Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 100

• 37 573
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • БГ
Здравейте пролетно настроени момичета!
Кате и на мен за голяма неудоволствие клипът не се отваря!
А това ,което ти си сложила е направо прекрасно!
Дечицата си пораснаха покрай всички в нашия филм, ей така лека-полека, кой знае сега какви сладури са станали Hug

Дами - ветеранки и основоположнички на темата - благодарности,че се отзовахте на поканата ми за честването на юбилейната 100-на тема!
Знаех си,че всички вие сте широко скроени МАМИ, добросърдечни и изключително любезни!
Нужно беше да усетите отново "аромата" на очарованието от филма. Всичко дължим на вас и почетното място на юбилейното "банкетче" се полага за всички вас,които от начало до край устояхте на какви ли не нападки, но сега всичко лошо е отдавна забравено, а една група момичета съхраниха,разкрасиха и поддържаха тази тема,всепризната от всички във форума за Райско кътче!И не напразно-учихме се от вас!

Още веднъж - БЛАГОДАРЯ ВИ! А така ми се иска и да ви прегърна!

# 121
# 122
# 123
# 124

Тука Фериденцето е като някоя селска мома.Хем гледа срамежливо обаче пък и кокетничи Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 125

Хм захарното петле нещо много се е доближило до тая мацка пък тя е сложила всичката китоска дето я е имала вкъщи.Направила се нъл ща са снима с Муратко  smile3521
Попадна ми преди малко и една снимка на Мурат и един негов почитател.Бая черничък с бяла риза и от долу се вижда потника та там нашто момче хич не се беше толкова доближило май до чичкото ма тукаааааа нещо ми е съмниотелен  smile3516

Последна редакция: ср, 21 мар 2012, 14:38 от Eny87

# 126
Мисля че е време за следобедно кафенце   smile3521

И още една снимка .

# 127

Попадам на интересни коментари във фейсбук.На някои фенове Мурат не се харесва в сегашния си вид бил остарял по им харесвал от времето на Аси .Емиииии значи тоя Мурат как си позволява да остарява бе не разбирам.Трябва да си седи като цепеняче от времето на Демир и толкова.ние ще остаряваме ,а той ще си седи все така младичък.Нееее който открие тоя начин  все да си изглеждаме като 28 годишни да ми каже и на мен.Тц ,тц ,тц интерсни хора са това ей .Човека се сцепва да играе ,прави такъв страхотен и достоверен Еджевит а някои ги вълнува само че имал бръчки и че бил остарял. smile3511

Последна редакция: ср, 21 мар 2012, 14:56 от Eny87

# 128
               Здравейте момичета! wavey wavey wavey
Диме при нас не пролетен, а направо си е летен ден! newsm08
Eни къз, благодаря за кафенцето! smile3521
При мен клипчето също не се отваря, но благодаря на Катето за гифчето с малките сладури!  smile3525
Сто теми минаха, а ето че видях нещо което не съм виждала до сега! newsm10

Който не харесва новата визия на Мурат да не гледа! hahaha Joy Joy
Ени, много хубаво си го написала! smile3501

# 129
  • Once there was a Hushpuppy...
Момичета Hug Hug Hug
Затъжих се нещо за вас, пообикалям другите теми като сме вкъщи. Иначе сега като се стопли, ще съм по често на вън с ДЗвера ooooh!
Ени - мнооооого красива Нургюл с цикламената рокля, пфу, цц,цц Simple Smile Голяма работа е!
Мерси за кафенцето, сега ще си направя и едно истинско Peace
Иле -  Hug
Връщам се назад да ви прочета и другите ми сладурчета Grinning
Дими - много ме разчуства посланието ти към момичетата били с вас от началото Heart Eyes
Кате, Хриси, Ели, и всички които писаха по повод юбилейната тема -   Hug

Ето, не се стърпях - и я сложих, еми красота на квадрат, извивки и какво ли не....

Последна редакция: ср, 21 мар 2012, 16:05 от RadoLin4eto_Mac!

# 130
  • На юг от тук
Макар,че наближава ракиено време и аз си вземам чашка от подноса на Ени.Мисля си за малките захърчета-сигурно след 20 години, самите те ще се чудят как са успели да изтраят толкова време да ги "мачкат" всички от екипа. А и операторите винаги успяваха да хванат настроенията им, за да може да предадат филмовия момент.

# 131
Привет мили момичета wavey wavey wavey

Еничка   Hug Hug пак си уцелила точния момент и си ни сервирала кафенце вземам си с най-голямо удоволствие newsm53    love001

Попадам на интересни коментари във фейсбук.На някои фенове Мурат не се харесва в сегашния си вид бил остарял по им харесвал от времето на Аси .Емиииии значи тоя Мурат как си позволява да остарява бе не разбирам.Трябва да си седи като цепеняче от времето на Демир и толкова.ние ще остаряваме ,а той ще си седи все така младичък.Нееее който открие тоя начин  все да си изглеждаме като 28 годишни да ми каже и на мен.Тц ,тц ,тц интерсни хора са това ей .Човека се сцепва да играе ,прави такъв страхотен и достоверен Еджевит а някои ги вълнува само че имал бръчки и че бил остарял. smile3511

Еничка newsm10 smile3501    love001

Кати  Hug Hug благодаря ти миличка че си направила всичко възможно всички да се насладим на тези две шекерчета, близнаците (че и аз също не можах да отворя клипчето ) а за екранния им тати просто нямам думи толкова е сладко нашето захарно петленце
Димич  Hug Hug Хриси  Hug Hug много  хубаво сте направили че сте започнали да ни припомняте моменти от любимото ни сериалче със снимчици ,гифчета и клипчета от творбите на нашата безценна Танечка
Радост-Мац Hug Hug
Иленце Hug Hug

# 132
  • На юг от тук
Аз актьора Мурат си го харесвам и с дълга и с къса коса. А за Саваш ага си мечтая всеки ден..... Joy Joy Joy
И затова си гледам и вечер филмчето по ДФ. А след за по-добро запомняне hahaha hahaha гледам и оригиналните.И след това заспивам спокойна,че съм изпълнила дневната си норма.....,но никой не иска да ми даде медал за това.

# 133
  • Once there was a Hushpuppy...
Стана ми тъпо, че се коментира от някои само външния вид на актьора Мурат, без да се оценява наистина неговия талант! То, хубаво всички си го харесваме как изглежда......... но, преди всичко той за мен е известен и харесван с играта си, с погледа и харизмата Heart Eyes
Освен това, аз лично не смятам че той е някакъв страхотен красавец, и го казвам без да се притеснявам че няма да се харесам на някой. За мен той е магнетичен, залепва ме за екрана.....и още нещо, аз казах че не го харесвам с по-дълга коса, и това си остава така Peace Но, също така си остава и че погледа му...., ах този поглед ме вцепенява и размечтава Heart Eyes!

Кате - какъв медал искаш? Останаха ми само от златните за отличничките като теб Joy

# 134

Мурат без значение с къса , дълга коса   Peace и аз  си го харесвам всякак Peace мен преди всичко ме очарова играта му , тези очи като маслини направо те омагьосват  newsm03 както повечето от вас  започнах от Демир,със Савашко ,върнах се малко назад изгледах си го и като Али а сега продължавам с Еджевит  Peace
очарована съм от израстването му като професионалист,радвам му се и мога единствено да му пожелая да бъде жив и здрав и още дълги години да ни радва от малкия екран   bowuu bowuu

Последна редакция: ср, 21 мар 2012, 16:46 от Свет_ВАРНА

Общи условия

Активация на акаунт