Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 100

• 37 404
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
# 511
Привет момичета!!! Hug

Кеии, благодаря за инфото за Нургюл  newsm51

Хриси, за музиката за любимите  моменти  newsm51

Светле, Ени, Дими Hug Hug Hug

Скрит текст:
Еничка, за мен Suskunlar също е много тежък сериал  Peaceи затова на този етап се въздържам от коментари, но не пропускам да го гледам и то се знае защо. А по повод темата за ЛиН аз мисля, че няма да допуснем да изпадне, защото ние всички тук сме  и ще си останем фенове на Мурат и Нургюл и независимо от новите им проекти тук може да се продължи с коментари от  новите им сериали както и ЛиН, поне моето мнение е такова.

Последна редакция: нд, 25 мар 2012, 15:17 от ruminka2

# 512
Независимо от ролите им те играят перфектно и с играта си доказват, че са истински професионалисти.

# 513
# 514

Мили момичета за да не оспамвам темата ще напиша едно мое предложение и ще го сложа в спойлер  Peace
Скрит текст:
Първо искам да кажа че тук сме се събрали истинските фенове на Любов и наказание ,на Мурат и Нюргюл и няма по толерантно и топло отношени м/у съфорумки каквото цари тук в нашето Райско кътче  Peace от доста време го мисля,но все не се решавах да го споделя тук със вас а именно Да помолим нашата невероятна домакиня Кеии в следващите теми Ако е наложително разбира се ,все пак тя си знае дали е възможно(защото виждам че това се случва в няколко теми в нашия форум ,всички знаем кои са ) На първа страница да се изпише че тук освен сериала Любов и наказание ще се обсъждат и другите нови а също така и стари проекти на Мурат и Нюргюл ,на мен специално а и както виждам на повечето от вас ви е приятно да си обсъждаме героите които са пресъздали и ще пресъздават Мурат и Нургюл ,ето чакаме си  преводите от Кеии на Асмалък конак , Елдо и Таня са се заели с превода на Буря ,гледаме си Сускунларците ,чакаме и новия проект на Нюргюл и той да започне,дори и да се създават нови теми за дадения сериал ние да си останем тук ,на мен специално тук си ми е много добре ,толкова е уютно и спокойно можем на спокойствие да си споделяме,обсъждаме всичко което ни вълнува без да се притесняваме че ние имаме по различно мнение или усещане от другите , ако нещо не ни е ясно можем да запитаме и естествено по компетентните с търпение ни обясняват а и от време на време си се шегувкаме без да се притесняваме че някой ще ни размаха пръст ,така си ви чувствам като чели сме едно семейство и хиич не ми се ще да се разпилеем и да си погубим темичката ,която е истински рай на удоволствието и спокойствието  Heart Eyes Heart Eyes
така че нека всяка си помисли и изкаже своето мнение по този въпрос и съответно на време да си уведомим нашата така гостоприемна домакиня Кеии  Peace

# 515
    И аз се надявам много да продължим темата жива и свежа още много време.От започването на "Мълчаливите" някои момичета почти не влизат тук.Много тежък филм ще бъде.Аз след всеки нов епизод се "лекувам" с ЛиН.Танчето, Кеии и Елдо са сътворили толкова много красота.Момичетата са се захванали с превода и на други проекти, и това може само да ни радва.Аз лично, като един зрител само, търпеливо ще си чакам всичко, което правят те за нас.
Хриси Hug ей затова те обичам canim benim!И не само теб,разбира се!Атмосферата тук е неповторима!Най-важното - забелязваме се - каквото и да направим!А това с червено от твоя пост е и моето лекарство!
 За Кейи, Танчето и Елдо освен суперлативи,друго не ми ражда фантазията,че ако започна логореята ми ще ви дойде в повече!
Благодарност и пак благодарност за трудът им. Hug Освен ,че имам абонамент за каналите им ,съм се превърнала и в детектив #Crazy - наблюдавам най-осторожно къде какво са публикували!
Така-а-а-а моят ентусиазъм - домакински,приключи Crossing ArmsЗаваля първият пролетен дъжд,че даже и гърми Stop
Добре,че не се втурнах да мия прозорците,че сега щях да съм така Mr. Green
май с тези трясъци небесни ще трябва да изключа кампа,да не стане аталък ooooh!

