Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 100

• 37 370
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, муцки - вече съм почти свободна за вечерта....! Hug Hug    bouquet  bouquet

КЕИИ Hug    bouquet страхотни гифчета си пуснала! Peace Ами аз като не съм го чула все още да проговори "мълчаливеца" - не мога да повярвам, че е той????? newsm78 newsm78 newsm78

# 676
Даааа всички сте пред печките и готвите на вашите Савашковци! smile3521

Гони, привет! Кога ще се присъединиш към Сускунларите?

Днес се видях с една приятелка, която се включи в групата на фенките на Мурат! Най-интересното е, че за пръв път гледа турски сериал и по моя препоръка беше ЛиН. Дадох и го на дискове, както и Есенните страдания, но не е гледала Аси. Вчера е изгледала първи епизод на Безмълвните и нейното мнение  е, че не е виждала друг актьор който да е толкова различен в ролите си. За Безмълвните е потресена, но много харесва новата визия на Мурат, както и сериала.

# 677

Гони, привет! Кога ще се присъединиш към Сускунларите?

Оооох, миличка, Hug  bouquet само ако знаете какво ми се пече.......но както и да е! Нямам време да се обърна. А съм започнала Фатмето, та не мога сега да я изоставя / да не говоря за Керим Embarassed Embarassed Joy bowuu hahaha/. Даже последната серия не съм изгледала  Embarassed Embarassed EmbarassedНо и нашето момче си го имам в сърцето, но на този етап не мога да започна нов сериал. Ами той много време мълча, та през това време си се зарибих и то тотално.Събирам си ги и когато тогава. Завиждам Ви съвсем благородно за свободното време!  Hug Hug Peace Peace

Последна редакция: пн, 26 мар 2012, 20:42 от Goni

# 678
Тази цялата седмица компа ми - домашния е свободен, но колко свободно време ще ми остане - Божа работа..... Praynig Praynig Praynig

Вие сте много напред с материала, но аз само ще Ви чета. Не мога да се вмъквам с размисли и страсти по Сускунларите!
Приветствам идеята да си запазим райското кътче, защото е неповторимо! Peace Peace Peace

# 679
КЕИИ Hug Hug  bouquet  bouquet  не съм ти благодарила за невероятно добре спретнатото клипче с кадри зад камерата. Много мило ми стана, даже се и просълзих. Две години прекарах в трескаво очакване на поредния епизод от любимия сериал и всичко свързано с него ми е близко до сърцето! Peace

# 680
# 681
Гони миличка здравей! Приятно е че си в темата, а подписът ти е без звук, нежност, погледи страс

# 682
КЕИИ Hug Hug  bouquet  bouquet  не съм ти благодарила за невероятно добре спретнатото клипче с кадри зад камерата. Много мило ми стана, даже се и просълзих. Две години прекарах в трескаво очакване на поредния епизод от любимия сериал и всичко свързано с него ми е близко до сърцето! Peace

# 683
Оооох с този скапан Нет се опитвах 50 пъти да си постна поста - та той излязъл два пъти -- ........

# 684
Ени, Ели Hug Hug  bouquet  bouquet

# 685

Goni!    wavey  wavey  Радвам се, че си тук и се засичаме!   bouquet

Кеии!        bouquet   bouquetСупер си, както винаги!
  Разгада се най-после тайната с тази връвчица на вратлето.

Ели!   Илка!   Hug  Hug

Последна редакция: пн, 26 мар 2012, 21:03 от HristinkaD

# 686
Хриси wavey

Иле wavey Мурат наистина е невероятен актьор

# 687
# 688
Хриси привет! wavey
Почвате да се събирате, а аз трябва да изчезвам! hahaha Joy Joy
Не че се оплаквам, но най-редовно си изпускам купоните Mr. Green, но на другия ден с удоволствие си почивам, четейки постовете ви и слушайки музика и клипчета! Hug
Ели, наистина е невероятен! Hug Да е жив и здрав, за да се наслаждаваме дълго на играта му! Peace

Приятна вечер момичета! wavey wavey wavey
И внимавайте след тази фотосесия коя какво ще сънува! Embarassed Embarassed Embarassed
Чакам подробни спойлери утре! hahaha Joy Joy

И от ман малко GITME!

# 689

Общи условия

Активация на акаунт