Какъв крем за лице използвате? - тема IV

• 141 624
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • София

Въобще ако някоя от вас е ползвала какъвто и да е крем с домат спешно да ме светне за марка, сайт евентуално и цена. Благодаря предварително Simple Smile))

Здравей! "Евтерпа" имат доматен крем.
http://evterpa.eu/kremove1.html

# 76
Дневния крем на Yoghurt of Bulgaria, той е със слънцезащита и не омазнява. А и цената е добра.

всъщност на практика няма  Grinning
да не говорим за 'добра' или 'матиращ ефект' при този крем
не, че е лош, аз го харесвам и ползвам, но не отговаря на нито едно от двете изисквания  Wink

# 77
  • Пловдив
Здравейте,
някоя от вас ползвала ли е козметика на Скинкод/дано го пиша правилно/?
В аптеката до нас има промоция-ако купиш дневен крем получаваш околоочен.
Естествено жената много ми похвали тази козметика,но реших да попитам и вас.

# 78
Здравейте,

С каква кожа си ? Иначе аз съм ползвала само капсулките за "перфектна кожа" и много ги харесвам, кожата става кадифена от тях.

# 79
  • Пловдив
На 38 съм,със суха кожа,но взеха да ми излизат и пъпки.
Това,което е в промоцията е Клетъчен регенериращ крем + околоочен,но него не го помня кой беше.

# 80
  • Пловдив
Това,което е в промоцията е Клетъчен регенериращ крем + околоочен,но него не го помня кой беше.
В коя аптека има промоцията и колко струва?

Моля ви, който знае, предложете ми някой крем с добра слънцезащита, но и с матиращ ефект. На мен ФДТ просто не ми отива (освен ако не съм била при проф. гримьор.
Bioderma имат матиращи
Миналата година ползвах този, a сега съм с този. Много съм доволна и от двата. Бързо попиват, хидратират, не лъщят и не правят кир-ефект.

# 81
  • Пловдив
В коя аптека има промоцията и колко струва?

В аптеката до Гранд.
За различните възрастови групи цените са различни.
Моят комплект е 76 лв.Имаше и за 60 и няколко крем и околоочен.

# 82
Здравейте,

Аз ползвам околоочния и съм страшно доволна. По-скъп е от останалите медицински, но определено си струва парите според мен. Дори мисля да пробвам и матиращия Скинкод. Hug

# 83
Skincode ползвам хидратираща емулсия spf 10, околоочен Age Lab и един дневен с фактор 30. Хидратират, но на мен страшно трудно попиват (особено околооч.) и консистенцията им е тежка (като се има в предвид, че на мен почти всичко ми е тежко). Тези с фактор - леко белеят. Не бих купила повторно след като свършат.

# 84
Момичета, да питам нещо - консултантката в магазина ми препоръча ето този крем и ми даде тестер http://bg.strawberrynet.com/skincare/guerlain/issima-happylogy-g … ent/33863/#DETAIL . Много ми харесва, но имам един проблем. Значи аз не ползвам фон дьо тен и такива неща, само преди да изляза от вкъщи лекичко минавам лицето с тази пудра http://bg.strawberrynet.com/makeup/estee-lauder/double-wear-stay … al/109064/#DETAIL . Проблемът е че кремът не ми попива изобщо, а пудрата ми цялата се омазни  Sad Дали нещо не правя както трябва или просто крема не е за мен, а иначе е страхотен....  Confused

# 85
Много приятно изненадана останах от Аква концентрата на Yoghurt of Bulgaria.
Елиминира от раз сухите ми петна - както на лицето, така и по тялото.
За сезона ми е тежък обаче, та много внимавам с количеството. Ще видим през студения сезон как ще е.   Peace

# 86
  • София
кожа: комбинирана към нормална, 24г.

# 87
Аз пък тъкмо се навих и си купих Сенсибио на Биодерма - леката версия.Слагах го 2 дни и получих много странен обрив от дребни червени пъпчици,а при допир кожата се зачервява (само по скулите). Много се ядосвам,кожата ми е нормална към комбинирана.Понякога в екстремни условия е леко чувствителна,затова аптекарката ми препоръча този крем и си го взех.Уви мисля,че обривът е от него (нито сърби,нито боли).
Ако може някой да ми препоръча добър крем за лице със слънцезащитен фактор,че направо ще се побъркам... #2gunfire

# 88
Чудя се кой крем да избера между тези:
Elemis
Bioderma
Planter's
Какво бихте ме посъветвали? За комбинирана кожа, с безопасна UV защита, хидратиращо, препдазно. Нещо качествено най-вече.

# 89
Kaкво е действието на доматените кремове? newsm78
Аз искам да помоля за съвет за избор на крем (ако може да е около 10 лв.) - на 18 години съм, през лятото кожата ми става нормална към комбинирана (зимата има сухи участъци). Държа на има УВ защита (макар и не голяма). Гледах кремове на Лореал, Дева, Балеа... ooooh! Не знам какво да избера..

Общи условия

Активация на акаунт