Мързеливи красавици - 5

• 58 851
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
  • В полите на Пирин планина
Аз харесвам измиващия гел на Yoghurt of Bulgaria и маската сглина, която също става за измиване на лицето. Супер са.

# 226
Tyra, ще пробвам аргана и аз значи. Докато бях при мама през януари, си бях забравила околоочния (много съм разсеяна  Mr. Green ама поне зодията ми е оправдание) и се мажех с маслото й от ши. Супер доволна бях.
А за ББ-то на Гарние да се изкажа и аз. Мама си го е купила. Преди да знам, че е с него се чудех кой е тоя невероятен фон дьо тен, дето си е взела. Лицето й беше с много равномерен и естествен тен. И като ми каза, че е от ББ-то  Crazy веднага се наклепах и аз. Лицето ми не се омазнява допълнително от него. А очаквах, че ще. Но явно на мен не ми действа така и мисля да си го купя в крайна сметка  Flutter

Полито, добре дошла, адашке   bouquet

# 227
Полито, добре дошла! Кат' каза две деца, куче и мъж...ако числата в ника ти съответстват на набора...  Crazy Кога успя, бе жена? Браво!   bouquet
И аз това се замислих като четох одеве. Евалата, Поли   bouquet

Аз си намазах скалпа с разтворено етерично масло от чаено дърво, после ще добавя и Тричъп, който като цяло се оказа, че не е моят продукт - грам ефект не виждам и гледам да го изразходя по-бързо, да не иде зян  Mr. Green Пилнах и ноктенцата, лак - утре.
А, и съм на 3-ти ден от 90-дневната диета, която не смятам да правя 90 дни  Mr. Green Определено ми е някак си по-лекичко (100% си внушавам, де, май е рано). Мъж ми също диетува, даже днес си взе кус-кус и доматче на работа.

Илиянка, много готин кот, верно! Обичам ги и аз тези животинки, даже в момента на леглото до мен се е сгушил един такъв мъркащ рижав индивид.

Малка мравка, гелът на Елеа с орхидея верно е разкошен, добре ме подсети за него. Макар че аз смятам да пробвам некст тайм споменатия от Lady Brinne Yoghurt of Bulgaria.

Мисля да си дооползотворя почивния ден с разходка по-късно. Ще се разходя до някой по-далечен пазар, че до вкъщи е Женският, където не ми дават да си избирам плодовете и зеленчуците  #Cussing out, та ги бойкотирам и си правя разходка я до Красно село, я до Ситняково.

Много дълго стана, надявам се не съм досадна  Laughing

Желая ви слънчев и усмихнат ден   bouquet

# 228
Grrrl  и аз съм трети ден на 90-дневната Grinning
Стегнала съм се този път да правя диетата, без много нарушения. Дано смъкна поне 5-6 килца. И на толкова ще съм доволна, а ако са повече - още по-добре. Laughing

От серията Yoghurt of Bulgaria съм ползвала почти всичко. Измиващият и нощният са разкошни и ми понесоха много добре. Дневният колаген експерт - също горе-долу. С околоочният не се спогодихме - след като се намацам с него почват да ми сълзят очите. Кремът за ръце също е много добър, попива бързо, хидратира и ухае чудесно.
Единствено маската и Аква-експертът не съм ползвала. Но маската може и да я взема, щом казвате че е добра Grinning

# 229
  • Пловдив
не разбрах-арганово масло вместо околоочен ли?
Аз така и не мога да уцеля хубав околоочен-трябва ми за бръчки и тъмни кръгове-абе като го намажа и да стана 10 години по-млада Joy
Това ,разбира се,на майтап.От повечето кремове ми текат сълзи и ми парят очите.
Продължавам да търся.

И да похваля почистващата маска за лице с лотос на Ейвън - въобще не очаквах да е толкова хубава.Поне на моето лице се отразява добре.

# 230
  • в Кошера
не разбрах-арганово масло вместо околоочен ли?

Да.  Peace Аз лично слагам на цялото лице вечер, а сутрин само около очите. Попива светкавично и не омазнява.  Peace

# 231
Пак съм аз  Mr. Green

Сетих се да ви питам - как се справяте при наелектризиране на косата? Има ли продукт, който мога да пръскам, за да престане да ми се лепи по лицето  #Cussing out Не съм променяла нищо в грижите за нея, но от 2-3 измивания насам е постоянно наелектризирана  ooooh!

# 232
И да похваля почистващата маска за лице с лотос на Ейвън - въобще не очаквах да е толкова хубава.Поне на моето лице се отразява добре.
Да, това е един от малкото продукти на Ейвън, които ми допадат, както и маската с нещо си от Мъртво море  Peace
Аз за околоочен много харесвам този на Yoghurt of Bulgaria, но като чета отзивите ви, явно не е за чувствителни очи (каквито аз за щастие нямам).

Малка мравка, на мен ми се наелектризира ако не сложа маска след шампоана и ако после не омажа яко с някакъв финиш и кристали. Също така може да пробваш да спиш на копринена калъвка.