# 516
Тези жестове с ръце  и очи познати ли са ви?

# 517
# 518
[
Мили момичета за да не оспамвам темата ще напиша едно мое предложение и ще го сложа в спойлер  Peace
Скрит текст:
Първо искам да кажа че тук сме се събрали истинските фенове на Любов и наказание ,на Мурат и Нюргюл и няма по толерантно и топло отношени м/у съфорумки каквото цари тук в нашето Райско кътче  Peace от доста време го мисля,но все не се решавах да го споделя тук със вас а именно Да помолим нашата невероятна домакиня Кеии в следващите теми Ако е наложително разбира се ,все пак тя си знае дали е възможно(защото виждам че това се случва в няколко теми в нашия форум ,всички знаем кои са ) На първа страница да се изпише че тук освен сериала Любов и наказание ще се обсъждат и другите нови а също така и стари проекти на Мурат и Нюргюл ,на мен специално а и както виждам на повечето от вас ви е приятно да си обсъждаме героите които са пресъздали и ще пресъздават Мурат и Нургюл ,ето чакаме си  преводите от Кеии на Асмалък конак , Елдо и Таня са се заели с превода на Буря ,гледаме си Сускунларците ,чакаме и новия проект на Нюргюл и той да започне,дори и да се създават нови теми за дадения сериал ние да си останем тук ,на мен специално тук си ми е много добре ,толкова е уютно и спокойно можем на спокойствие да си споделяме,обсъждаме всичко което ни вълнува без да се притесняваме че ние имаме по различно мнение или усещане от другите , ако нещо не ни е ясно можем да запитаме и естествено по компетентните с търпение ни обясняват а и от време на време си се шегувкаме без да се притесняваме че някой ще ни размаха пръст ,така си ви чувствам като чели сме едно семейство и хиич не ми се ще да се разпилеем и да си погубим темичката ,която е истински рай на удоволствието и спокойствието  Heart Eyes Heart Eyes
така че нека всяка си помисли и изкаже своето мнение по този въпрос и съответно на време да си уведомим нашата така гостоприемна домакиня Кеии  Peace

Светле - аз подкрепям мнението тисъс всичко ,което мога за вдигна високо! Joy

# 519
  • Гърция
Честит празник, момичета - кокичета  Hug

На всички   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet за топлата атмосфера тук и всички красоти  Hug

Ето една хубава новина за следобедното кафе  Peace
Актьорът Мурат Йълдъръм си има  фейс страница на своите фенове от България. Началото е положено. Нека заедно да я направим интересна, богата с информация и желана от всички!

http://www.facebook.com/pages/Murat-Yildirim-Bulgarian-fans-club … l/296836323722586

Наистина се надявам всички заедно да я направим още по - красива и да се включим активно всички фенове на Мурат.  Peace

# 520

Скрит текст:
Светле, имаш моето голямо ДА  newsm10

# 521
  • Гърция
Наистина ще се радвам всички да се включим с колажи, снимки, статии, клипове и всичко, което ни радва. Много неща има още да се добавят Hug

Случайно стана така, че точно днес изнасям новината, но ще си призная харесва ми, че съвпадна с този празник Peace

# 522
Димич битанем  Heart Eyes всичко си ни е до болка познато , тези погледи малко ли ни вдигаха адреналина в Линчето ,колко пъти ни е разплаквал пък да не казвам,а и как няма да си познаем нежните ръчички на нашето захарно петленце , малеее какво ли е да те погали само един път   newsm53
оффф  съвсем изтрещях май Embarassed Embarassed  какви мисли греховни ме налетяха ,това ще да е само от пролетта и топлото време ша знайти , нали Пролетта е сезона на любовта явно и мен ме е прихванало  hahaha hahaha

ей го на как си стои самотно момчето ,кахърно ,няма кой да го гушне  smile3518

# 523
  • Гърция
Свет Peace Подкрепям предложението ти Hug Това си го мислех и преди да започнат Сускунларите Hug

# 524
  • Гърция

оффф  съвсем изтрещях май Embarassed Embarassed  какви мисли греховни ме налетяха ,това ще да е само от пролетта и топлото време ша знайти , нали Пролетта е сезона на любовта явно и мен ме е прихванало  hahaha hahaha

Свет не си само ти hahaha И на мен нещо ми става пролетно време hahaha Та малко и аз изтрещях, но не ми забелязвайте hahaha Снощи нямах 4 часа нет, но пак си гледах ЛиН и ми стана едно хубаво и романтично - започнах от 6 епизод края и винаги, когато видя момента в бара все едно аз виждам някой, който обичам след дълго време. Прекрасно направен филм, въздействащ всяка минута Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт