Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 100

• 37 368
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Още едно мекотело Mr. Green
Но и той си получи наказанието Naughty

# 557

И какво...аз на тръстиката два дни, а вие тук...нямате стигане.  Joy Joy Joy Връщам се да видя какво сте сътворили

Честит празник на всички!

Благовещение

Прохладен лъх от ангелско крило,
о ангел, о дете,
зефирен лъх от ангелско крило
сред зной облъхва моето чело;
отпаднал ме лелее нежен сън...
Зора се зазорява вън.

Мелодия неземна сред нощта,
о песен, о дете,
мелодия вълшебна сред нощта
лелее и приспива мисълта:
зора се нова зазорява вън
и празничен се носи звън.

Душата ми тъгува и мълчи,
о сълза, о дете,
душата ми бленува и мълчи -
и тихо капят сълзи от очи:
аз слушам празнично тържествен звън
през утрен сън - уви, през сън...

Пейо Яворов

# 558
Танечка ,Хошгялдин джанъм Hug Hug  ние сме ракети ,матриал бол ,бол само дето свободното време май понамаля с това топло време ама пак си се сбираме за конушма ,че то тоз Убавец мира не ни дава ,може ли толкоз хубаво и нечовешки да играе ааа  bowuu bowuu

Диме тоз плазмодий само да го мерна и ми иде  #2gunfire #2gunfire що поразии направи говедото му с говедо ,как съсипа тази хубава Наазан  Peace

поредното му театро чак мен ме накара да повярвам че се е промени а какво остава за една жена която е била влюбена в него,само и само да може да се върне и да доизцока паричките ама криви му излязаха сметките  Peace

# 559
  • Гърция
Диме Hug за коктейла    bouquet Явуз си е народен любимец никой не го пипа  hahaha hahaha hahaha
Свет всички сме си добре щом сме тук  Peace Фидан е сладурка от всякъде  Hug

Танче  Hugза Яворов    bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: нд, 25 мар 2012, 18:24 от Bayraktarova

# 560
Вчера гледах епизодите с убийството на А.М. и следващите събития,та в шапката на серията дават в ретроспекция всичко за него - как е направил големия си син убиец,как продаде Чичек на балдар - би я и я заключи,после я простреля,след това как удави вторият си син - изобщо беше много затрогващо и поучително какво правят аги като него!Уж тьоре,уж чест,морал и достойнство,ама май всичко опира до власт и пари- точно както обясняваше агалъка на Явуз ,чрез солта.

Танче newsm51
Скрит текст:
Та нашите телевизионери изкараха цял сериал без името актрисата в ролята на главната героиня!
И това , ако е професионализъм,значи аз съм...балерина Mr. Green
И нищо не ги трогна тези дебили - нищо - ни телефони,ни мейли,ни коментари в сайта им - нищо!
Направо не е за вярване такова високомерие и нахалство!

# 561
# 562

а тези двамката ,голема либофффф изкараха  Joy Joy Joy

# 563
Хриси, наистина любими моменти от този епизод!И всеки път си мисля след думите на Саваш на пейката - че до или зад всеки успял мъж има една силна жена!
Силна с любовта, с нежността си,със всичко,което кара един мъж да се чувства сигурен,спокоен и уверен в себе си!

# 564
 Момичета, много е хубаво с вас ех, че сладичко сте се раздумали и коктейлче Диме за коктейла   bouquet

Светле,Хриси неуморими сте   bouquet  bouquet

Танче, Hug

Последна редакция: нд, 25 мар 2012, 21:51 от ruminka2

# 565
Хриси, наистина любими моменти от този епизод!И всеки път си мисля след думите на Саваш на пейката - че до или зад всеки успял мъж има една силна жена!
Силна с любовта, с нежността си,със всичко,което кара един мъж да се чувства сигурен,спокоен и уверен в себе си!

Много си права душко за всичко  newsm10 smile3501 аз така разбирам една голяма взаимна любов , всеотдайност ,искренност , ех в началото имаше тайни -майни ,но без тях нямаше да ни е интересно но най-хубавото беше че нямаше голямата гордост и инат ,че като гледам във всеки сериал бая пресоляват манджата  Peace

а тези бонбончета бяха черешката на тортата  newsm03 newsm53 порастихме си ги заедно с екипа е ние само гледахме и им се любувахме ,сигурна съм че хиич не им е било лесно на екипа , но когато видиш че си е струвало усилията и нервите лошото се забравя  Peace

Последна редакция: нд, 25 мар 2012, 18:46 от Свет_ВАРНА

# 566
Здравейте Лин ки, нямате настигане, материал много, но и вие си припомняте любимите моменти. Нямат изглеждане мисля, все хубави спомени с тяхното гледане.
Аз наваксвам тези дни с Фатмето, и там е тръпка голяма, Мустафа ги направи едни простотии, хубаво е че са преведени епизодите.  

# 567

Дими, и на Еджи му е нужна една такава жена.Рамо до рамо, ръка за ръка, готова да умре за него.  Heart Eyes

# 568
Ооооооо къзларки наапюсун бурда бе ( в превод това би трябвало да означава кво правите момичета  Joy Joy Joy Joy Joy Joy)
Дими мерсаж за коктейлчетата   bouquet

Аз да си призная скоро  време не съм гледала нити една серия на ЛиН.Като изключим миналата седмица по ДФ в сряда и от избраните моменти някои  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed.Срам ,срам ,срам и пак срам ,а на турски мисля ,че е язъкларо newsm78  Joy Joy Joy Joy
Ама какво да направя като го гледам туй хубавото момче Еджевит ,патилата на Фатма ,тук таме Великолепния век ,няколко американски сериала и българските сериали .Ноооо съм намислила скоро време да си изтегля първи сезон на ЛиН и да си го гледам с кеф  smile3521

# 569
  • Гърция
Ооооооо къзларки наапюсюн бурда бе ( в превод това би трябвало да означава кво правите момичета  Joy Joy Joy Joy Joy Joy)
Дими мерсаж за коктейлчетата   bouquet

Аз да си призная скоро  време не съм гледала нити една серия на ЛиН.Като изключим миналата седмица по ДФ в сряда и от избраните моменти някои  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed.Срам ,срам ,срам и пак срам ,а на турски мисля ,че е язъкларо newsm78  Joy Joy Joy Joy
Ама какво да направя като го гледам туй хубавото момче Еджевит ,патилата на Фатма ,тук таме Великолепния век ,няколко американски сериала и българските сриали .Ноооо съм намислила скоро време да си изтегля първи сезон на ЛиН и да си го гледам с кеф  smile3521

Ени hahaha hahaha hahaha Малко са ти сериалите да знаеш hahaha Не знам защо не уважавате Кузей аз се пощурих с него.
Ако искаш първи сезон няма проблем ще  се разберем как да ти го пратя Peace Hug Сега съм на него Blush

Общи условия

Активация на акаунт