Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 100

• 37 391
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • София

Соня, благодаря и на теб.  Май ще трябва да потърся да прочета на друго място. Има и други неща, които са ми интересни,  но не му е мястото тук да се обсъждат.

# 61
ПРИВЕТ МИЛИ ДАМИ- ФЕНКИ НА
Л Ю Б О В   И   Н А К А З А Н И Е

Ч Е С Т И Т  Ю Б И Л Е Й

ЛЮБИМАТА НИ ТЕМА Е ВЕЧЕ СТОЛЕТНИЦА

МНОГО ХУБАВИ МИГОВЕ ПРЕКАРАХ В ТАЗИ ТЕМА ГОДИНА И ПОЛОВИНА!!!
Заедно се смяхме,пяхме,плакахме,пихме си кафето,празнувахме ... в сърцето ми има незабравими спомени !
Една красива и истинска любов ни  трогна - любовта на Саваш и Ясемин, запознахме се и с традициите на Ван, отлична игра и сценарий, вълнуващ сериал!
Незабравими са и вторниците ,в които следяхме онлайн сериите с незаменимата ни bz

Благодаря на всички ,които поддържаха темата толкова интересна и вълнуваща,благодаря че бяхме заедно!
С пожелание да празнуваме и 200 теми Heart Eyes Grinning  bouquet Hug
Направих клип послучай юбилейна 100 тема с мои колажи Grinning

НАЗДРАВЕ  smile3521 smile3503  love001

# 62
Честита Пролет мили момичета

didisp Hug Hug
Дими  Hug Hug Eldo Hug Hug Ени Hug Hug Сонче  Hug Hug
Lilims
Благодаря ти миличка за невероятния клип,който си ни направила [/size

Последна редакция: вт, 20 мар 2012, 16:10 от Свет_ВАРНА

# 63
Саваш и Ясемин ~ Тя

# 64
  • БГ
Миличките ми верни приятели на "Любов и наказание" - добре сте дошли - винаги !

Толкова съм щастлива,че си спомнихте за нас , а и ние  - за вас!
В тази тема надделя толерантността и добронамереното отношение към актьори и актриси!
Благодарение на всички вас в тази тема,някои се научиха на етично поведение в интернет,промениха се и това е толкова хубаво,че си заслужава усилията ви!
Помня ви всички вас,момичета!
Ще бъде чудесно да видя отново никовете ви в тази празнична тема!

А ето и тортата

Последна редакция: вт, 20 мар 2012, 16:57 от di_ni

# 65
  • на брега на Дунав
Честита юбилейна тема, момичета!

Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Много приятно и малко носталгично ми стана като разбрах, че фенките на любовта м/у Саваш и Ясемин са изписали 99 теми по 50 страници.
Главни виновници за това, разбира се са Мурат и Нургюл, но какво би била темата без всички вас,
споделяли мислите и вълненията си. Hug
Това беше първият сериал, който гледах он-лайн и също като първата любов, няма да забравя трепета и вълнението от очакванията на епизодите, на преводите.
Толкова много хора оставиха по нещо от себе си, толкова много са пишещите и поддържащу духа и и днес.
Поздрави и благодарности на всички!

# 66
Дими  Hug Hug от теб сладичкото а от мен Шанпанското  Peace

Нюргюл вече го гръмна smile3521

всяка да си вземе любимата чашка и да си отпием по глътка   newsm53

и да си пожелаем всички да сме заедно живи и здрави и със същото ведро настроение да си отпразнуваме най-малкото още 2х 200теми!!!

# 67
ЧЕСТИТА ЮБИЛЕЙНА ТЕМА!

Поздравявам всички фенки на един от най-любимите ми сериали! Тези, които започнаха темата, браниха я и я съхраниха, и тези, които поеха щафетата и я запазиха като една от най-хубавите!
Макар да не пиша вече, защото ме отнесоха други страсти, влизам и ви чета редовно. Ще започна да гледам и сериала на Мурат по-нататък (няма как да го пропусна, но сега нямам време   Laughing), надявам се да се засичам с голяма част от вас!
Целувки на всички ЛиН-ки!

# 68
  • планетата Земя и по точно до морето
Привет в тема 100 мацки линки !  Hug

Честита първа пролет/равноденствие/, и ви желая на всички, които пишат, които вече само четат или минават за малко, прекрасни и слънчеви мигове и много пролетно настроение!

И по ТВ-то наближава края на филма, но за мен ще си остане един от най-любимите ми, както и темата.
Знам, че след време пак бих си гледала сериите отново на компа, колкото и пъти да съм гледала някои. Абе харесва ми тоя филм и даже им простих вече леко претупания финал  Grinning

Толкова харесвах и темата и пишещите и любимите ни преводачки. Страхотни момичета се включваха в различни моменти от превода и в темата и  винаги ще си спомням с голяма благодарност за всяка една и какво правеха за нас.
Онлайните, обсъжданията, майтапите ни.... си бяха изключително преживяване и голяма емоция. Party Party Party

Слагам си някои гифчета от любими начални моменти и дори сега си спомням големите емоции с които съм гледала.
Няма да спомена нито едно име, защото ще пренебрегна някой, а не искам.  Hug Стари, нови... всички сме едно цяло - фенове и всеки остави и оставя нещо от себе си !  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Благодаря за споделените минали и бъдещи мигове !
Hug Heart Eyes

# 69
  • На юг от тук
Вземам си чашка,чинийка с вкусотийки и сядам пред компа-започвам маратон с любими епизоди.Трябва подобаващо да отбележа юбилея

# 70
  • София
ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ !!! bouquet   ЧЕСТИТ  ЮБИЛЕЙ -  100  ТЕМА!!! smile3525 newsm51 smile3525

Знам колко е голямо вълнението при такъв юбилей на любим сериал и макар и от балкона съм преживяла много хубави моменти с ЛиН!!!!! Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Hug

Ч Е С Т И Т О   !!!! newsm51  ura newsm51  ura  Party Time

newsm44 newsm44

# 71
  • На юг от тук

# 72
Здравейте ЛиН-ки!
Кеии ти наистина си всеотдайна за нас !
Красива е днес  темата, колко много познати никове с удоволствие видях!
Красиви моменти, прекрасни снимки, интересни мисли!
Лили клипчето е показател за добрите любими мигове!
Ари, гифчетата са професионално направени, от тях струи любов  !
Незабравима и силна любов, игра оставяща ни в очакването на всеки следващ епизод, това са Мурат и Нургюл, компанията направила и реализирала сериала.
 До нас достигна БГ превод, благодарение на хора с големи сърца- преводачите и техническите екипи!Прекрасни съфорумки!
Благодаря че ви има!

# 73
  • На юг от тук
Явно и в живота Нургюл обича чай, а дали е с две захарчета?....

# 74

ЧЕСТИТА   ПРОЛЕТ,  МИЛИ  МОМИЧЕТА!

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт