Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 100

• 37 581
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
dai4e добре дошла сред нас!
Ени и аз така мисля Мурат го гримират така че и с погледите където ги прави да изглежда като амбициозен, но тъжен, самотен  адвокат

# 406
# 407
dai4e Hug добре дошла!

Ени,  Hugс удоволствие ще си пийна чайче от адвокат Еджи, но от безалкохолното ще се въздържа hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
д-р Байрактарова, Hug радвам се,че си се погрижила  за пациента hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Хриси,Ели, Кеии, Hug Hug Hug за инфото   bouquet

# 408
# 409
# 410
# 411
# 412
# 413
# 414
Мараба джанъмки Линки wavey wavey wavey

Първо да приветствам  с Добре дошла dai4e Hug

Д-р Великова се явява по служба сега ми свърши смяната и бързам да си дойда у дома и да ви  Hug Hug
Ей шутливи булки бе  Руми днес е почивен ден ами остави нашите влюбени гълъбчета да си се поизлежават по до късничко на яхтата си ,
ама каква закуска си ни спретнала  newsm53 аз ще си хапна и пийна от всичко и от чайчето на адвокат Еджи няма да откажа ,но и аз като Руми се въздържам от безалкохолното  Ени  Hug
и ще се наслаждавам на Избраните и Любими моменти от нашето любимо сериалче както и  музикални клипчета направени от нашата Танечка    love001 а Хриси аз отдавна съм я признала за Патрон на Вбох и перфектен Диджей на нашето райско кътче   newsm10 smile3501  love001
а виждам че и д-р Байрактарова се е завърнала от смяна и вече е докладвала че с пациента ни всичко си е наред ,свеж е и е готов за нови подвизи  bowuu bowuu
но за всеки случай съм оставила Ясето да го обгрижва и да му прави масажчета ,че много го боли гръбчето горкичкото ,ами много работи  Peace

# 415
# 416
# 417
# 418
Допир на ръката, поза на тялото всичко е прекарсно изиграно, иди и обяснявай че няма чувства, а как го правят пред сума ти народ и техника , това си е изкуство

# 419

Общи условия

Активация на акаунт