по форумите, че хората са по-доволни от него. Аз затова преди години си купих Олимпус Мю - водоустойчив и удароустойчив, обаче сега ми се искаше нещо с по-добра оптика, да снимам бебчо  Sad
За обличането - Яна я обличам с боди, чорпогащник, буйки, гащеризонче и якенце, обаче днес като беше много топло, вместо яке й облякох един поларен суичър и даже се чудех дали да й сваля чорпогащника, ама я оставих с него. У дома продължаваме да се стоим с боди и ританки или с пижамка, а под пижамката голо - ние цялата зима я изкарахме така, от време на време в по-студените дни й обличах по едно плетено елече.
Ceca и аз като теб, разходката я обръщам на пазаруване, но из квартала. Нещо ми е щукнало да се пробвам да стигна с количката до парка Заимов, обаче ме е шубе да не закъсам някъде и после да не мога да се прибера. До мол Сердика ходихме пеш с ММ - беше голямо приключение в подлеза след моста Чавдар  ooooh! Ако бях сама - абсурд да мина от там. Ако искам да стигна до мола с количката, трябва доста да позаобиколя  Tired
marsssika Биодерма е хубава козметика. За Яна нищо не съм ползвала от тях, но за себе си съм вземала и винаги съм оставала доволна. Продукта който ползвам непрекъснато е мицеларната им вода, а в момента ползвам и крем за под очите, предполагам, че и детските слънцезащитни ще са хубави. Ама коя е тази аптека до у вас с тези ниски цени. Аз вчера го гледах комплекта на Биодерма за 28-29 лв.

Последна редакция: вт, 20 мар 2012, 00:51 от anbibian

# 94
  • Варна
За поредна сутрин сме будни преди 7ч., но това което ме радва днес е, че не е преди 6ч.  Mr. Green
На вчерашната ни разходка поспахме около 2 часа, нооо след това хапнахме, направихме за първи път смяна на памперса на една пейка -  Outta Joint брей няма такъв зор... трябва да го оттренираме това упражнение и след това идеята беше да си седи в количката/столчето за кола и да си зяпа, но явно е била само моя идеята. Детето имало други намерения.  hahaha Та се поносихме и ахааа съм до колата и го гледам клюма вече, сложих го вътре и докато сгъна цирка и той заспал.  Laughing
После обаче какъв екшън настана на консултацията....  #Crazy Докато пред кабинета се радваше на другите бебоци и раздаваше усмивки, влязохме вътре, съблякохме го, той още по-щастлив и изведнъж като каза рев, нямаше такова чудо #Crazy А нито са го боцкали, нищо....  newsm78  Не можахме да го успокоим, докато си тръгнем. Даже вадих тежката артилерия(апетитна гръд) само и само да се успокои. Едваа се разбрахме с педиатърката, да не говорим, че и нея ошашкахме. Хич не бях планувала подобна консултация.  Naughty Иначе сме наддали само с 350гр. и 1,5см.
Зелда страшно предложение за заглавие.  Peace Ще се радвам днес да се видим.  Hug
Ахилея дано всичко се е разминало по тънката лайсна, че никак не звучи розово положението.  Praynig
kisssa и аз да пиша за раничката - да не се притесняваш. Аз също имах преди време и ме мацаха с някакво лекарство, даже не са ме горили. А и от 2-ра до 2-ра група има разлика, поне така ми обясни моя гинеколог. Важни били обясненията. А и щом е преценил, че можеш да го отложиш за след няколко месеца, значи не е много сериозно. Може, ако си много притеснена да отидеш и за второ мнение.  Peace
silvi-85 надявам се съвсем скоро да почнем и по-често да се срещаме - в морската например.  Wink При това със спокойни бебоци. А ти хич не си мисли, че сте били единствените плачещи и ние поревахме и други срещнахме. Аз обикновено като се разсърди и гледам да се спра на някой пейка, че сама с детето на ръце да бутам количка ми идва в повече.  #Crazy
Хайде приятен ден, момичета!  Hug

# 95
  • Варна
Пфууу много съм заспала - забравих да ви честитя Първа пролет! Пожелавам ви оттук нататък много разходки и положителни емоции.   bouquet
Наде и теб те пропуснах, извини ме!  Hug От вчера се каня да ти пиша, че и ние нямаме чадърче, но вече трябва да измисля нещо по въпроса, което по възможност да не е 50-60лв.  Peace

# 96
  • Пловдив
Добро утро,момичета  Hug
Като гледам не сме единствените,които не кротуват в количката  Mr. Green Благовест много се дразни от слънцео като му блести. При някоя от вас може и това да е проблем... Дано скоро всички бебоци да се кротнат и да си правим спокойни разходчици  Sunglasses
Петкова, чадърчета има в Джъмбо по десетина лв са май,ще ходя да ги видя. В Чиполино има по 16лв.
Има също и летни колички по 106 лв. с цяла дръжка, за който се интересува  Grinning Сгъват се като сандвич,изглеждат компактни  Praynig
За слънцезащитните кремове - аз преди време ви питах и тогава докато се наканя да купя, Благовест вече има тен  Mr. Green Сега ше взема чак като го разхвърлям по-голичък  Grinning Бочко имам един и мажех през зимата и сега мацкам чат пат... Ама не знам дали върши работа  newsm78
Ахилеа,дано му се размине на мъжа ти  Praynig
Мадам Х, има поверие,че ушичките се пробиват на Благовец(25.03) и тогава не боляло  Grinning
Тони,дано при стерилната урина всичко да е наред  Hug
Вчера с Калиопа кърмихме бебоците на едно закътано пънче в парка  Mr. Green Скоро сигурно и на по-оживените места ще се престрашим  hahaha
Сега ставам да правя закуска,после пак ще намина  Hug

# 97
Зелда идеята ти за заглавие е просто потресаваща  Peace Кога разбра, че Стела не обича леща  Joy

Написа ми го с червено в гащите на следващия ден след като аз ядох  Cry А за заглавието се шегувам, не знам кога става ясно и кога не, затова пояснявам  Mr. Green

Кога е срещата днес?

Сийн, забравих да ти се похваля какво посях аз Simple Smile Нищо  Mr. Green Трактористът не дойде да фрезова мястото, и тел не си вдигаше, 2 дена го чакахме  Cry Тази седмица пак ще му звъним, ако не ще търсим друг, ако няма аз ще допра до твоята продукция  Mr. Green

Цеца, Смехоранка, много сте слънчеви на снимките  Simple Smile

За никовете - аз и преди бях писала, всъщност сега като се замисля май Флучия беше писала, ама не си спомням тя писа ли нейния от къде е  Simple Smile Може да съм проспуснала, ще ми е интересно. Моят е от филма Сингин ин дъ рейн  Mr. Green Там има една Зелда, ама тя е само 2-3 пъти в кадър, но много ме кефи как се лигави  Mr. Green

Силви, моят слинг беше май от сайта естествено, но този на Марси съм го виждала и е почти същия, а на половин цена  Simple Smile

Алтър Его, забравих да ти кажа, че ти се радвам да те видя тук  Hug Дано с Кати всичко да е наред.

Не мога да се концентрирам много да пиша, ще се приготвям за дълга разходка, ако децата са навити  Simple Smile Приятна разходка на всички. Ахилеа, може да си вземеш книжка, ако ти е скучно, списание, кафенце Simple Smile Дано мъжът ти остане на работа.

Сега видях - нннн, този начин на връзване не е много сгряващ, мисля   Thinking Като започнат да сядат може би ще е подходяш вече. Удобен е и лесно се вади и слага детето.

Звездичке, Нуриии, къде се изгубихте? Как сте?

Последна редакция: вт, 20 мар 2012, 08:24 от zellda

# 98
Привети честита първа пролет!
Много приятно пролетно настроение - живи и здрави да сте, вие и децата ви.

МадамХ, аз мисля на Ники да ги пробия сега в неделя на Благовещение стига да не ме хване шубе Simple Smile Всички ми казват че като бебе е най-добре, дано да е така.

Ние вчера бяхме почти цял ден на разходка. Сутринта излязохме, на обед мислех да изхитрувам и да я оставя да спи в къщи та и аз да легна ама не би. Тя спа 45 минути, удари после един рев 15 минути, защото се мъчих да я приспя отново, накрая се разхълца от рев и аз се предадох. Облякохме се и излязохме. Та май това малкото човече му хареса 3-4 дена да спи навън за обед и ми стачкува вкъщи, ама .... ще трябва да се превъзпитаваме Simple Smile

Утре мисля да въвеждам месо (пилешко), а да попитам 1/4 жълтък от кога можех да давам, преди или след месото?

# 99
Добро Утро,момичета! наминавам да ви почерпя,днес ставам на цееели 24г Simple Smile Честита Астрономическа Пролет!

# 100
BLackKisSs™ честити ти ЦЕЛИ 24 години Simple Smile бъди жива и здрава и още много по 24 да празнуваш.

# 101
  • Куциндрел
Блекче, честито. Желая ти много късмет и любов. newsm19

# 102
  • Пловдив
 BLackKisSs  newsm59 Бъди жива и здрава, много обичана и щастлива !!!

# 103
Seengirl, предполагам че е възможно все още да има топченца дето са бити ваксините. Мен така яко ме набоцкаха като бях във 2-ри мес, че до края на бременността ме болеше. Можеше и топченца да е имало, но не съм им обръщала внимание.

Флучия, честита 5-та месечинка на Жорчо на патерици.   bouquet

Относно това децата да не се излагат на слънце до 3-годишна възраст, мисля че става въпрос по-скоро за слънце на морето, печене на плаж и т.н. За градски условия не виждам защо да не се излагат на слънце. В тази връзка мисля, че фактор 25-30  е съвсем нормален. 50 бих взела за морето, но скоро няма да ходим така или иначе.  Laughing Иначе и аз за себе си взимам фактор 20-30 за градски условия и 50 за море, че на лицето ми излизат много петна. 

Тони, дано е някаква грешка това със завишените левкоцити и на следващите изследвания всичко да е наред.  Hug Трябва и аз да звънна на лекарката да я питам дали да събирам урина, че да не се разкарвам 2 пъти.  Rolling Eyes

Anbibian, този сайт не е български предполагам?!  newsm78 За една шапка надали ще правя поръчка от друга страна.  newsm78 Я дай линк да видя. А иначе за крема си мажа отгоре на клепача, че ако мажа с крем за очи, ми се разпляква клепача.  Laughing Но няма страшно - намирам и кремове, които да не ми лютят (най-вече бебешки напоследък), така че това е един вид тест да разбера дали крема не щипе и не дразни кожата. Моята кожа е що-годе чувствителна и ако нещо ми дразни, не го мажа на бебето.  Laughing То сега кажи-речи все аз му ползвам козметиката де, че колко кремове не му се отразиха добре... Whistling Аз съм ползвала от слънцезащитните Юсерин, Виши, Авент, само Юриаж не съм.  Laughing От предните 3 не съм доволна. АКо трябва да съм честна, най-доволна съм от един крем на Орифлейм против петна с фактор 20. Че аз основно заради петната го ползвам слънцезащитния крем. Та този крем и под очите съм го мазала и не ми люти. Отделно съм взимала на Орифлейм и друг слънцезащитен и пак останах много доволна и не ми е лютял, та като нищо ще взема пак да си поръчам от него. Чудя се дори дали и за бебето да не поръчам, но май нямат слънцезащитен за бебета.  newsm78 Днес ще пробвам мострата на Iwostin и ще видя как е.

Петкова, май и твоя бебошок се е стреснал от непознатите. Моя по едно време ревеше така от непознати, но сега пак е станал много дружелюбен и само усмивки раздава.  Grinning

МагиА, видях че питаш за месото, но не разбрах много правилно въпроса, затова ще ти отговоря и при 2-та варианта. Дали ще въведеш първо месо или жълтък, има различни мнения по въпроса, така че ти си прецени кое ще въвеждаш първо. Иначе ако единия ден даваш жълтък, в другия даваш месо  и така ги редуваш - не в един ден и 2-те неща. Аз май месо ще въвеждам от другата седмица, ще видим.

Блеккис, честит рожден ден! Ама колко си младичка.   bouquet   ura nbirthday newsm67

Леле, ако ви кажа сега какво стана - оставих Мушмурончо да играя на активната гимнастика и по едно време настана пълна тишина. А той като играе си говори нещо, дърпа, шава и т.н., не е ревал. Когато поглеждам - нашия тупнал настрани (както беше по корем) и заспал. Хехе, сега го оставих на шезлонга да спинка. Все още ползвам шезлонга само в легнало положение за спане през деня.
Моя отговор май пак ще стане доста дългичък.  Laughing Християн много обича кашата просо Бейбилав - направо с чинията ще я омете. А сутринта сам си намери залъгалката из кревата и я засмука.  Laughing Колкото повече расте, толкова по-интересен става - повече почва да разбира, да шава, да прави нови неща.  Heart Eyes Само речника му нещо обедня. Преди "говореше" много повече и по-дълго, а сега само едно "о-о-о-" казва като неандерталец.  Laughing

# 104
BLackKisSs™ честит рожден ден!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт