Какъв крем за лице използвате? - тема IV

• 141 625
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Искам да се похваля с нов крем за лице, от който съм изключително доволна Simple Smile Неочаквано за класа си, кремът на L'oreal Triple active fresh сууууупер много ми харесва! Много време пробвах какви ли не хидратиращи кремове и или бяха супер мазни или недостатъчно хидратиращи - този ми е перфектен. Много е лек, наистина хидратира и освежава кожата. Споделям, тъй като бях похвалила Vichy, но те са в друг ценови сегмент, затова реших да споделя и най-новото си впечатление!

# 496
Аз вече трети месец ползвам този крем на Лирак и съм много доволна. Силно се надявам да не го развалят, както се получава с някои от кремовете Simple Smile

# 497
Здравейте , имате ли впечатления от дневния енергизиращ крем на Clarins ? или още по-добре ако споделите нещо за енергизиращият лосион за лице пак от същата серия ? аз искам да си взема лосиона ,защото има фактор 15 ,но не съм убедена ,че е подходящ за моята кожа ,а нямаха тертери . аз съм на 24г. смесена (омазнява се в Т-зоната )до леко чувствителна кожа . Досега съм ползвала  Виши , Ла рош позе (близо 3 години използвах Хидреан и ми действа добре) , трите стъпки на Клиник (не ми подействаха добре , измазах си само кремчето от трите) , натурални масла (кокос и морковено) . Сега искам да си взема нещо по-добро от по-висок клас козметика . Една консултантка в Мюлер ми каза ,че за годините ми Clarins е прекалено силна козметика ... затова се включвам тук за съвет ..

# 498
Здравейте , имате ли впечатления от дневния енергизиращ крем на Clarins ? или още по-добре ако споделите нещо за енергизиращият лосион за лице пак от същата серия ? аз искам да си взема лосиона ,защото има фактор 15 ,но не съм убедена ,че е подходящ за моята кожа ,а нямаха тертери . аз съм на 24г. смесена (омазнява се в Т-зоната )до леко чувствителна кожа . Досега съм ползвала  Виши , Ла рош позе (близо 3 години използвах Хидреан и ми действа добре) , трите стъпки на Клиник (не ми подействаха добре , измазах си само кремчето от трите) , натурални масла (кокос и морковено) . Сега искам да си взема нещо по-добро от по-висок клас козметика . Една консултантка в Мюлер ми каза ,че за годините ми Clarins е прекалено силна козметика ... затова се включвам тук за съвет ..
Да не кажа, че съм почти със същата кожа, само дето моята е много чувствителна. От декемвреи съм с Виши и съм влюбена просто в продуктите. Лично аз ти препоръчвам за кожата и годините пак на Виши Идеалиа! Simple Smile А за това, че Кларинс ти е силна за годините е вярно... Simple Smile

# 499
  • София
Здравейте , имате ли впечатления от дневния енергизиращ крем на Clarins ? или още по-добре ако споделите нещо за енергизиращият лосион за лице пак от същата серия ?
Ползвала съм измивният гел,лосиона и кремчето,доволна съм и мисля че са подходящи за млада кожа,хидратират добре и нямат антиейдж действие,най-подходящата серия за годините ти е това.

# 500
Да не кажа, че съм почти със същата кожа, само дето моята е много чувствителна. От декемвреи съм с Виши и съм влюбена просто в продуктите. Лично аз ти препоръчвам за кожата и годините пак на Виши Идеалиа! Simple Smile А за това, че Кларинс ти е силна за годините е вярно... Simple Smile

Характеристиките на Idealia  ми допадат , утре ще си го взема , но видях ,че има и коректор за петна Idealia Pro  .. нещо за него ? искам да си взема и него,  и да го ползвам вечер ,но пише ,че е за над 30г. ...

# 501

Характеристиките на Idealia  ми допадат , утре ще си го взема , но видях ,че има и коректор за петна Idealia Pro  .. нещо за него ? искам да си взема и него,  и да го ползвам вечер ,но пише ,че е за над 30г. ...
предполагам е 30 +, защото според характеристиката се бори и с възрастови петна...
Иначе лично аз съм с Аквалия Термал в момента и чакам с нетърпение да го свърша за да взема Идеалията...

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 21:36 от XipoTripo

# 502
утре ще ги взема и после ще дам отзиви , надявам се - положителни Simple Smile

# 503
Rosinkaaa вземи си първо тестер на Idealia......аз съм със смесена кожа и ми беше много мазен Peace

# 504
  • Belgium
На мен Идеалията също ми беше мазен и ми правеше кир ефект.

Изобщо не ми допадна. Със смесена, чувствителна кожа съм  Peace

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 22:30 от Лу

# 505
И аз съм с такава кожа  Laughing

Идеалиа ми е мазен. Енергизиращият на Кларинс е много лек, става за лятото/пролетта. В момента съм със Сенсибио на Биодерма. Много ми харесва, но не обичам да повтарям крем, така че пак ще експериментирам след това  Sunglasses

# 506
  • Belgium
Мрав, щом си с кожа като моята мога с чиста съвест да ти препоръчам и Nuxe Creme Fraiche и Juvena Prevent and Optimize Day Cream (ако ти се дават повече пари).

От Биодерма и аз съм много доволна  Laughing

# 507
О мерси за препоръката, аз точно на Нюкс съм хвърлила око на един околоочен, може направо да ги съчетая след Биодермата. Hug

Тези Ювена не съм ги и чувала  Shocked

# 508
  • Belgium
О, Ювена е много добра швейцарска козметика, лошото е, че е скъпичка.  Laughing

# 509
Ще разуча аз, според това колко е скъпа, ще преценя дали да пробвам  Mr. Green
мерси пак за препоръката  Peace

Общи условия

Активация на акаунт