Какъв крем за лице използвате? - тема IV

• 142 902
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Ползвам дневният Youth Surge на Clinique и определено има анти ейдж действие и съм много доволна.
Докато си търсех нощен крем, пробвах Primordiale на Ланком и за пореден път не можа да ме убеди да си го купя. Тествах няколко скъпи крема и накрая между другото си купих Nivea pure and Naturals anti Wrinkle. Реших, че като не ми хареса, ще го ползвам за деколтето примерно само.
Ами, чудесен е, дори за моята супер чувствителна кожа. Подхранва, заглажда линийки, без неприятния ефект на опъване и даже изсушаване на някои кремове. И без ефекта да запълва бръчките до следващата усмивка.
,
Жаки[/b, коя е тази серия на Juvena, за която споменаваш?

Margherita09, на Елемис кремовете заглаждат ли мимически линии?

# 316
Juvena Regenerate & Restore и Rejuvenate & Correct сериите Peace

# 317
Благодаря  Peace
Иначе аз си нося кутийка и ако ми кажат, че нямат в какво да ми отсипят, им давам.

# 318
  • Belgium
Момичета, а някой дали има отзиви за серията на Juvena Prevent&Optimize?

# 319
brawn, aз исках да ги пробвам Елемис  и използвах един комплект – дневен проколаген марин(15мл), нощен  проколаген oxigenating (15мл), едни капсули -14бр (7 сутрешни и 7 вечерни)  + маска ензимен пилинг с папая. Капсулите са смес от масла – не ме впечатлиха нещо. Няма да си ги купя в пълен размер. Кремовете(дневния и нощния)  ми стигнаха за месец или половина непрекъснато ползване. Имам две назолабиални бръчки  - не са ми изчезнали  Mr. Green, други видими нямам. Но кожата ми изглеждаше много хубава. Първия път като го забелязах бях отишла до един съседен супер без грим и докато плащах сметки се загледах в голямо  огледало там и чак се учудих колко хубава ми изглежда кожата. После така няколко пъти съм си се любувала, особено с един много слабо покривен ББ крем на Канебо направо ми изглеждаше перфектна. Кремовете попиват бързо, не оставят мазна следа,  добра основа са за грим, не ми раздразниха кожата и не ми излезнаха пъпки (което ми се случва с доста кремове), освен това ми се струва, че малко намаляват порите, кожата е много приятна на допир.  Определено мисля да си ги купя пак, но  исках първо да пробвам сега докато няма слънце серията на Деклеор White C и сега ще почвам на Елемис  една друга серия - Tri enzyme resurfacing  (нощен крем, маска и серум), тъй като и тях искам да ги използвам докато е зима.   От три ензим съм използваал  маската – много ми харесва,  кожата ми е направо като полирана след нея.

# 320
Благодаря за отговорите   bouquet

# 321
  • Бургас
момичета, препоръчайте ми крем за лице до 30-40 лв, нещо което сте пробвали и сте доволни. Лятото пробвах на ларош и бях доволна.

# 322
  • Велико Търново
момичета, препоръчайте ми крем за лице до 30-40 лв, нещо което сте пробвали и сте доволни. Лятото пробвах на ларош и бях доволна.
С каква кожа си, и ориентировъчна възраст Wink

# 323
  • Бургас
на 24 съм. Лятото кожата ми на места е  леко мазна-чело и нос, а зимата се изсушава Simple Smile

# 324
  • Велико Търново
В такъв случай, бих ти препоръчала някои от  сериите на Авен,подходящи за твоята възраст-мисля,че компетентен консултант в някоя аптека би те насочил добре Peace Simple Smile

# 325
  • Бургас
благодаря Simple Smile от авен нямам много добри впечатления

# 326
  • Велико Търново
О... Confused съжалявам....дано някой  да се включи с друго предложение Peace Аз съм с 12 години по-голяма от теб,и не мога да ти дам много компетентен съвет Blush

# 327
И аз да помоля за насока за крем - в момента на тези арктически температури кожата ми е доста суха, иначе по принцип е смесена, на 29 съм.

# 328
  • Бургас

Бих ти препоръчала
 http://www.makeup4all.com/wp-content/uploads/2012/11/Clarins-Dai … r-Collection.jpeg
Цената в Дъглас на комплекта е 43 лева. Предполагам и в другите магазини е някъде там.

# 329
  • In transit

Бих ти препоръчала
 http://www.makeup4all.com/wp-content/uploads/2012/11/Clarins-Dai … r-Collection.jpeg
Цената в Дъглас на комплекта е 43 лева. Предполагам и в другите магазини е някъде там.

още един глас за тази серия, обожавам я и макар, че съм надраснала възрастта и, пак я ползвам от време на време  Peace

Общи условия

Активация на акаунт