Ох, тук малко прозвучах като Лукреция Борджия, но нали съм си "професионален отровител" от друга страна погледанто
. Иначе имаше много смешни физиономии и ако беше за семейния албум, много щях да се кефя, но хората си гледат някакви показатели, по които трябва да излезе снимката
Отново спирам захранването.
Тъжно ми е

Наистина, ако яде плодове, давай разхлабващи и дано нямаш ядове. А не знаех, че има и Гастрокинд. Аз съм много доволна от Дормикинда и Ентерокинда, но пък моя няма газове, но понякога има запек и се чудя дали ще го пусне като спра Дуфалака.
Ако пак се запича след курса с Дуфалака май ще го пробвам, но да видим. Като че ли е по-добре вече, особено когато пие сокове и яде плодови пюрета. 
Ама един ден като няма кой да ги погледне, ще се сетят. 

Та тогава ще купува още един, а този аз ще си го ползвам.

До преди няколко дни се чувствах отпаднала и ми се гадеше само като видя храна, но като че ли почвам да се оправям. След първия ехограф не съм ходила на преглед повече, ще ходя чак в края на април, а в началото на май на ФМ, надявам се да разбера тогава и пола на бебетата, пада се да съм в 13 г.с.

каква чаша за пиене да взема за моя бузанчо, защото трябва да го накарам да пие вода. На 5-ти прави 6 месеца и до 5,5 месец бяхме на изключително кърмене без вода. Проблемите започнаха като въведохме оризовата каша, с която да захраним в 5,5 месец и картофа по препоръка на педиатърката (все запичащи храни). Първият път след тази каша Гого се изака на 6-я ден, а следващото акане беше след 7 дена. Мисля си, че може би това се дължи и на това, че не пие вода. Мъча го да пие от шише, но не иска. Давам му пюре от круша и слива, но нямат ефект върху него. Сутринта му дадох и тиква, но пак няма ако. Сироп го пробвахме да му дадем Лактолоза, но той отказва да го приеме, независимо под каква форма му го даваме. С каши ли не го смесвахме и в устата го изсипвахме, то не беше плюене, рев и задавяне.
мисля,че трябва да му увелича течностите, защтото само кърма и твърда храна не е достатъчно трябва и вода, но не знам коя чаша ще е най-удобна и подходяща за него. бихте ли ми споделили впечатленята си за някоя марка и вид чаша. Благодаря ви предварително!
) 
Мила, ще се моля за вас, ще стискам палци и какво ли не ще правя само да не ви повтаря бронхиолита
Дано се размине малката бубуЛЕДА

Честита половинка на Дени 
Алинка нощеска беше по-спокойна и най-сетне успяхме да се наспим.
Явно гелчето помага
Времето беше доста приятно днес,ходихме на гости у сестра ми,та стояхме цял ден в дворчето и Алина се люля в люлката на племенницата

И Алина постоянно си бърбори нещо,ама нищо смислено засега... 

Днес като казах на доктора, че не смея да изкарвам бебето в морската и той ми вика " Ама как няма? Изкарвай я смело, никой няма да се наведе да кихне в количката при бебето"... да ама явно не е бутал скоро количка да види как се врат хората.. ужас . Иначе сега в Ловеч има цяла седмица панаир заради Цветница нали? Мирише на кебапчета и има захарни памуци ... ямииииииии или се лъжа и замечтах?
А някак си цял ден си мисля . че ще спечеля ... Ще ида да си купя един шоколад за утешение ... 

Магазинът на Карнивал кидс ме разо4арова, много по-богтат е изборът в сайта им
Та ще ходя из магазин4етата в Младсот да си търся дре6ки за принцесата 
Хубаво е, че Ая се оправя, пове4е да не ви сеслу4ват такива работи 

Но определено е дразнещо възрастен непознат да се навре в коли4ката. А изключително много се дразня непознати да ми дават акъл на улицата!