Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 20

• 43 711
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
Да дам и аз отчет за последните ми придобивки, всичките от немското, поръчани на 15.03, доставени от куриера на 20.03.:
Marc O'Polo отговарят си на номера, но са за тесен крак, малко кракът ми е като в менгеме, но ще си ги нося, много хубави
Buffalo London също си отговарят на номера, стоят изцяло по крака, много удобни и красиви
Missoni леко уголемени, може би с половин номер, не повече, ще си ги нося и тях без проблем, много свежарски
Tommy Hilfiger тези за огромно мое съжаление са ми големи, според мен са уголемени с повече от един номер, което ми се случва за първи път с тази марка. Утре ще пътуват обратно

# 496
Весито
 Ботушите имат изкуствена подплата, така че трябва да са топли Simple Smile

# 497
# 498
Ууу, едно летящо киличме им липсва. Grinning

Харесах си едни гумени ботуши за предстоящите дъждове, но се чудя кой номер да взема. В Humanic мерих 41(Sunglasses, и са ми големи, но са от този тип, тези, които съм харесала са такива. Отзиви няма. Confused И се страхувам да не са ми тесни. Съвети приемам всякакви. Клоня към този тип гуми, защото са по-ниски, а аз ходя с панталон и от друга страна са на ток, а аз не мога да ходя на равни подметки.

# 499
  • Sofia
Привет, момичета!
В последно време колко чакате поръчките си от немско?
И получава ли все пак някой кутии в пощата или всички идват с куриер?
Благодаря.

Днес взех поръчка от 17.03. от DHL.

# 500

Харесах си едни гумени ботуши за предстоящите дъждове, но се чудя кой номер да взема. В Humanic мерих 41(Sunglasses, и са ми големи, но са от този тип, тези, които съм харесала са такива. Отзиви няма. Confused И се страхувам да не са ми тесни. Съвети приемам всякакви. Клоня към този тип гуми, защото са по-ниски, а аз ходя с панталон и от друга страна са на ток, а аз не мога да ходя на равни подметки.

Бижу, за Spot On марката от личен опит не мога да ти дам позитивен коментар - малката има ботуши от спортса и качеството им е сериозно компрометирано - евтини материали, грубо изпълнение, не иска да ги носи /допускам, че са й твърди/. На снимка иначе изглеждаха блестящо.

Дано имат и по-висок клас обувки.
П.С. Пак си се метнала на обувки, които не продава амазон и кода май ще ти увисне...  Whistling
Което ме подсеща дали някой вече повтори с него поръчка или е еднократен???

# 501
  • София
Привет, момичета!
В последно време колко чакате поръчките си от немско?
И получава ли все пак някой кутии в пощата или всички идват с куриер?
Благодаря.
И аз с такова питане - току що получих мейл за изпратени ботуши от немското джавари, но няма # за проследяване  Confused
Не пише и в контото как са изпратени, само краен срок за получаване има. Значи ли това, че в пощата ще пристигнат?
Редакция: Хм, писах им, и пак в профила си погледнах - появил се е - с дхл  Peace

Последна редакция: сб, 24 мар 2012, 19:22 от Aganka

# 502
П.С. Пак си се метнала на обувки, които не продава амазон и кода май ще ти увисне...  Whistling
Мда, това направих! Mr. Green

Ок, много навреме попитах и много навреме получих отговор! Hug  bouquet
А тези като марка чул ли ги е някой въобще, сега ги открих и ми харесват даже повече от първите. Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 24 мар 2012, 18:58 от Бижy

# 503
А тези като марка чул ли ги е някой въобще, сега ги открих и ми харесват даже повече от първите. Rolling Eyes

Ценово са доста по-красиви  Mr. Green

# 504
Весито
 Ботушите имат изкуствена подплата, така че трябва да са топли Simple Smile
Тези ботушки ставаха ли за широк прасец newsm78

# 505
Аз нещо не им виждам цената на онези, дето са калпави! Rolling Eyes Embarassed

# 506
Аз нещо не им виждам цената на онези, дето са калпави! Rolling Eyes Embarassed
24.99 паунда

# 507
В такъв случай съвсем не ми харесват! Mr. Green Сега ще почакам евентуални отзиви за другите с приятната цена и с по-хубав външен вид. И тях код не ги лови, значи! Confused

# 508
  • Бг
Може ли да помоля за размера на стелката и дали стават за широко краче, мека ли е кожата.
Извинявам се, че чак сега отговарям. Стелката до колкото успях да я измеря е 24.7-24.8 см., това е за номер 6 (39). Цветът е малко по-наситен. Стават и за широк крак, т. к. аз отивам към широките крачета. Кожата е мека, днес ги разходих даже.
Ето и реални снимки - 1, 2, 3, 4.

Последна редакция: сб, 24 мар 2012, 20:06 от Alexa_a

# 509
Което ме подсеща дали някой вече повтори с него поръчка или е еднократен???

Пишеше че е еднократен, а след като го използвах ми изчезна зеленото квадратче под артикулите за 20% отстъпка.

Общи условия

Активация на акаунт