Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 100

• 37 576
  • 738
  •   1
Отговори
# 450

Усмивчице, тези са ми любими, а първата с червената рокличка най. newsm10 newsm51

# 451

Скрит текст:
Хайде и по едно леко десертче след пицата на Усмивчица - калориите не са много Joy Joy Joy

# 452
# 453
# 454
Благодаря, благодаря, милички, newsm51  love001
Отново съм в темата и всичко изгледах и прочетох както си му е реда от последното ми влизане. Сега ще се повълнувам с чудесните Саваш и Ясемин в някой от епизодите на ЛиН-чето. Чудесно и толкова истински ни показват любовта си. Голямо изкуство е наистина и не мога да повярвам, че това е само игра на чувства пред камера и снимачен екип.  Дай боже всекиму такава любов нищо, че на моменти граничи с "наказание"  newsm17 smile3521.  В момента се сещам за един от любимите ми моменти в нощта на яхтата след сватбеното им тържество, когато Ясемин попита Саваш той за какво мисли и отговора му: "Доволен съм, че не отказах от тебе"(55 епизод май беше).
Аз сега ще се порадвам на Саваш в края на 7 епизод, когато най-после видя своята Пепеляшка и целия 8-ми епизод и началото на 9-ти. Големи сладури, не мога да им се нарадвам  love001
А след това отново ще видя какви чудесии сте натворили пак newsm51

# 455
 Hug Hug Hug
Олеле, объркала съм епизодите - било е края на 6-ти, целия 7-ми, 8-ми. Но за 55 нямам грешка и отново и отново си поплаках с Ясето, като видях оставеното колие и брачната халка на възглавницата на Саваш. В тези сълзи и нейни и мой премина всичко случило се между тях - от първото им виждане, преминали всички трудности със силна и болезнена любов до този момент на осъществяване на мечтата им да бъдат семейство и със сключен граждански брак. newsm17 smile3518 newsm51

# 456
# 457
# 458
 Хриси  newsm10 за Кърач и Алийе   love001 Суперрр

Руми колкото и калорийки да са десертчетата просто немога да ги пропусна- в никакъв случай  smile3525
   Пък Савашко тук какво десертче си има... да ги схрускаш и двамата

# 459
# 460
    Хрисиии süper:)

А от мен това Ask ve ceza ~ Savas & Yasemin ~ Un Amore Grande

# 461
Момичета supeeeeeer сте  smile3521

Сладуко защо е в тоя буркан само не схващам  newsm78

# 462
# 463
Руми ,макар и позакъсняла ще си хапна от десертчето с най-голямо удоволствие  newsm53
Усмивчице Hug Хриси  Hug СУПЕР сте душички   love001  txtloves   love001
напълнихте ми душата и сърцето с  Un Amore Grande и Кърач и Алийе Мутлу  smile3501 smile3501

Еничка Hug захарното ни петленце само в буркан не бяха го слагали ,учудвам се все повече на такива творби  #Shocked
аз също си задавам този въпрос ЗАЩО Е ЗАТВОРЕН В БУРКАН  newsm78

# 464

колко щастливи бяха в този момент Саваш и Ясето  Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт