Мързеливи красавици - 5

• 58 866
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
  • В къЩи.
И аз се чудя дали да взема Гарние или този http://beautycosmetic.biz/rubella-deva-tinted-anti-age-care-toni … -koja-p-5432.html ?

don domat, malka mravka, с какви кожи сте вие?Някъде четох ,че ББ на Гарние не е подходящ за смесена към мазна кожа.  newsm78

# 241
Седях с чесновата маска, изкъпах се и реших да си полея косата с вода и оцет.  Laughing Бях го чела някъде, но подозирам че нещо не съм доразбрала. Много мирише. Whistling

# 242
  • в Кошера

Да ви попитам, коя беше марката лакове,които стоят с напукан ефект?

Много марки имат, водят се графити самите лакове. От евтините има на Перфект.  Peace

# 243
Лия, аз съм със смесен тип кожа. На моменти отива към мазна, според зависи ...  от много работи  Laughing

grrrl, мерси за отг-ра  Hug балсам слагам, ама май разконспирирах причината  Mr. Green голяма съм шматка - от якето ми е  ooooh!

# 244
  • На острова
Ку-ку, красавици, привет от софийска земя!

Пътуването мина що годе добре с малкия дзвер, сега той спи, а майка му се наклепа с Дъвката и Перления околоочен. Успях да махна и мустачето. За утре съм запланувала (малкия при свеки) посещение по козметичните дрогерии  Laughing Ще ви се отчета после.

Оххх, като съм си там ми е мъчно за нашите, сестра ми и т.н., като съм си тук ми е мъчно за мъжа... Живот, какво да правиш.. Но поне дълго ще пазя споменът за деня преди да си тръгна от острова, който ме изпълни с такава невероятна хармония - ванилено небе, белите къщички накацали по склона, мирис на пролетен дъжд, маслини и море, аромат на прясна фокача с босилек, усещането за съвместимост и спокойствие... Мъжете спяха, и аз усетих как всичко е толкова преходно, но всъщност осъзнато, и хубаво, и как това е всъщност истината...

Айде, че нещо май станах за друг форум с тия ми излияния, но нямаше с кой да го споделя в тоз ранен час  Mr. Green

# 245
  • при моите деца .....
Добре дошла!
Да се похвалиш с покупките!
Хубав ден, красавици, днес мисля да се мотивирам за 1 маска, вечерта ще излизам и може да освежа лицето си!

# 246
МиаДжиа, добре дошла Hug
Аз от два дни съм подхванала терапия с маслата на Икаров за нокти и кожички. Всяка вечер мацам обилно, масажирам до попиване, после сериозно количество крем на ръчичките и пак масаж до пълно попиване. Сега поне седмица ще ходя без лак.

Иначе за довечера съм планувала маски на лицето. Тези на АVON с лотос и кал от мъртво море и аз много ги харесвам и ми действат отлично. Допълвам с маската от шеа и джинджифил.
Трябва и да се епилирам, че все го отлагам и действам с бръснача, за по-бързо. Mr. Green

Все повече се навивам за ББ на Гарние, като ви чета... Подстрекателки Wink

# 247
  • Варна
Лия със смесена кожа съм. Зимата повече към суха.

Някой по-нагоре питаше за Талодерма. В момента ползвам дневния крем за чувствителна кожа. Ами не лош.Сега ще купувам дъвката.

Red Sonja, що пък да не го пробваш..В ДМ има тестери, спокойно се намазваш, излизаш си и ще видиш как ти се отразява. Simple Smile Ако нещо не ти хареса след като го купиш ,все пак е 12лв., не е 50.

Последна редакция: пт, 30 мар 2012, 08:12 от don domat

# 248
  • Пловдив
Седях с чесновата маска, изкъпах се и реших да си полея косата с вода и оцет.  Laughing Бях го чела някъде, но подозирам че нещо не съм доразбрала. Много мирише. Whistling

Като бях малка...преди доста време...си спомням,че майка ми само с оцет ми миеше косата известно време/даже и като си въдеш въшки Mr. Green нали навремето много ги имаше Laughing/.Та затова си мисля,че сега косата ми си е хубава Flutter Ама май и ген си трябва.

Що не го смесиш с лимонов сок на половина.

# 249

Ку-ку  Hug

Много поетично, заседна ми нещо на гърлото, докато четях  Heart Eyes

А нямаше ли да правим мързелива среща?

