Шише за вода докато не пробваш май няма да разбереш, че на различните бебета различни чаши допадат. Моя обича да пие от шишета без клапи, чиято част за пиене е просто малко по-различно направена от биберон - издадена по-нагоре от едната страна (не знам дали разбра какво имам предвид). Но друго бебе може да предпочита друга чаша. 
Ама какво си ревнала за една спа почивка? Нали спечели сумати крави. На теб донесоха ли ти ги вече?

И според мен запек е ако акото е много твърдо(на барабончици 

Членувам в една група във Фейса на мами от Пловдив и сега организирахме събиране на парички за един дом за сираци в моето село (Зелениково,Пловдивско) ( тоест не селото,в което сега живея,а където съм прекарала детството си
)
Много се надявам да съберем повече и да зарадваме дечицата 
Утре повече 
Утре мисля да повторя. ММ днес се обринал нещо (от петък и той е на антибиотик заради някакво възпаление на ухото) и утре ще идва до Варна на преглед, че след това ще ида при мама да си свърша несвършената работа от преди 10 дни (тогава в бързината влязохме в болницата) и така пак ще сме на път. МОята беба от малка е пантелей пътник, но то няма на кой мирен да прилича

Но за почивка и кравите ще им върна 
Имам много приятели от Ловеч и като бях ученичка постоянно минавах през града... Сега не съм идвала от година и половина и да видим кога ще ме огрее .. вече и теб ще видя като дойда

след тежкия обрив който се оказа 4е е от антибиотика който ни бяха изписали,след като го заведохме на лекар му изписаха противоалерги4ни и калции в ампула за зъбите,ние още нямаме но скоро ще избива и да не го боли.Бях го захранила и много добре се хранеше с пюрета и бисквити с мляко,но лекарката му спя всичко
и сега сме само на мляко.Като оздравее напълно ще почваме отначало...Иначе обрива поиз4езва ве4е и не кашля по4ти.Днес даже излязохме за малко на разходна той много бе щастлив

Няколко пъти засякохме едно момченце на около 5 години с майка си и татко си и то всеки път въодушавено възкливаше - Ето го бебето, бебето! И накрая баща му вика - ще я вземаме за гадже, а жена му - Тя малка, бе! Пък мъжа й - нищо - ще порастне

Днес менюто беше - Пюре от спанак и нишесте - разбира се
Само докато видях зеления буркан и викам,аха това няма да го яде, понеже като съм купувала пюре от спанак на хип щеше да си повърне червата и трябваше да смесвам по малко от него с домашно приготвено.Е да ама не, това беше най-вкусното спаначено пюре, което съм опитвала някога, а и най-важното Сами много го хареса
Много се чудих дали да му давам за следобедното хранеде десерта, но накрая се престраших и му го дадох, то се прие с голямо удоволствие.Утре ще ни е месно пюрето, дано пак да го хареса.Изобщо не съжалявам, че го записах, макар че е още е рано за такива констатации, но аз си мисля, че всичко ще е ок 

Ама така е, на спокойствие.. кафето може да не се отрази на Ая , но мен не ме подмина 
Радвам се, че така добре се е приел спанака ( на мен ми е любим)
Тъй, че ще сме там по панаирено време
В какво се забърках пак, имам чувството, че не мога да не правя нищо

.