Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 100

• 37 586
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Хриси Hugаз точно от това клипче на Танчето я чух и много ми хареса песента.
Тоя Ахметчо така извива гласчето ,че на човек може да му дожалее без да знае превода на песента  Joy Joy Joy Joy Joy

# 391

Ени!     Hug  Сега като видиш това и ще се сетиш колко много съм го пускала.

http://vbox7.com/play:49502a38

Таня, затова се бъзика с мен, че знам клиповете и в Бокса.

Красота  smile3525.Това е вече един от моите любими клипове на Таня smile3525
Пожелавам ви лека нощ милички мои.Пък да видим може в съня ми някой да ме нарече хабиби като в песента  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 24 мар 2012, 00:45 от Eny87

# 392

Ени!  Още едно за лека нощ!

http://www.dailymotion.com/video/xl5h6i_savas-yasemin-lady_shortfilms

Последна редакция: сб, 24 мар 2012, 01:02 от HristinkaD

# 393
                                      Добро утро момичета!  Hug

Пожелавам на всички много слънчево и топло настроение  и не забравяйте тази нощ  да си преместите часовника с 1 час напред за да няма в понеделник smile3511

Скрит текст:

А ето и компания за кафето. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 24 мар 2012, 05:52 от ruminka2

# 394

Скрит текст:
Докторките, хайде има ли желаещи да помогнат  на Ясето и самолет съм ви подсигурила hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: сб, 24 мар 2012, 06:11 от ruminka2

# 395

Последна редакция: сб, 24 мар 2012, 06:10 от ruminka2

# 396
# 397
Привет и от мен на всички в темата   bouquet Hug  bouquet
Чудесни сте  Peace
Не пропускам ден и то по-няколко пъти влизам в темата и е вълшебно това, което творите, а аз само мога да ви благодаря за върховното удоволствие, което виждам в постовете ви  newsm10 newsm51 smile3521.
"Любов и наказание" е вторият сериал, който изгледах безброй пъти и продължавам ежедневно и многократно да гледам любими си моменти. Първият беше също на Кудрет Сабанджъ и вече също се досещате, че става въпрос за "1001 нощи", но ЛиН е магията, която ме владее тотално. Страхотен сериал и естествено интереса към великолепно изиграли ролите си Мурат и Нюргюл като Саваш и Ясемин ме кара да гледам и други продукции с тяхно участие.
Стискам палци и аз за успеха на "Безмълвните", обещаващо начало и дано този "рейтинг" непресното да се повишава, защото останах едва ли не нещастна със спрения сериал с Нюргюл "Невъзможно е без теб"- не само разочарована, но и меко казано бясна  #2gunfire Sick.
Както и за претупания и според мен край на ЛиН smile3514 smile3512 smile3511, но с хубавите сериали и книги е винаги така - иска ни се да не свършват smile3518.
Не умея да създавам като вас такива красоти като линкчета, гифчета (да не продължавам, че ще стана смешна), но ще продължавам да съм в темата докато ви има. А тази юбилейна тема е най-красивата и всяка страница започва с чудесното клипче от "кухнята" при снимането на сериала. newsm51 smile3525 smile3501. Приятно и вълнуващо е всичко от миналото, настоящето и бъдещето и в реалния живот на всеки един от създалите този прекрасен сериал.
 txtloves smile3525

# 398
  • Гърция
Добро утро и слънчев уикенд, къзларки Hug

Руми благодаря за трапезата:hug: Днес закусваме на яхта,а  Wink
Скрит текст:
Докторките, хайде има ли желаещи да помогнат  на Ясето и самолет съм ви подсигурила hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:
Д-р Байрактарова се явява по служба hahaha hahaha hahaha

Добре дошла,dai4e Hug

# 399
# 400
# 401
Добро утро сладурки  Hug
Руми  Hugмерсаж за кафенцето изакуската   bouquet
Адвокат Еджи пък ще ни почерпи с по едно чайче  smile3521

dai4e Hug добре дошла при ЛиНките   bouquet
Хриси Hug

# 402
 д-р Байрактарова Hugдобре ли се грижиш за пациента newsm78.Надявам се ,че не го преуморяваш с много  упражнения и масажи  Joy Joy Joy Joy.Остави и за другите лечителки малко да го полекуват  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ма като го гледам захарното петле бая добре ми изглежда . smile3521

С много хубав тен е и  свеж.В Suskunlar явно доста го мацотят да изглежда подобаващо за ролята.
Ох и тая връвчица ми е много любопитно какво има на края и newsm78.Защо все я крие под блузката ,да я извади да видим и ние каква е  Joy Joy Joy Joy Joy

# 403
  • Гърция
Ени  hahaha hahaha hahaha не го мисли момчето ни си е надарено с енергия  hahaha hahaha Има за всички Hug
На снимките изглежда супер Hug

# 404
Добро утро !
Слънчеви почивни дни ви желая
Мурат поздравява колегата си за премиерата на новия му филм

Общи условия

Активация на акаунт