Какъв крем за лице използвате? - тема IV

• 142 902
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
poem, би ли споделила на каква цена го взе и каква ти е кожата?Благодаря.

# 346
  • Пловдив
Момичета,имате ли отзиви за този крем на Диор?

# 347
poem, би ли споделила на каква цена го взе и каква ти е кожата?Благодаря.
Комплектът е на цената на крема- 57-58лв,но ми направиха и отстъпка 10% и за 50лв взех продукти за около 100-110лв  Mr. Green Околоочния също е разкошен  Peace Имаше два варианта на дневен крем- за суха кожа/този който си взех/и за смесена към мазна кожа /по лека текстура , флуид/.околоочните и в двата комплекта са еднакви. Кожата ми зимата е по към суха. Има известно омазняване в Т зоната, но от студа бузите ми изпръхват и започват да се лющят. Затова взех за суха кожа. Изненадана съм,но Т зоната не лъсва,а останалата част от лицето стои кадифена през целия ден. Много съм доволна  Peace

# 348
Благодаря ти за подробния и бърз отговор.Аз съм ползвала техни слънце защитни и съм доволна.От коя аптека ги взе, аз съм от Пловдив и се надявам и тук да ги намеря.Моята кожа е смесена и се двоумя кой от двата да взема.Сега имам един с екстракт от охлюви и http://www.bioderma.com/bg/nc/produktite/kakvo-novo/category/1062.html, но и двата ми идват малко леки за зимата.Притеснява ме , че някой път дори и да ми попият и да не ми се омазнява Т- зоната, ми излизат пъпчици от запушени пори.

# 349
Аз също ползвам комплекта на Некталис и също ми действа доста добре. Купих си го миналата зима, във варианта за суха кожа /макар, че моята е комбинирана/, но явно не се спогоди с фдт-на ми - стори доста тежък /съдя по това, че ми се омазняваше бързо лицето/. Тази зима, обаче, реших да му дам втори шанс и го ползвам с фдт-на на Виши. Харесва ми цялостния ефект - изобщо не ми се омазнява лицето, но и не изпръхва от студа. Смятам след зимата да си купя варианта за комбинирана кожа и да го ползвам през по - топлите сезони.

# 350
Благодаря ти за подробния и бърз отговор.Аз съм ползвала техни слънце защитни и съм доволна.От коя аптека ги взе, аз съм от Пловдив и се надявам и тук да ги намеря.Моята кожа е смесена и се двоумя кой от двата да взема.Сега имам един с екстракт от охлюви и http://www.bioderma.com/bg/nc/produktite/kakvo-novo/category/1062.html, но и двата ми идват малко леки за зимата.Притеснява ме , че някой път дори и да ми попият и да не ми се омазнява Т- зоната, ми излизат пъпчици от запушени пори.
Аз лично си взех комплекта от тези аптеки във Варна http://www.subra.bg/apteki.php ,но сигурно ги има и в др магазини и аптеки. На самият продукт пише, че е некомедогенен...Но...поискай си тестерче , за да го пробваш.

# 351
  • София
Little Evil, пробвала ли си Phytocode, серията 35+? Можеш да помолиш за мостри на сайта им или в темата.   
Не съм пробвала, ще проверя. Аз обаче съм под 30, дали е подходящ? Просто кожата ми е такава, суха и с бръчки под очите. От дете ги имам  Tired.

# 352
  • Велико Търново
Little Evil ,Фитокод има серия и 20+  Peace Аз не спазвам твърде възрастовото ограничение,тъй като зависи от състоянието на кожата Peace

# 353
  • на последния етаж
Little Evil ,Фитокод има серия и 20+  Peace Аз не спазвам твърде възрастовото ограничение,тъй като зависи от състоянието на кожата Peace
Абсолютно. Simple Smile Поискай мостри и от двата крема, за да прецениш кой ще ти се отрази по-добре. Аз също съм под 35, но серията 35+ за моята кожа е по-добър през зимата.  Peace

# 354
  • Бургас
Аз съм доволна от кремовете на Нивеа,Лореал,Орифлейм,Гарние и Ейвън,редувам ги,когато мога да си позволя си вземам крем на Авен или Виши,но задължително имам дневен,нощен,крем за около очи(между другото много съм доволна от крем за около очи на Регал)и някакъв серум-в момента като серум ползвам златната емулсия на Ейвън

# 355
  • София
Uriage - крем и за околоочния кондур - и двата ги ползвам вече една година. Мнооого съм доволна Simple Smile

# 356
Аз в момента ползвам това RG2 и честно казано, добър е, но не съм съвсем възхитена. Очаквах повече. Чудя се дали бялата козметика на азиатците е подходяща за нашите ширини  newsm78

# 357
Здравейте!Много хубава тема,но няма да имам възможност да изчета всичко.Аз съм с няколко проблема и ще търся препоръки.Нуждая се от крем или серум за контура на лицето.На 33 съм,нямам бръчки,но кожата ми е отпусната.Ревиталифт или нещо друго...лифт помагат ли?Кожата на клепачите също е отпусната,кръгове под очите....Дали бялата козметика може да се справи?Ползвам главно ексфолиращи и хидратиращи продукти-добри при мен за цвят,почистване и мекота,ама в зоната около очите съм така съсипана...препоръчайте нещо

# 358
  • София
Аз в момента ползвам това RG2 и честно казано, добър е, но не съм съвсем възхитена. Очаквах повече. Чудя се дали бялата козметика на азиатците е подходяща за нашите ширини  newsm78

Винаги съм била на принципа, че няма вит. С за европейци и вит. С за азиатци. Просто трябва да намериш подходящия за твоята кожа продукт- произходът на крема няма значение.  Например, една дама няма да види ефект и ще се разочарова със сигурност, ако си купи крем против отпускане, а кожата й се нуждае от хидратация или обратното  Peace

# 359
  • Бургас

Много е възможно е да не подходяща. Моята леля живя 6 години в Южна Корея и Япония, и постоянно имаше проблеми с бялата козметика, но все пак е строго индивидуално. Корейските BB кремове примерно нямат равни.

Общи условия

Активация на акаунт