# 250
Здравейте  Grinning

Благодаря ви за милото посрещане  Hug  И да, това в ника ми е годината на раждане  Grinning То и аз се чудя кога се справих с всичко това, пък какво остава за другите  Simple Smile

МиаДжиа, описала си го много хубаво. Човек може да почувства всичко това само чрез думите ти.

Аз сега за пръв път си купих околоочен. Препоръчаха ми Авене за овлажняване за тази възраст.

Споделете как изправяте косите си. Моята е чуплива и ужасно своенравна и дори след професионално изправяне не издържа повече от два - три дена. Изправям я вкъчи със сешоар. Може ли да ми препоръчате някой продукт, който да помага при процедурата по изправянето...

Уфф... много кофти време - мрачно, дъждовно, мокро... Искам си слънцето обратно   Nature Sunny

Аз съм на работа и не знам как ще избутам деня след бутилката вино снощи с милото  Wine Glass и лягането по никое време. Вече си пия второто   food010 но ефект все още няма...

# 251
Мия Джия, (ку-ку  Hug ) невероятно си го описала. Чак ме накара за миг да затворя очи и да си го представя... Simple Smile

Нали мрънкосвам от известно време, че ноктите ми са до дъно, понеже се цепят. Снощи не издържах и ги наклепах с едно патладжанено! Много са сладурски, едни такива мънички и тъмнички... Simple Smile

# 252
Да, аз питах за Талодерма. Пред време имаше теми за козметиката. Но така или иначе имат само един крем за околочния. Тъй де нямам избор  Laughing

Снощи си измих косата и изхабих последното количество от маската на Христина, която слагам само в корените. Няма повече да си купувам от нея.

Тази вечер предусещам, че пак ще си мия косата  Laughing Ох, много е дълга, а все не намирам време за фризьор  Tired

И на солариум искам да отида... Tired

Вчера си харесах едни много светлосини дънки, почти бели(аз много харесвам такива), май и не бяха еластични(което е много добре). Ама така и не се навих да ги пробвам. Днес нямам настроение за нищо, така че го оставам за утре.

Утре вечер сме на гости, та се чудя какъв лак да си сложа..зелено или бебешко розово, при положение, че ще съм със зелена жилетка. Голяма дилема  Crazy

Миа добре дошла  Hug Аз така и не можах да го харесам този остров. Единствено климата ми се нравеше.

# 253
  • Пловдив
Лакове с напукващ ефект има на Перфект,Пастел,на Голдън Роуз ,а сега май и Флормарите имат,но не съм сигурна-това са по-евтините /около 5 лв./

От ББ крема на Гарние съм много доволна.Взех си по-светлия-изравнява ми тена идеално,но естествено не е покривен като ФД.

Може би сте писали,но не намирам откъде си купувате арганово масло?И още един въпрос ако може-какъв е ефектът от него?По ваш съвет реших да го пробвам вместо околоочен.

# 254
MiaGia, добре дошла на родна земя  Hug
Много хубаво го описа, всичко изглежда сякаш е спряло и заспало, а ти само гледаш отстрани цялото това спокойствие  Heart Eyes Извинявай, ако е лично, но... мъжът ти нашенец ли е, защо не се прибирате заедно, та да не тъжиш сега за него  Rolling Eyes

Соня, това на Икаров едно масло ли е? За нокти и кожички комбинирано или са две отделни  newsm78 Че мажа сега кожичките с някакво гелче на ГР, ама нещо не съм доволна  Crossing Arms Искам хубаво да овлажня и омекотя кожичките, не ги режа, но в същото време започнаха да ми пожълтяват и да ми се цепят ноктите, та се чудя с какво да ги лекувам  Rolling Eyes Някой преди време беше споменал, че ги кисне в зехтин, ще го пробвам и това  Blush

Тази сутрин ми свърши кремчето за лице Йогурта на био фреш, та мисля утре да направя един пазар за крем, измиващ гел, крем за ръце, маска за лице, шампоан и нещо мазно за косата  Embarassed май много станаха  Embarassed На БиоФреш нещата някой може ли да ме ориентира къде да ги намеря в района на Младостите или Плиска, или в дЪ Молл  newsm78

Поли и аз чакам слънчицето  Flutter

Напукваш лак имат и Флормар  Peace виждала съм ги във Фантастико  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт