Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 100

• 37 380
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • Гърция
Диме знам си аз, че и други общи неща ще се намерят между нас Hug hahaha Свърши с 'макарите' , а последните две едва не се гътнах. Ако ги гледаш пиши ще ми е интересен коментара ти Peace

Балдар фемили са прекрасни. Heart Eyes
Дано скоро има информация за Нургюл и проекта й.

# 586
# 587

Ели Hug,джанъм беним- защо толкова официално newsm78

Joy Joy Joy Joy Joyзащото писах, писах и нета ми изневери,  Hug Hugнакрая остана името ти на другата азбука Joy Joy Joy
много трудно публикувам, ще се опитам пак по късно Peace

# 588
Байрактарова - просто няма как да нямаме общи неща - човека за когото съм готова живота си да дам - мама е Телец - от тук си вади необходимите изводи.
А със Кузьо май ще си възобновя поохладнялата връзка - доверявам ти се!

Еличка Hug много хубави фотоси слагаш за Сускунлар - направо си неуморна - благодаря ти тук,че там може да не се забележи,понякога!

Хриси - знаех си аз,че ти ще намериш - добре,че продумах!
Много е хубав клипа!

# 589

Дими, аз ди джей ли съм или лукова глава, къз?  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 590
Ах,че приятна конушма се получи днес  Hug Hug - ама гобленчето ми плаче newsm45, а малката ми принцеса само "проверки" прави.
Скрит текст:
А като види "тъжния" батко с голямата коса,направо се намърдва в скута ми и не ми дава да гледам,защото съм ставала тъжна.Голяма сладурана е!Ето я в офиса на майка й!
http://media.snimka.bg/9090/024434851.jpg?r=0

Хриси - не ди джей, а патрон на ди джейте, ама направо джедай Joy Joy

# 591
Чао за сега!
Ще правим чип-чип! newsm37

# 592
  • Гърция
Диме Hug Да  ти е жива и здрава мама - хубави хора сме си Heart Eyes

Ах,че приятна конушма се получи днес  Hug Hug - ама гобленчето ми плаче newsm45, а малката ми принцеса само "проверки" прави.
Скрит текст:
А като види "тъжния" батко с голямата коса,направо се намърдва в скута ми и не ми дава да гледам,защото съм ставала тъжна.Голяма сладурана е!Ето я в офиса на майка й!
http://media.snimka.bg/9090/024434851.jpg?r=0

Хриси - не ди джей, а патрон на ди джейте, ама направо джедай Joy Joy

Сладурката да я нацелуваш едно хубаво Hug

Хриси каква лукова глава Димето го каза - патрон на ди джейте си  bouquet Hug

# 593
# 594
Знаете ли ,че във Фатмето нашият Аббас ага играе ролята на един клошар - направо е неузнаваем-мърляв,рошав и като опули онези големи тъмни очи - страх да те хване!

Търсих клипчета на Planet тези дни,но при мен нещо все часовник се се показва!Доколкото си спомням  newsm78 и тя правеше хубави неща

http://media.snimka.bg/9840/025934810.jpg?r=0

Ели Hug,джанъм беним- защо толкова официално newsm78

Дими ето намерих едно клипче на Planet .

http://youtu.be/Ell1-aECSqg

Ето тук има и още клипчета.

http://www.youtube.com/playlist?list=PL581BE98FF64852FB&feature=plcp

Стори ми се познат тоя клошар във Фатмето Значи нашия човек бил

Дими голяма е сладурка малката.Да я цункаш и от мен  smile3521

Bayraktarova зариби ме ще го загледам сериала на Киво  smile3521

Последна редакция: нд, 25 мар 2012, 21:38 от Eny87

# 595

Хриси за клипчето newsm51

Ени   честита нова премяна - супер е  Peace

# 596
Интересно направено от египетска фенка за Мурат

http://www.joomag.com/magazine/muratyildirimfans/0407495001311003117

# 597
Ели мерси за списанието   bouquetАй ,че хубавки неща е написала тази фенка.на края казва ,че Мурат е не само страхотен артист ,но е и страхотен човек.
Хриси Hugмила извинявай.Ти си намерила клипче на Планет ,а аз хич не гледам и съм сложила  и аз    bouquet

Ето какво е написано в списанието на фенката.

