Какъв крем за лице използвате? - тема IV

• 141 621
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Използвам Авен Хидранс Оптимал. Много ми харесва лек и с UV фактор 20. Това е моят крем. Съвсем наскоро ми го препоръча съфорумка   bouquet

# 511
  • Пловдив
Аз ползвам Nuxe Nirvanesque за суха кожа и взех мостра на новия продукт NUXE Nuxellence Jeunesse, който слагам под крема. Лицето ми става копринено гладко и изчистено (по принцип съм с проблемна кожа). Много ми харесва.

# 512
  • Бургас
момичета, идва пролет и до колкото знам е добре да се използва крем с фактор. Препоръчайте ми не много мазно за смесена и чувствителна кожа. В момента ползвам хидратиращия на Bioderma. Много добре се чувствам с него, но мисля че е тежък за топлите месеци. До 30-40 лв  Simple Smile

# 513
  • на последния етаж
взех мостра на новия продукт NUXE Nuxellence Jeunesse
Има ли мостри? Питах в аптека и ми казаха, че има само тестер на място.

# 514
  • Пловдив
Ами аз си взех от Пловдив, от една аптека, би трябвало да има и на други места. Дадоха ми я обаче след като си купих комплекта на Nuxe  Mr. Green

# 515
В повечето случаи на мен ми дават мостри след като закупя някакъв продукт. Ако примерно съм купила Нукс ми дават мострички на други продукти на марката, различни от закупения. Така правят в аптеката, от която най-често купувам козметика.

# 516
За по-предишните постове, че Идеалията е мазен, ще кажа , че крема се предлага за суха кожа, както и за нормална към смесена... Не знам дали е от това, но е одбре да се провери за тези, който им е мазен Simple Smile

# 517
  • Belgium
Моята Идеалия беше за нормална към смесена кожа и пак беше мазна.

Така че си е въпрос на тестване.

# 518
И при мен така.

Моля, моля, такива зАспи не сме  Crossing Arms  Laughing

# 519
аз не казвам, че сте зАспи Grinning Затова трябва винаги да се използва тестер преди да се купи крем...

# 520
ами да де, аз използвах 3-4 мостри, по едно време ги имаше във всяко списание и не останах доволна => не си купих крема, но все пак имам мнение за него  Sunglasses

# 521
ами да де, аз използвах 3-4 мостри, по едно време ги имаше във всяко списание и не останах доволна => не си купих крема, но все пак имам мнение за него  Sunglasses
ами то така се прави, хихи... Аз примерно лично на мен съм ползвала мостра и на този за суха, и на този за нормлана/смесена... Simple Smile Но всяка кожа "харесва" различни неща...

# 522
да, то дори е според сезона. Ако бях пробвала Идеалия през зимата можеше и да се подлъжа да си я купя  Grinning

# 523
да, то дори е според сезона. Ако бях пробвала Идеалия през зимата можеше и да се подлъжа да си я купя  Grinning
да, абсолютно, аз в момента съм с Аквалиата - Лайт, през лятото ползвах мостри, а си го взех за зимата, но при мен и в двата сезона дейтваше еднакво добре...

# 524
От Аквалиа серията съм използвала флуида през лятото - чудесен беше.

Общи условия

Активация на акаунт