Мързеливи красавици - 5

• 58 893
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Сега докато ви четях се сетих,че като студентка ми казаха колко хубава ставала косата ако се изплакне накрая с яйце.Аз разбрала-недоразбрала,взимам 2 яйца и в банята.Щях да ходя на дискотека и исках да се наконтя и всичко да ми е супер.Измих си косата и накрая изплющях и двете яйца,разтърках ги и започнах да плакна косата с горещата вода.При което белтъците ми се свариха на главата /не бях разбрала,че процедурата се прави само с жълтъци/.Цял ден не можах да ги изчистя.Мама ми помагаше и едва ми се изчисти косата. До дискотеката така и не стигнах.

# 256
Илиянка, ето това е - http://www.ikarov.eu/maslo-nokti.html
Шишенцето е като лак  - с четчица.

# 257
Илиянка, ето това е - http://www.ikarov.eu/maslo-nokti.html
Шишенцето е като лак  - с четчица.
Добре звучи, ще взема да го пробвам  Peace
Днес докато рова и чета из страниците, ще взема да си направя един списък и утре да не забравя да купя нещо  Blush

# 258
Ку-ку и от мен  Hug

MiaGia, страхотно чувство остави у мен тази сутрин, като ти четох поста. Уелкъм хоум  Hug

Илиянка, Биофреш поне преди имаше в Карфур  Hug

Поли, за изправяне съм чела из форума хвалби за един продукт на John Frieda, мисля, че е този: http://www.johnfrieda.co.uk/ProductDetail/Hair-Care/Frizz-Ease/3 … ent-Styling-Spray. Иначе аз изправям с преса и съм доволна от продуктите на Лакме  Peace

А капки оцет/лимон се добавят към последното измиване на косата за блясък, защото киселинното PH буквално затваря косъма. Има и козметични такива продукти без отмиване, аз напр. ползвам това: http://www.lakme.bg/index.php?m=320&lang=1&category=942

# 259
А, да, за изправянето и аз исках да питам нещо  Blush
От както се подстригах първо изсушавам косата със сешоар и после я изправям с преса. Преди сешоара използвам един гел на Seri , който е за изправяне със сешоар. Но напоследък процедирам по следния начин, мия и изсушавам със сешоар вечерта , а на сутринта изправям с преса. ОК ли е да сложа  пак от тоя гел на суха коса и да минавам с пресата отгоре  Confused Нещо не ми звучи много добре  Thinking

# 260
добро утрооо  Simple Smile

Много е студено, мокро, кално, мрачно. Обичам слънчице,а няма.

tandonova79, лимоновия сок може ли да не е от изтискан лимон? А от този готовия, за цацата дето е?

# 261
  • Майнатаун
Чета, чета от няколко дена, но то няма свършване  Crazy  bouquet

MiaGia, разказваш страхотно Simple Smile

Това масло на Икаров и аз съм го ползвала и съм много доволна, благодаря че ме подсетихте за него. Hug
Трябва да си купя кристали за коса, защото моите свършиха, а ако не си сложа на косата нещо преди сешоара, резултата е плачевен.Препоръчайте ми кристали, ако ползвате, моляяя  Praynig

От няколко дена съм се затворила в нас и чета за предстоящата сесия, ама не ми върви много четенето, все си намирам да правя нещо друго (ето например вчера месих питка).За сметка на това съм много стриктна в разкрасяването - почти всеки ден маски на лицето, през ден два на косата, всеки ден нов лак.  Crazy До сега не съм имала толкова свободно време и направо се побърквам, хич не ми харесва да съм в нас...Ох нещо се отплеснах. Embarassed

Чувала съм че обливането на косата с бира е много полезно, но каква е точно процедурата не мога да кажа.Аз имам маска за боядисана коса на Орзен с бира и съм много доволна от нея. Peace

# 262
Здравейте!

Днес се захванах да се епилирам крака и триъгълник и представете си каква болка изпитах като ги бях бръснала 2-3 пъти...ужасссс, но сега съм гладка и на червени пъпчици, но и тва ще мине.
Сложих и един лак и съм готова за работа.

Весел петъчен ден!
 Hug

# 263
Разгледах сайта на Икаров.
Най-мултифункционално аргановото масло ли е - за коса, кожа и нокти? или някое друго?

# 264
  • На острова
Благодаря ви милички, за топлото "посрещане" у дома  Hug! Иначе да, имах страст към писането едно време, но нещо я позабравих  Tired.

Джия, климата да и на мен ми се нрави най-много, в комбинация с морето. Наистина си има доста негативи там, вирее що-годе същия балканизъм като тук, но на мен ми влезе под кожата. Не балканизма, де  Laughing

Илиянка, нашенец е мъжът ми, но той си има работа там и за това аз по-често прескачам. А и предимно си дойдох да уча за Държавния.....

Та днес, спала-недоспала, отидох да си понапазаря разни работи. Взех си Геритамин Нео от аптеката и също от там розова вода, маслиново масло, глицерин и рициново за косата + две ампули с нещо си.

Ходих и до ДМ, ама нещо не се отплеснах както подобава, нищо не ми се понрави и намазах един лак на Римел Apricot Punch (да ми отива на онова сако дето ви го бях показала  Wink). Купих си и едни изкуствени мигли  Mr. Green. Никога не съм пробвала, но мисля да ги сефтосам като/ако излезна на клуб някъде  Flutter

Там пробвах и ББ-то. Не е моят крем определено. Отивам да си го отмия сега.

Мравче, и аз викам да се позатопли и да му чукнем една срещица, а?  Heart Eyes

# 265
Някой и преди споменаваше за среща, ама решихме, че едва ли ще успеем да се съберем 'щото... нали... мързеливи сме  Mr. Green

# 266
  • Пловдив
добро утрооо  Simple Smile

Много е студено, мокро, кално, мрачно. Обичам слънчице,а няма.

tandonova79, лимоновия сок може ли да не е от изтискан лимон? А от този готовия, за цацата дето е?

Ами от истински лимон ще е "по-истински"  Grinning ,но ако за момента нямаш...що да не го замениш.

# 267
  • Варна
Джия, защо не пробваш на Евелин околоочните кремчета? Имала съм два вида и ми харесват.
Благодаря на всички ви за отговорите за лаковете.  bouquet Такъв лак искам да си взема.

Естел за изплакването на косата с оцет съм чувала, че в самата вода се слагат само няколко капки., придавало уж блясък.

# 268
  • Майнатаун
Ммм среща звучи много добре  Peace

# 269
Джия, защо не пробваш на Евелин околоочните кремчета? Имала съм два вида и ми харесват.
Благодаря на всички ви за отговорите за лаковете.  bouquet Такъв лак искам да си взема.

Ми не знам...Искаше ми се нещо по-силно. Тези продукти на Евелин имам чувството, че са пълни основно със силикони, които само замазват проблема.

Още не съм си взела нищо де  Blush Елеа дали имат?

Общи условия

Активация на акаунт