Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 100

• 37 611
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • На юг от тук
Мурат си е Мурат.Това е истината.Ще изиграе още много роли и който не го харесва да не го гледа.
Ние тук ще си мечтае за мига ,в който ще го срещнем. Joy Joy

# 136
Мурат си е Мурат.Това е истината.Ще изиграе още много роли и който не го харесва да не го гледа.
Ние тук ще си мечтае за мига ,в който ще го срещнем
. Joy Joy

Катенце   newsm10 smile3501

# 137
горкия как се чудеше по какъв начин да поднесе на Ясето лошата новина ,че е малко женен за Китка  smile3506

захарното ни петленце много кахърен ,нали вуйчо го гепна с Омерчо
 Weary

Последна редакция: ср, 21 мар 2012, 16:58 от Свет_ВАРНА

# 138
# 139
Точно такака който не го харесва да му яде д-то и учшичките ,а а аз понеже го харесвам ще му изям вратленцето и бузките Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyМай в края на работния ден бая съм огладняла  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Мурат си е супер .С Нургюл направиха чудесма двойка в Лин .Сега като Еджевит също си е много добре човека.То ако решим винаги можем да му намерим кусури ама ние сме се събрали тук защото харесваме сериала Нургюл,Мурат , Фериде(най-вече аз я харесвам нея ама айде  Joy Joy Joy Joy) и останалите артисти.

# 140
  • Once there was a Hushpuppy...
Момичета,
съжалявам, че казах искрено мнение....
Това, че не го харесвам с дълга коса не ме прави по-малко негов фен, дано сте ме разбрали правилно Peace

# 141
Радост-Мац Praynig Praynig когато писах нямах в предвид теб  Peace а за всички онези които му се пишат фенове от истински ,по истински а освен  Демир  ,нито една друга роля  не му харесаха  Peace все кусури му намират  bowuu bowuu

# 142
  • Once there was a Hushpuppy...
Светле -  Hug, няма значение......въпреки, че ако ме вълнуваха само косата, бръчките и дали е манекен нямаше да пиша тук с вас за това какъв актьор е Peace

# 143
Хрисиии  wavey wavey wavey

# 144
  • Разград

from the film 'City By Her'

# 145
# 146
# 147
# 148
# 149

Общи условия

Активация на акаунт