Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 100

• 37 373
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • Гърция
Хриси  Hug  bouquet
Свет ще ме извиняваш ама нямам нищо против да гледам само любов hahaha hahaha hahaha Но си права и Китка, и Явуз, и Шахи допринесоха за това сериала да стане толкова добър и на висота Hug

Я да не се глезите много какво е това Саваш през два поста. hahaha hahaha hahaha Я вижте и хубавиците ни hahaha hahaha

# 541

ей те това мекотело Мехметчо в този момент ако бях комшийка на Ясето Хиич  нямаше да гледам през джама или от терсата ами щеше да слезна и ето това щеше да си получи ,говедото му с говедо fight

# 542
    Свет!  Peace  
 Байрактарова!донесе новина, а ние и с едно кафе не я почерпихме. Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 543

Байрактарова, за теб!   Дано нямаш проблеми с отварянето им.

И за всички, които искат да са наслаждават на красотата на ЛиН.

http://www.dailymotion.com/video/xl5h6i_savas-yasemin-lady_shortfilms
  http://www.wat.tv/video/savas-yasemin-because-love-you-4rekb_4rehn_.html
  http://www.oyuncularsitesi.com/topic_18223.0.html

# 544
Байрактарова аз ама Хиич немам желание да гледам либоффф ,ама Хиич  hahaha hahaha hahaha
само дето по цял ден се чудя как да седна на компа  и да си позяпам  31 серия  - че тя е най най с романтични и любовни моменти  Heart Eyes Heart Eyes

Хриси права си джанъм  Peace  че не сме почерпили ама това само с кафе нема да стане ша требе нещо по така ,като за по специален случай  bowuu bowuu

а какво ще кажете за соя Моранови ааааа ooooh! ooooh!

# 545

Свет, задавих се с тая фотка. Joy Joy Joy Joy Joy

Предпочитам бонбони за по-добро настроение.Байрактарова пак ще каже, че е Саваш през два поста. Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 546
Жената,за чието спасяване от тьорето  се бори Саваш,малко неблагодарничка беше,ама айде от нас да мине  Mr. Green

# 547
Пък тук имаше претенции да е и каръна,ама то се вижда колко я "обичаше" мъжО й

Хриска - след малко ще сложа нещо течно за лесно преглъщане hahaha hahaha

# 548

ааби Явуз рамо до рамо със Саваш участва в акция спасяване на отвлечена Китка  Mr. Green Mr. Green

# 549
  • Гърция
Свет тоя си беше мекотело #2gunfire
Хриси една голяма прегръдка от мен Hug Благодаря  bouquet  bouquet Сега си ги слушам Hug
Байрактарова аз ама Хиич немам желание да гледам либоффф ,ама Хиич  hahaha hahaha hahaha
само дето по цял ден се чудя как да седна на компа  и да си позяпам  31 серия  - че тя е най най с романтични и любовни моменти  Heart Eyes Heart Eyes

hahaha hahaha Свет каква любов какви 5 лева ти гледаш сериала заради екшъна hahaha

Вански аги

# 550
Хайде дами - да се подкрепим - съвсем безалкохолно,но много витаминозно,като за преодаляване на пролетната умора Peace
Скрит текст:
Коктейл „Следобедно блаженство“
Необходими продукти:

1 ябълка, 3 едри ягоди, 1 шепа гроздови зърна, 1/2 ч.ч. натурален сок от ябълка

Начин на приготвяне:

Ябълката се обелва и се разрязва на четири парчета, които се поставят в блендер. Прибавят се почистените от дръжките ягоди и гроздовите зърна, както и сокът. Продуктите се смесват заедно за около 40 секунди.

# 551
  • Гърция

Свет, задавих се с тая фотка. Joy Joy Joy Joy Joy

Предпочитам бонбони за по-добро настроение.Байрактарова пак ще каже, че е Саваш през два поста. Joy Joy Joy Joy Joy Joy

hahaha hahahaАми така си е. Може някой да е с слабо сърце хич не мислите за последствията hahaha hahaha
А тоя бАнбон ми е най - сладък - невероятни дечица Hug

# 552
Момета-а-а-а за котето на Зизу да не казвате лоши работи,ей,че тя ако дойде и развърти метлата ще ни се види нанагорно
Я го вижте какОв ни е Убавец Явуз  ага Mr. Green

# 553
ахххааа тъй тъй Байрактарова няма либоффф ,явно съм сбъркала сериала  newsm78 ами може то ше е от ЕГН -то ша знайш инач съм много добре  hahaha hahaha
а тез Вански аги еллее пък тази женската ,то и мъжкия хиич не и отстъпи и на милиметър от това да  покажат  какво значи да живееш и дишаш заради традицийте ,щом Шаахнур не се посвини и пред цялата орда от слуги и бодигардове изхвърли щерка си  Peace ,то не чи е по добре да си застреляш детето де  bowuu

# 554
Димее  Hug Hug мерсаж за коктейлчето   bouquet  bouquet
ааа понеже ми е рядка оградата нема да мога да се удържа и за да не кажа нещо лошо за Явката затуй ша преминем към нашата всеобща любимка вуйнето Фидан ,че аз Зизка си я обичкам ама и тя нерде изчезна отдавна не се мяркала  bowuu bowuu

голяма душица ,как само омагьоса баба ти и и взе плика  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт