Мързеливи красавици - 5

• 58 901
  • 726
  •   1
Отговори
# 270
Минавам с един въпрос, макар че може и да сте го обсъждали по-назад  Blush Дали има шанс с нещо да си посгъстя миглите? Сега забелязах, че са ми много зле от едната страна  Tired Не ми е направило впечатление да ми капят, когато си свалям грима. Никога не съм имала големи мигли, нито съм целяла със спирала да постигна кукленски ефект, но направо си имам дупка от едната страна.
Ако спра за известно време да се гримирам дали ще се подобри положението?.
Оцетът дава блясък при изплакване, да. Но на моята естествено черна коса след повечко време плакнене с него се получи червеникав отенък, който не ми хареса. Може би тогава беше в комбинация с това, че през лятото леко ми изсветлява така или иначе. На изтощена коса без комбинация от други грижи, едва ли ще има особен ефект.
На Евелин съм пробвала околоочен крем и ефектът беше 0.

# 271
Обсъждано е, да Wink Стимуланта за коса на Икаров  Blush

# 272
В корените на миглите ли да мажа?  Flutter

# 273
В корените на миглите ли да мажа?  Flutter
Аууу, извинявай, аз разбрах за веждите  Embarassed
Но Новембър спомена, че освен веждите и на миглите слага. Но ако решиш да пробваш много внимавай да не ти влезе в окото!!! Никой не препоръчва това да се прави! Решаваш на своя глава Wink

Понеже нямам време да ровя сега из темите за кремове  Rolling Eyes препоръчайте крем за лице с някакъв фактор, ама да не е от най-скъпите, ако е възможно  Rolling Eyes Трябва да мина след работа да си взема, че нямам утре с какво да се намажа  Blush Мислех за Био Фреш , ама те нямат фактор  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 30 мар 2012, 17:29 от ~Илияна~

# 274

За този съм чувала добри отзиви, макар че не съм ползвала лично. Но пък съм фен на марката - досега всичко, което съм пробвала, не ме е разочаровало. Sunglasses

# 275
  • в Кошера
Мойте вежди и мигли "разцъфнаха" от доброто старо рициново масло.  Peace

# 276
Tyra, за колко време приблизително видя ефект от рициновото върху веждите си?

Илиянка, крем с фактор за мазна кожа имаше преди на Елеа от зелената серия, виж из аптеките. Иначе аз много харесвам на Ивостин ето този крем: http://www.multipharm.eu/product/363/iwostin-sensitia-ivostin-in … t-krem-spf20.html, но той е леко омазняващ. Относно продукт за изправяне, ако харесваш тип кристали, това е моят фаворит: http://zlatnaribka.com/kristali-lakme-straight-300-ml-330-1694.html.

# 277
  • в Кошера
Tyra, за колко време приблизително видя ефект от рициновото върху веждите си?

За има-няма 2-3 седмици, с нанасяне всяка вечер преди лягане.  Peace

# 278
А щипе ли случайно, ако влезе в окото рициновото?

# 279
Tyra , в корените на миглите ли мажеш? Дали имашанс да ми се оправи оголеното от едната страна?  Tired

# 280
Ощавих си мустаците с конец, че бяха почнали да лъщят от здравина  Flutter Mr. Green

Намазах един дебел слой Кларина по цялото лице, крем Здраве, на горната устна.

Имам Тричъп на тиквата и ям черен шоколад..голяма идилия  Mr. Green

# 281
  • в Кошера
Tyra , в корените на миглите ли мажеш? Дали имашанс да ми се оправи оголеното от едната страна?  Tired

Като намажа веждите, квото остане по пръста го клепя на миглите, и по дължините, и в основата. Досега не ми е щипало или лютяло на очите, не съм и подпухвала.  Peace

# 282
Айде и аз си намацах веждите и миглите с рициново масло Laughing Използвах клечка за уши

# 283
Това е моята тема.  Grinning

Не знам защо толкова време съм я подминавала без да й обърна подобаващо внимание, но тази вечер се вдъхнових и изчетох предишната и тази на един дъх.

Чудесни съвети, а и идеално се вписвам във вашия отбор...особено днес няма такъв мързел, но успешно се епилирах, опрах, изчистих и измих банята...със сетни сили  Laughing (ама наистина цял ден едвам-едвам отмятам по нещо от изброените  Laughing)

...... и понеже за утре се вдъхнових да си правя домашни маски, искам да попитам откъде се сдобивате с рициново масло- в аптеката ли се продава?

Надявам се също да не вали, за да мога да ида да потичам на стадиона, защото в противен случай, мързел-не мързел, ще скачам на въже вкъщи  Laughing направо се чудя какво ли е усещането на съседите отдолу  Laughing, ама от друга страна, не мога да ги мисля, качила съм 3-4кг и като видя число на кантара, различно от 52, лошо ми става....  Laughing

# 284
Да, от аптека се купува около 1.40лв  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт