Какъв крем за лице използвате? - тема IV

• 142 902
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • София
момичета, препоръчайте ми крем за лице до 30-40 лв, нещо което сте пробвали и сте доволни. Лятото пробвах на ларош и бях доволна.

Бих ти препоръчала
 http://www.makeup4all.com/wp-content/uploads/2012/11/Clarins-Dai … r-Collection.jpeg
Цената в Дъглас на комплекта е 43 лева. Предполагам и в другите магазини е някъде там.

още един глас за тази серия, обожавам я и макар, че съм надраснала възрастта и, пак я ползвам от време на време  Peace
Май все фенове сме й се събрали на тази серия Laughing Аз обаче през зимата не съм ги ползвала,но смятам че ще е ок.

А аз да питам ползвали ли сте ББ-то на Ла рош?

# 331
  • Бургас
Тази серия на Кларинс все я пропускам, но сега сетът в Дъглас ми хареса. Май ще отида да я погледна.  Crazy

А какво ще кажете за тези:

с кремчето Hydra Matte.
Никога не съм го пробвала, но описанието му ме заинтригува.  Thinking

Бабъл, тествах го вчера, но не е подходящ за мен - за по-суха кожа е, освен това и светлият цвят ми е тъмен.
Ще го пращам в размените.

# 332
  • София
Тази серия на Кларинс все я пропускам, но сега сетът в Дъглас ми хареса. Май ще отида да я погледна.  Crazy

А какво ще кажете за тези:

с кремчето Hydra Matte.
Никога не съм го пробвала, но описанието му ме заинтригува.  Thinking

Бабъл, тествах го вчера, но не е подходящ за мен - за по-суха кожа е, освен това и светлият цвят ми е тъмен.
Ще го пращам в размените.
Hydra Matte съм го ползвала във вариант за смесена и за мазна кожа и от двете бях доволна,лекички са като консистенция и добре хидратират.
Другите неща от сета не ги виждам,но ако едното от тях е маската или серума за пори те също са хубави.Не вършат чудеса,но аз забелязах положителен ефект върху лицето си след ползване им.

# 333
  • Бургас
Да, точно - сетът се състои от кремчето Hydra Matte, серума против пори и маската.  Peace

Спрямо двете серии коя според теб е по-подходяща за времето в момента (студ, студ...)?
Вече не ми мазнее толкова кожата, започна да се изсушава на бузите.

# 334
  • София
Да, точно - сетът се състои от кремчето Hydra Matte, серума против пори и маската.  Peace

Спрямо двете серии коя според теб е по-подходяща за времето в момента (студ, студ...)?
Вече не ми мазнее толкова кожата, започна да се изсушава на бузите.
Енергизиращата  Peace Особено щом кожата ти е склонна да се пресушава от студа.
Hydra Matte е много лекичко,то е флуидче,няма да ти е достатъчно.

# 335
  • Бургас
Мдаммм, и аз така си мислех.
Значи Хидра Мат го оставям за по-топли времена.  Laughing

# 336
  • София
Мдаммм, и аз така си мислех.
Значи Хидра Мат го оставям за по-топли времена.  Laughing
Peace
 Така е най-добре според мен.

Тази серия също е добра за зимата,но не съм я виждала в сетчета
http://www.feelunique.com/brands/clarins/hydration

# 337
  • Бургас
Взех си енергизиращия сет.  Laughing

В Дъглас има и този:

Струва 100 и няколко лв.

# 338
  • София
Момичета, имате ли спомен колко струва по магазините 50 мл. Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher http://www.esteelauder.com/product/689/3298/Product-Catalog/Skin … nisher/index.tmpl  Thinking

# 339
  • Бургас
благодаря момичета, ще го потърся. Там ми предложиха доста по-скъпи продукти и не отказах да разглеждам :Д

# 340
 Аз за момента мога да кажа, че имам чувството , че открих своя си крем- поне за зимата се чувствам добре с него. След неприятното усещане след Youth Code на Лореал и един Decleor, който много ми нахвалиха, преди няколко дена си взех  . Усещането е разкошно. Не ми мазнее, попива и кожата не изпръхва. Т- зоната не лъсва. Не ми опъва, не ми щипе... много приятен. В момента е на промоция с подарък околоочен крем, какъвто всъщост си търсех и заради който си вех комплекта  Blush , защото реших че няма да си открия дневен крем така или иначе. Дори гласях този за подарък, но ми дадоха тестерче да го опитам преди да го отворя.... И така- похвал, най- накрая сполучлив крем  Mr. Green
 Сега остава да открия хубава подхранваща маска за лице с лек избелващ ефект (ако е възможно), може и в комплект с други почистващи продукти.

# 341
  • София
Така, да изкажа своето разочарование от Нукс Reve de Miel, кожата ми е много суха и чувствителна, кремът не се справя и с двете неща...зоната около устата ми отново изпръхва след час, a на челото някак си ме щипе. Стигнах до извода, че трябва да заложа на силно хидратиращ, а не на подхранващ крем, още повече, че забелязвам повяхване и тук-там линии. Мисля да заложа на Хидразен вариант за суха кожа на Ланком, преди време го тествах и ми се стори ОК. Някой да има впечатления или да препоръча нещо?   bouquet

# 342
  • на последния етаж
Little Evil, пробвала ли си Phytocode, серията 35+? Можеш да помолиш за мостри на сайта им или в темата.   

# 343
# 344
  • София
За студените месеци по-подходящо е Еffaclar M.

Общи условия

Активация на акаунт