Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 100

• 37 395
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Bayraktarova  bouquet - ти наистина си съкровище - най-висока проба! Блага вест на чудесен празник! Много , много ти благодаря миличка - да си жива и здрава, да ни радваш винаги с такива новини!
Аз веднага се логнах там и харесах всичко каквото е сложено Peace

# 526
Охооо кого виждам колежке д-р Байрактарова  Hug Hug много ми драго джанъм да те срещна  Peace а и какъв хубав хабер си ни донесла Аферим джанъм  smile3521 с най-голямо желание ще се включа активно ,но за жалост освен стоп кадри друго не умея  Weary

# 527
  • Гърция
Bayraktarova  bouquet - ти наистина си съкровище - най-висока проба! Блага вест на чудесен празник! Много , много ти благодаря миличка - да си жива и здрава, да ни радваш винаги с такива новини!
Аз веднага се логнах там и харесах всичко каквото е сложено Peace

Благодаря от сърце Диме Hug Знаеш ценя мнението ти и се надявам всички да го направим хубаво и стойностно с уважение към актьора и човека Мурат Peace Много ще се радвам и Танчето и други момичета, които правят прекрасни клипчета да сложат и своите творби  Peace

Колежке ти не се помайвай, а организирай някое парти тези дни - няма само около осми март да се събираме hahaha hahaha

# 528
Светле абсолютно съм съгласна с теб   bouquet
Bayraktarova страхотна е страничката на Мурат   bouquet

# 529
  • Гърция
 hahaha hahahaАми излагаме се пред чужденците момичета - уж много фенки сме, уж следим вече толкова години и косъм като мръдне от главата му пак си няма такава бг страница hahaha hahaha hahaha

# 530
Байрактарова,   newsm74  новина   bouquet

# 531

оффф  съвсем изтрещях май Embarassed Embarassed  какви мисли греховни ме налетяха ,това ще да е само от пролетта и топлото време ша знайти , нали Пролетта е сезона на любовта явно и мен ме е прихванало  hahaha hahaha

Свет не си само ти hahaha И на мен нещо ми става пролетно време hahaha Та малко и аз изтрещях, но не ми забелязвайте hahaha Снощи нямах 4 часа нет, но пак си гледах ЛиН и ми стана едно хубаво и романтично - започнах от 6 епизод края и винаги, когато видя момента в бара все едно аз виждам някой, който обичам след дълго време. Прекрасно направен филм, въздействащ всяка минута Heart Eyes

Не си саминка джанъм  Peace аз от оня ден се захванах да си преговоря Лин ,но с Избраните и Любими моменти на Танечка, първо изгледах Любими и понеже не ми стигна изгледах и избраните  bowuu
ами тя Хриси си нямаше друга работа подпали ми фитила  Peace а аз специално за Лин паля на четвърт оборот,хиич не ми требе много да ме подканят ,но пък сега за разнообразие ще си попреглеждам Бурята и ще ги редувам,че след Сускунларчетата ми требе двойна доза успокоителни а в Лин си ги имаме прекалено много  Heart Eyes Heart Eyes

# 532

а това помнители мили мои дружки ааа ,ами как няма ,цяла седмица ни се изприщиха мозъците да мислим дали няма да ни пострада момчето,ейй големи майстори са тези турски режисьори и сценаристи,нямаше серия която да не ни оставят  ooooh! newsm78 и с нетърпение да очакваме следващата  Peace

# 533

Привет, момичета!   wavey wavey

Гледам дружки, че сте се появили.   Hug   Hug

Savas & Yasemin ~ My baby you

# 534

Момичета Peace

Скрит текст:
аз си знаех че всички си искате тук у нашето райско кътче ,но не знам как да уведомим Кеии ,ех тя ще ни види постовете,но мисля че е редно да я уведомим официално ,но не мога да го измисля я дайте предложения  Praynig Praynig

# 535
  • Гърция

а това помнители мили мои дружки ааа ,ами как няма ,цяла седмица ни се изприщиха мозъците да мислим дали няма да ни пострада момчето,ейй големи майстори са тези турски режисьори и сценаристи,нямаше серия която да не ни оставят  ooooh! newsm78 и с нетърпение да очакваме следващата  Peace

Извън България вбох е ужас и се зарежда с часове и там клипове няма как да гледам, но в ю туб на Танчето профила си ми е на почит Hug

Като го пусках на мои приятелки тук да гледат/правехме си женски вечери - голям смях, а като званяха тел се чуваше само едно - "Нали знаеш сега гледам Саваш не ме занимавай. Ще се прибера по - късно" hahaha hahaha/ винаги така питаха - Е няма ли поне една серия да свърши малко по безинтересно за да не ни тресе до другия път hahaha Наистина умеят това да знаят къде да сложат стоп кадър Peace

# 536

Байрактарова, при теб трябва да се отваря и Дейлито.От известно време качва и при Саркози.Ако искаш ще ти пусна линкове.

Savas & Yasemin ~ Cok Sexy

# 537
# 538
# 539
Ееее Хриси ,Браво джанъм  Peace аз докато успея да публикувам ( абе ужас е тази мама Чок Зор от доста време трудно публикувам) и ти си ме изпреварила  Peace тъкмо и аз това щях да предложа на колежката Байрактарова ,особенно когато искаме в даден момент да си погледаме романтика, любовта  на Савашко,погледчета , джиджи биджи  че то с тези Избрани и Любими моменти си спетяваме бая нерви от появата на мрънкащата или ревяща Китка ,а и другите отрицателни герои , но пък без тях щеше да е пълна скука  bowuu bowuu

Общи условия

Активация на акаунт