Мързеливи красавици - 5

• 58 796
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, красавици  Hug

Днес за мен никакъв мързел. Мазнах домашния "еластисайзър", маската с йогурт, лак на ноктетата на крачката (а вчера вечерта и на ръцете). Междувременно врътнах две перални, поразчистих и сготвих два пъти по случай диетата. За мъжо - кифтаци на скара с гъбки, а за мен - сирене с домат във фолио  Heart Eyes След малко влизам в банята да пилинговам телце и т.н. На всичкото отгоре следобед съм на работа, а после - на парти  Crazy Та направо си е една мини-палата номер 6 при мен. Не че се оплаквам, де  Mr. Green Готино ми е като знам, че съм оползотворила деня максимално пълноценно.

Желая ви красив (за повечето предполагам почивен) съботен ден   bouquet

# 286
  • Майнатаун
Добре дошли на новите попълнения.  Hug
От сутринта съм изчистила, сготвила, изпрах 2 пъти и пресадих няколко саксии.  CrazyСега съм с маска на косата, ще боядисвам ноктите на ръцете и краката, после пилинг, прическа и следобеден шопинг и мотане с приятелки.  lalalala
Мисля да си купя рициново масло, стимуланта на Икаров за коса и искам някаква маска за лице, ама идея си нямам каква?!  smile3506

# 287
  • София
Момичета, стискайте ми палци за утре  Praynig
Днес имам да прочета още над 1500стр. и разкрасяването и мързелът ще останат за другата седмица  Laughing

# 288
Адри, пожелавам ти много успех!  Hug Hug
Ще стискам палци, а и ти пращам от моя късмет, който работи безотказно на всички изпити  Sunglasses Sunglasses

Днес се събудих със запушен нос и гърло, отпаднало ми е, и нямам желание да се подлагам на никакви разкрасителни процедури...... после като ходя до аптеката ще си взема рициново  масло, стимулант за коса и евентуално ще оставя клепането за друг ден...

# 289
Може ли да попитам за това ББ на Гарние , за каква възраст е???
Нали няма да досадя ако си повторя въпроса  Blush

# 290
Адри, стискам палци, вярвам че ще се справиш идеално  Hug

От сутринта не съм се спряла с пазаруване и готвене, сега подхващам чистенето, после втори опит за козунаци ще правя... не знам дали ще остане време за разкрасяване. Взех си рициново масло и аз и си клепнах вчера на миглите, ще опитам всяка вечер да го правя. Взех и стимуланта за коса на Икаров, от днес някакво заздравяващо-нещо-си на перфект да позаздравя малко ноктетата... и така Wink
Бягам, че ще ми изгори хляба  Laughing

# 291
  • Пловдив
Може ли да попитам за това ББ на Гарние , за каква възраст е???
Нали няма да досадя ако си повторя въпроса  Blush

Сега му разгледах подробно опаковката и никъде не пише за каква възраст е.Предполагам,че е за всяка възраст.По принцип действията му са да хидратира,изравнява тена,има и УВ защита-това става за всяка възраст.

# 292
Adri, късмет  Peace

Аз за втори път съм с ментово на ноктите, супер много ме кефи  Crazy
Сдобих с луди цаки   Sunglasses доволна  Flutter

Моят любим половин утре е рожденик и му врътнах една торта  Heart Eyes довечера ще я украсявам, дано ми се получи красива  Praynig

Hug

# 293

Моят любим половин утре е рожденик и му врътнах една торта  Heart Eyes довечера ще я украсявам, дано ми се получи красива  Praynig

Hug

Ей Мравче, ама то много шегаджий бре и моят малък голям мъж утре е рожденник става на цели 3  Party току що приключих с направата на Мак Куйн светкавицата  Crazy

# 294
Леле, Белби, дай снимка на творението  Crazy Звучи много сложно измайсторяването на Маккуин  Grinning
Много са готини мъжете, родени на този ден Hug

Извинявам се за офф топика  Blush

# 295
Привет дами  4470
Досега подминавах темата ви незнаино защо ,но вчера се зачетох и ми стана много интересно тук.
Надявам се да приемате нови попълнения,ще се радвам много  Hug
Отивам да дочета темата.Желая ви хубава вечер  Peace

# 296
Днес ходих до Джъмбо за въженце за скачане, че вече е крайно време да вляза във форма. Само аз ли като скачам се чувствам като слон? Добре, че отдолу няма съседи, щяха много да страдат иначе. Laughing Освен въженцето взех и два лака - единият е розов за френски маникюр, а другият е крещящо, ама много крещящо коралов. Извънредно много му се радвам. Mr. Green
Вчера ме хвана музата и врътнах едни учудващо вкусни здравословни сладки - нали примирам без сладичко, поне да е и полезно. Диетата върви горе-долу добре, макар че снощи издевателствах над организма си с количества бяло вино, ама то не може без хич, пък. Laughing
Разкрасяването днес - йок. Каква изненада - мързи ме! Mr. Green

Новембър - много късмет ти пожелавам и стискам палци! Simple Smile

Аз за втори път съм с ментово на ноктите, супер много ме кефи  Crazy
Мега як цвят, честно. Crazy

# 297
Както всяка събота,тази също не беше изключениe,съм адски мързелива  Innocent .Само пуснах пералнята и сготвих.А да,и се лакирах.Напук на ветровитото и дъждовно време,съм със розов неон Whistling.За утре планирам разкрасяващ ден:маски за лице и коса,педикюр,ексфолиране,обезкосмяване.

Приятна неделя,красавици   bouquet

# 298
  • На острова
Офффф, друго си е човек да иде на фризьор... Направо се размазах от кеф на стола, направи ми страхотен масаж на скалпа, малко постригване и леко завит сешоар. Ех, ако можеше всяка сутрин да се събуждам с това усещане за косата си, с което излязох от салона... После се разходих малко из центъра и се набутах в Ремедиум на Графа. Страшен кеф, всички продукти по стелажи. Един час гледах по рафтовете и най-накрая си купих само...гинко-билоба  Mr. Green Ми много забравям, а ми трябва повече концентрация.

Сега ще тегля един душ и ще си оправям маникюра.

Адри, успех утре, да ти се падне това, което искаш!

На Мравка и Белби, честити рожденници утре!  Hug

На новите, добре дошли!

# 299
Моята маска за коса:
1 с.л. прясна свинска мас/може зехтин, но по-добре е мас/+ 1 жълтък. Преди време слагах и 1 с. л. газ, но само ако съм сама у дома. Маста подхранва, газта прави косата лъскава, а жълтъкът подпомага лесното измиване на мазнината. Маската се нанася. Главата се увива с найлон, а отгоре кърпа. Добре е да постои поне 1 час.
Моята маска за лице:
1 белтък +1 с.л. пчелен мед + 1 с. л. зехтин
Когато режа домат за салата- с едно кръгге мажа лицето. Доматът премахва черни точки.  Същото правя  с краставица / тя дава влага на кожата/; маска от  кайсия или праскова правят кожата по- свежа.
Лесно,  полезно и евтино!

Последна редакция: сб, 31 мар 2012, 22:33 от Proletna

Общи условия

Активация на акаунт