Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 100

• 37 360
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • На юг от тук
 И Саваш харесва Мурат или обратното не знам Joy Joy

# 46
  • На юг от тук
Веднага са сравнили пуловерите.Да ги обсъдим и ние...

# 47
  • На юг от тук
И един усмихнат Мурат

# 48
  • Sofia
Благодаря на всички, че Ви има!!! 

Keii, залепнах на екрана, страхотна колекция, БЛАГОДАРЯ!!!

Танче, шапките са ни омагьосали, следват може би шалчетата и с тях е много впечатляващ!!! А после в синьо, в черно (пак твои любими) и какво ли още не!!! Или просто МУРАТ!!!

Много съм щастлива, че ЛиН ни събра, много Ви обичам всички!!! Надявам се с новите проекти на нашите любимци да продължи и приятелството ни!!!

А сега, слънчев и прекрасен ден и седмица!!!

Аз ще тръгвам за тръстиката, а довечера ще дойда на купона за юбилея!!!

# 49
  • БГ
Добър ден,мили приятелки!
Честит юбилей - 100-на тема за най-красивата любовна приказка!

KEII - твоят подарък за юбилея е невероятен!
Ти обаче ни правиш всеки път подарък,когато пускаш поредната тема!
За твоята всеотдайност,  за търпението ти, за уважението,с което ни обгръщаш от мен - това

Момичета,може да ме сметнете за безподобна романтичка и много сантиментална,но считам,че съвсем не е случайно съвпадението на нашия юбилей с идването на пролетта - сезонът на влюбените,на любовните трепети.Съдбата игра голяма роля в нашия филм - виждам,че и при нас има пръст!

Танче - твоята колекция от клипове за "Любов и наказание" ме е държала дълги часове в омая пред компютъра! Сърдечно ти благодаря!

Момичета, щастлива съм,че ви познавам,пък макар и виртуално!При вас и с вас си почивам и разпускам след натоварен работен ден, получавала съм добра дума и утеха! Благодаря на всички ви,че имам честта и удоволствието да сме заедно!И където и да ни разпръсне бъдещ наш друг интерес - да помним прекрасните моменти,когато сме "чели" приказката за любовта на Саваш и Ясемин

Юбилей без почерпка - не може! Затова всеки,който премине през темата - нека поне виртуално си вземе бонбонка и цвете- нашата благодарност за оказаното ни внимание и поднесените поздравления!

Последна редакция: вт, 20 мар 2012, 11:32 от di_ni

# 50
  • Разград
Savas: Няма. ...

# 51
  • БГ
Хриси, имам една молба - ако можеш слагай шедьоврите на Танчето,не като адрес, а като видео PraynigМисля,че така ще бъде по-интересно за всички, а и всеки ще гледа това,което харесва и иска да види!
Благодаря ти!

# 52
Здравейте ЛиНкки  Hug Hug Hug
 smile3525 smile3525 smile3525Честита Първа Пролет! smile3525 smile3525 smile3525
Хриси Hug  
Кетхен Hug аз не съм много запозната с мюсюлманската религия ,но сигурно това е просто част от молитвата.Както ние се кръстим по време на нашите молитви така и мюсюлманите сигурно се молят с длани обърнати на горе.Може би дланите са обърнати към небето ,светлината и  Бог newsm78
Кати  Hug  според мен освен че и двата пуловера са в сиво ,май на Нургюл плетката е по-едра така като гледам.Да не излезе сега някаква трайна връзка между Мурат и Нургюл и понеже щото много се обичат носят еднакви пуловери  newsm78 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Дими  Hug взимам си веднага един бонбон.Мерси   bouquet

http://youtu.be/RLiXHITP95U

Последна редакция: вт, 20 мар 2012, 14:58 от Eny87

# 53
  • Велико Търново
Здравейте,мили момичета!

Да ни е честита 100-та юбилейна тема!

КЕИИ,като истинска фея,вече толкова време ни омайваш с разкошната магия на ЛиН

ТАНЧЕ,като истински ангел толкова време ни радваш с красивата любов от любимото ни сериалче.

А клиповоте на двечките е божествена наслада за очите и душата.

Благодаря и на всички момичета които споделиха със мен мисли и чувства за тази обсебваща любов,която ни закова за мониторите вече няколко години.

И разбира се не може 100-та тема без един от любимите ми моменти от филма.

Последна редакция: вт, 20 мар 2012, 14:51 от soniapetkova

# 54
  • Велико Търново

Сега да попитам нещо. Може ли някой да ми обясни защо турците казват молитвите си с дланите обърнати нагоре и после покриват лицето си. Какво символизира това?  Надявам се,  че вв въпроса ми няма нищо лошо.

Кетхен не знам/по точно не помня/защо се молят с дланите нагоре,но покриването на лицето с ръце накрая е един вид ритуално измиване/очистване/опрощение на греховете.Това ми е останало в ума,дано не съм те подвела.

# 55
  • Велико Търново

# 56
  • Велико Търново

# 57
  • София

Здравей Ени, благодаря, че ми пишеш.  Ясно е, че е част от молитвата, но какво аджеба значи ми е интересно. Виждала съм го и в други филми.  Аз попитах просто така,  ако някой знае. Може би има сред нас някой.  Ние се кръстим, защото Христос е разпънат. Но защо първо на челото, после на корема, и после на дясното и лявото рамо?  А католиците първо на лявото и после на дясното. Аз не знам. А съм попска внучка.  Правим толкова много неща механично, без да знаем защо.  И си мислим, че спазваме традициите.  Понякога ме е срам. А като си помисля за по-младите - те пък съвсем нищо не знаят. А и не се интересуват, което е по-лошо.  Може би като наберат години ще започнат, знам ли?

# 58
Kethen
Скрит текст:
Наскоро гледах един филм за дервишите ,те нали танцуват въртейки се и това е част от молитвата им.Та като танцуват едната ръка е с обърната нагоре длан ,а другата ръка е надолу.тази която е с обърнатата нагоре длан символизирала връзката с Бог ,а тази която била надолу била връзката със земята.не знам дали точно го обясних ,но аз от там съдя че тези обърнати нагоре длани означават това връзката с Бог.И като по-горе е писала Сончето избърсването на лицето е свързано с ритуалното измиване може би от греховете.Доколкто знам мюсюлманите преди молитва си мият ритуално ръцете и тогава почват молитва .А за самата символика ама така еостанало това е традиция и да наистина не се замисляме защо е така просто го правим smile3521

# 59
  • Пловдив
Здравейте, малки, големи и още по-големи ЛИН-ки!

Честита юбилейна стотна тема!

Радвам се, че този сериал го има. Той беше причината и поводът да започна да следя различни форуми.

Радвам се, че тази тема я има, заради толерантността и позитивното отношение към актьори и герои прописах тук.

Радвам се, че и вас ви има! Без вас, без вашата обич към Мурат (и всички останали, разбира се  Wink ), без закачките, без сериозния и задълбочен анализ на случващото се на екрана и извън него, без клиповете на нашите Таня и Кеии, това място нямаше да е такова, каквото е! Тук намерих не само съмишленици, но и създадох реални приятелства. Много ви обичам!

Напоследък не мога да бъда с вас, колкото ми се иска, но пък затова винаги, когато имам възможност и време, надничам и ви се радвам. И мисля за вас, да знаете!

Общи условия

Активация на акаунт