Скрит текст:
1.

За някои хора това може да е обикновена история ,която може да се случи на всеки.Но за мен това е най-важната история в моя живот.

От както видях за първи път МЙ да играе в Аси  той ме привлече със своето уникално изпълнение.След това започнах да гледам всичките му филми и сериали..Открих ,че е истински професионалист.Когато чух ,че Мурат ще идва в Египет  за "Кайро интернешънъл филм фестивал"в началото не можах да повярвам ,че мечтите ми може би ще се сбъднат.Реших на всяка цена да се срещна с Мурат.,помислих си че това ще бъде подаръка ми за моя рожден ден.Мурат ще дойде в същата седмица когато е рождения ми ден.

2.

Разбрах,че Мурат ще бъде интервюиран от Шериф в неговото предаване"Час с Шериф"Планирах да му купя подарък ,да го занеса на рецепцията в хотела и ако съм късметлийка да видя Мурат.
На 01.12.2010г. времето вървеше много бавно.Нямах търпение да видя Мурат по египетската телевизия.Най-накрая е 18.30 ,но къде е Мурат? Ооооо боже мой Шериф каза ,че самолета на Мурат закъснял заради лошото време.Шериф каза ,че предаването ще е на запис ,а не на живо.Самолета ще пристигне в 19.05 .Погледнах си часовника беше 18.45 , дали мога да пристигна на време.Докато си слагах обувките мама ме попита "Къде отиваш" ,а  аз казах "Да се срещна с Мурат".
Пристигнах на летището в 19.20  мооооооля ти се Боже дай ми възможност да го видяяяя newsm17 Застанах да чакам пред пасажерския изход.Оооооо сънувам ли ? Виждам ли Мурат?Той говореше по мобилния си,последвах го ,исках да говоря с него ,но бях забравила всички думи които знам на английски ,турски  дори и на арабски   Joy Joy Joy.

3

Noha -Ние те обичаме много.Ставаме приятели от различни страни ,защото харесваме как играеш.Правим групи във Фейсбук.

Мурат-Не ,не ,не Фейсбук.
Той не ме разбра какво казах ,но разпозна думата фейсбук.Опитах се да обясня че правим тези групи ,за да обменяме новини за него.( говорихме чрез мениджъра му Айше)

Noha -Гледаме твоя сериал ЛиН по АTV.Хубав сериал е.Мурат беше щастлив да чуе това.Направих снимка с него после и видео.
Чакаха ги да ги закарат до телевизията, аз ги последвах..Сигурно Мурат си помисли ,че съм луда.Колата тръгна но аз не бях дала подаръка си.[

4

Няколко часа по късно отидохме със сестра ми до хотела да занесем подаръка до рецепцията.Докато говорех с рецепциониоста сестра ми видя Мурат.Ооооо боже мой може ли да ли да съм толкова щастлива ,че да го срещна два пъти в в един ден?.

5.

Сестра ми му даде нейна картина.Той беше много щастлив от подаръка.Колко благороден човек.Докато аз разговарях с Айше сестра ми говореше с Мурат.

6.
МЙ не е просто страхотен артист.Той е чудесен човек.Мил ,забавен и благороден,думите не могат да го опишат.Наистина съм горда ,че съм един от неговите фенове. /spoiler]

Последна редакция: пн, 26 мар 2012, 00:07 от Eny87

# 598
  • Разград
Savas ve yasemin..♥..Sonmuyor atesimiz

# 599
Добро утро! Успешна седмица!

Общи условия

Активация на акаунт