# 233
  • В полите на Пирин планина
Аз вечер си мажа лицето и около очите с кокосово масло. Попива чудесно.

# 234
Здравейте, красавици Hug Пак много сте изписали!

polito_87, добре дошла Hug

Илиянче, не мога да те позная с тази нова премяна, свикнала съм да виждам малкия сладур на аватара Simple Smile

Гледам, че си говорите за околоочни кремове - аз не знам дали трябва да ползвам (на 20 съм) , но понякога си слагам вечер кокосово масло Peace
Днес съм с мускулна треска, заради тренировката вчера Tired Ще си взема душ и толкова с разкрасяването hahaha
Маските с кал от Мъртво море и с лотос на Ейвън и аз ги имам, но втората още не съм я пробвала, дано и на мен да ми хареса Simple Smile

# 235
Илиянче, не мога да те позная с тази нова премяна, свикнала съм да виждам малкия сладур на аватара Simple Smile
Hug

За околоочен ако ще вземаш на твоята възраст е добре само овлажняващ Wink

Аз се клепам с масло от жожоба, защото само такова имам вкъщи. Отдавна се каня да взема арганово, да видим кога ще се наканя  ooooh!
Замислила съм в неделя да си намажа косата със захтин- досега не съм пробвала  Rolling Eyes

# 236
Може ли да попитам за това ББ на Гарниер , за каква възраст е???
В DM тъкмо щях да го взимам и обърнах опаковката и отзад на кутията имаше скала за препоръчителна възраст - 35+ Shocked newsm78 Мислех че е за всяка възраст?
Едновременно с това на други опаковки , изглеждащи абсолютно еднакво отпред , на задната част го нямаше това уточнение за години. Не се зачетох в съставките , просто бая се учудих и не го взех.

# 237
Замислила съм в неделя да си намажа косата със захтин- досега не съм пробвала  Rolling Eyes
Аз я мажа с тривитаминол в корените и зехтин по дължините, добре ми се отразява зехтина, става ми мекичка и пригладена. Голяма любителка съм му, защото е многофункционален Heart Eyes Laughing
Сега съм поръчала на баща ми да ми вземе арганово масло директно от Мароко, дано е да по-голямо количество, че ще пада мазане Mr. Green

# 238
Здравейте, мързеланки! Hug

polito_87, добре дошла в отбора!  bouquet

Аз да попитам за продуктите на Билка- кой какво е ползвал и какви са отзивите?
Ползвала съм кремовете за ръце, крема за лице с бялото грозде и антицелулитния гел от същата серия, водата за уста, крема за тяло Bilka UpGrape, почистващ лосион и гел за измиване на лице с краставица, стимуланта срещу косопад. Единствено от последното не съм особено впечатлена, но и не го ползвам редовно и според инструкцията, тъй че е по-вероятно проблемът да не е в самия продукт. Laughing От всичко останало съм много приятно изненадана, особено от крема UpGrape - него не го заменям за нищо, просто е чудесен - и на аромат, и като ефект. Sunglasses Скоро мисля да им пробвам и шампоаните и маските за коса.

Някога хич не ми харесваше тая книга, а сега... ревах накрая като магарица  Laughing
С разликата, че на мен и на двата прочита ми харесваше, ефектът накрая беше същият и при мен. Laughing

Малка мравка, гелът на Елеа с орхидея верно е разкошен, добре ме подсети за него. Макар че аз смятам да пробвам некст тайм споменатия от Lady Brinne Yoghurt of Bulgaria.
На Elea всичко, което съм ползвала, е много добро - не че опитът ми е особено богат, де, но специално измивните им гелове са страаашни.  thumbsup В момента ползвам Yoghurt of Bulgaria за измиване на лицето и съм направо влюбена, както споменавах някъде по-назад. Не мога да определя кои продукти ми харесват повече! Crazy

На Avon имам и двете споменати маски и, честно казано, не съм впечатлена нито от една от тях. Rolling Eyes Поредното доказателство, че всяка кожа реагира различно. Wink

Моят мързел достига нечувани висоти. Мързи ме да си направя салата. Joy Лошо няма, сърбам си чайче и релаксирам, че днешният ден беше малка лудница, Crazy а аз, напук на времето, съм в такова лИбовно пролетно настроение, че ми иде да прегърна всичко живо около себе си. Mr. Green И всички ми се струват симпатични и им се усмихвам tooth иии просто съм възхитена от целия свят. Състоянието ми може да се дължи и на предрусване с кафета, докато се справя с последиците от няколко безсънни нощи, но да знаете, че вас направо ви обичам! Hug
'Айде, отивам да се епилирам, дори епилаторът ми се струва не чак толкова противен в момента. hahaha

# 239
  • Варна

А за ББ-то на Гарние да се изкажа и аз. Мама си го е купила. Преди да знам, че е с него се чудех кой е тоя невероятен фон дьо тен, дето си е взела. Лицето й беше с много равномерен и естествен тен. И като ми каза, че е от ББ-то  Crazy веднага се наклепах и аз. Лицето ми не се омазнява допълнително от него. А очаквах, че ще. Но явно на мен не ми действа така и мисля да си го купя в крайна сметка  Flutter

Аз два пъти го тествах ББ-то на Гарние.(за по-сигурно) Mr. Green И на мен не ми се омазнява, нито ми прави бръчките изпъкващи. Ще го купувам и аз.
Подрязах си ноктите и ги оформих, сега ще се лакирам.
Да ви попитам, коя беше марката лакове,които стоят с напукан ефект?

Общи условия

Активация на акаунт