Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 100

• 37 373
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
# 571
Мерсаж Bayraktarova ама моите сериали са си достатъчно  smile3521.Пък и да си призная честно Киво не ми е сред любимците .Аз признавам само захарното петле  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 572
Еничка Hug Hug не се коси мила ами ти бая матриал си имаш за първо гледане ,тъй че ти е простено а и този наш Убавец Еджи бая кахърен ,на сърце май все още си му е Аху ,нещо таз чернокоска само си му е ей тъй м/у другото,като гледам погледите му към Аху и към чернокоска (все и забравям имато) до туй мнение стигнах ,за сега де ,може и аз да греша  newsm78 newsm78

# 573
# 574
  • Гърция
Мерсаж Bayraktarova ама моите сериали са си достатъчно  smile3521.Пък и да си призная честно Киво не ми е сред любимците .Аз признавам само захарното петле  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ени Peace
Скрит текст:
Ти от залитания насам на там нали знаеш, че си предупредена с отсъствие и порицание hahaha hahaha
За Киво си имам цяла дисертация и ще я споделя някой ден с вас Hug
Но този сериал си заслужава - различен е Peace Сега не ме карай да вадя доказателства, а и да си призная има кадри, в които очите ми изтекоха Blush При мен харесването на Киво е на приливи и отливи, но в този сериал доказа, че не е просто манекенче, което играе само любовчия hahahaТук наистина се доказа - както и отбеляза критиката в Тр Peace

# 575

Ени, пак си с нова премяна! Joy Joy Joy

# 576
Ели мерси за инфото за Аху.Според Гугълчо тя  и мъжът и щели да бягат в Италия да живеят  newsm78
Bayraktarova

Скрит текст:
Чета и аз ,че Киво правел много добра роля в този сериал.Пък и бая ходел по без горна дреха   Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy.Може би лятото ще го погледна сериалчето.Досега с Къванч само Халил и Менекше изцяло съм гледала и там ми харесваше.Но после в "Забранения плод "и той и Берен ми бяха отвратителни и не ги гледах.но сега си се кефя на Беренката във Фатма ,та    може и Киво да зхаресам в новия сериал

# 577
Eни Чок шукартетна си джанъм в таз керемидена премяна ,Честито  smile3521 smile3521

# 578
Мерси Сввтле Hug ,Хриси Hug

# 579
# 580
  • Гърция
Ени честита премяна Hug

Скрит текст:
Забранения плод го гледах в оригинал само първи сезон, но не беше моя филм - нито Киво, нито Берен ми бяха на сърце в тези роли, но е вярно, че в Фатма Берен обра точките - страхотно играе Peace В Кузей е направо на светлини години като игра Киво Peace Това за без дрешките си е бонус hahaha hahaha hahaha Но в никакъв случай не изчерпва филма - всички играят на макс. Но и този сериал както ЛиН не е за масова публика. И ако някоя от вас го загледа ще се радвам Peace

После да не кажете, че не съм уважила Китка hahaha Ей това момиченце заслужаваше за тези злобни погледи #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out

# 581
# 582
Байрактарова - и аз гледах до 20 епизод Кузей , ама после го зарязах и аз не знам защо, в един момент с тези"макари" ми стана отегчителен.сега ще ида във Вики да го погледна Crossing Arms

Ени - цял ден се каня да честитя новата премяна Peace

Аз пък типично по рачешки - вярна на семейство Балдар!Позаплесвам се насам-натам,ама Саваш и Ясемин са ми в сърцето! HugИ как да забравя този мъж и тази жена

# 583
Dini няма как да го забравиш, Мурат е на екран, но Нургюл предстои да гледаме. Все още обаче липсва официално инфо за началото на сериала.

# 584
Знаете ли ,че във Фатмето нашият Аббас ага играе ролята на един клошар - направо е неузнаваем-мърляв,рошав и като опули онези големи тъмни очи - страх да те хване!

Търсих клипчета на Planet тези дни,но при мен нещо все часовник се се показва!Доколкото си спомням  newsm78 и тя правеше хубави неща

Ели Hug,джанъм беним- защо толкова официално newsm78

Общи условия

Активация на акаунт