Мързеливи красавици - 5

• 58 792
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
Себорал Форте, зехтин, бадемово масло, различни домашни маски, сега започвам отново и с Тричъп ойл Simple Smile

И аз със себорала действам сега, но докато не проема нещо отвътре няма да се оправя. А за масла нямам нерви и обикновено не ми действат и от тричупа не съм доволна.
Мерси.   Hug

# 511
  • Пловдив
А ефект от Себорал-а кога видяхте Rolling Eyes И как го прилагате,на мокра или подсушена коса?

# 512
  • Пловдив
И аз с тричупа го измих. Преди време си правех при фризьорката едни ампули на керастас - цимент и от тях ми се получаваше същия ефект, като от домашния еластилайзър.

Колко често може да се прави еластилайзъра? И има ли проблем ако се спи с него?

# 513
Аз го прилагам на мокра коса, само в корените, след баня.
За ефект...като че ли повече ми действа на растежа, отколкото на косопада, но моя косопад не се повлия от никакво външно лечение.

# 514
А ефект от Себорал-а кога видяхте Rolling Eyes И как го прилагате,на мокра или подсушена коса?
вечер, на суха коса с памуче натривам корените. Ефект...не знам, но още не съм свършила шишенцето и скалпът ми се успокои и нямам и помен от пърхут Peace А за растеж предполагам трябва поне месец да се ползва.

# 515
Ох, на мен това с памучето ми се струва, че всичко си остава по памучето. Аз съм си го пресипала в едно шишенце с пръскало и така ми е много удобно, директно нанасям.  Peace
Иначе аз съм на 4 или 5 шишенце вече, но пръскам по 6 вечери в седмицата.

# 516
  • На острова
Снощи си направих домашния еластилайзър и днеска косата ми е една жива и готина. Много съм доволна. Благодаря ви за всичко, което научавам от вас.   bouquet

На мен пък нещо не ми се получи Rolling Eyes Трудно го отмих и не беше това,което описваш...

Тандонова79, кажи точно как го направи и как го използва, та да променим ситуацията към по-добро  Simple Smile Смеси ли го с готова маска или балсам? Защото и при мен ефекта също е жива и лъскава коса. А и не го отмих трудно. Предполагам и другите продукти за коса оказват влияние..

# 517
Себорал Форте, зехтин, бадемово масло, различни домашни маски, сега започвам отново и с Тричъп ойл Simple Smile

Момичета извинете за включването в темата ви  Rolling Eyes.Искам да питам за бадемовото масло как точно се прилага на косата?Взех си на Икаров  уж за ноктите - но не стигам до него от други мазила. ooooh!

# 518
^ Може без да го смесваш, директно върху косата, в корените, масажираш, след това по дължините, ако решиш. Слагаш шапка за баня или пликче, една кърпа отгоре и воаля Simple Smile) седиш няколко часа, може и 30-40 мин, отмиваш и готово:))
Може и да го смесиш с други масла и пак така - в корените, масаж.. Simple Smile)

# 519
^ Може без да го смесваш, директно върху косата, в корените, масажираш, след това по дължините, ако решиш. Слагаш шапка за баня или пликче, една кърпа отгоре и воаля Simple Smile) седиш няколко часа, може и 30-40 мин, отмиваш и готово:))
Може и да го смесиш с други масла и пак така - в корените, масаж.. Simple Smile)

Много благодаря .  bouquet Hug

# 520
Тя Тамара го е казала, но да потвърдя и аз Laughing В повечето случаи не го слагам "чисто", а смесвам с някоя готова маска Simple Smile

# 521
  • Пловдив
Снощи си направих домашния еластилайзър и днеска косата ми е една жива и готина. Много съм доволна. Благодаря ви за всичко, което научавам от вас.   bouquet

На мен пък нещо не ми се получи Rolling Eyes Трудно го отмих и не беше това,което описваш...

Тандонова79, кажи точно как го направи и как го използва, та да променим ситуацията към по-добро  Simple Smile Смеси ли го с готова маска или балсам? Защото и при мен ефекта също е жива и лъскава коса. А и не го отмих трудно. Предполагам и другите продукти за коса оказват влияние..
Ами уж по рецептата писана тук... Rolling Eyes 1лъж. от едното,1/2 от другото,но сега не я помня точно...листчето е у нас Blush
Но пак ще пробвам,може аз нещо да съм сгафила...

# 522
  • Пловдив
tandonova79 аз го разбърках в едно шишенце. И сега си имам за няколко пъти. Увих шишето с фолио да не влиза светлина. Не съм го разбърквала в други продукти, а си го намазах натурално.

# 523
Добро утро, момичета. Не съм ви чела, не съм писала скоро...
Ноктетат поаснаха и сега ходя с ярко цикламени лакове. Много си ги харесвам. Wink
Косицата е пролетно подкастрена, на каре до раменете. Моята тънка косица, стана ясно, че обем няма да придобие колкото и да я етажират и филират, та освен че стои сплескана на темето, изглежда и опърпана отдолу. Та решихме с моята фризьорка да направим класическо каре! Simple Smile Поне в дония край да изглежда по-плътна. Много се харесвам... Simple Smile
Освен това, успя да ме убеди, че черното вече не е моят цвят. Според нея, преди 10 години ми е отивало, носамо подчертавала дребните несъвършенства по кожата. Реших да пробвам с шоколад. Още не съм се боядисала. Ще почакам да се поизмие черното още малко...
Друго ново при мен няма. Ходя на фитнес. Слабея изклчително бавно, но все пак слабея. От вчера пак съм с нов режим на хранене.... Писна ми малко, ама лятото наближава, а аз продължавам да не се харесвам... Simple Smile

# 524
Добро утро  Hug

Снощи открих, че едновременно ми се свършват балсама и шампоана. Много съм нещастна  Laughing но така и така ще ходя в аптеката, мисля да си взема съставките на домашния еластисайзър и да си го забъркам  Party
Бях си взела една подхранваща основа за лак и в неделя понеже беше останала, в стаята където малкия спеше, не си я сложих. И открих, че без нея лакът ми издържа една идея по-дълго (разбирайте около 2 дни  Joy)  Crazy

Уиш, честита прическа  Flutter
И аз стигнах до този извод за моята коса. Етажирана стои опърпана по краищата и пак няма особено много обем, а когато е абсолютно равна страшно много ми харесва как стои, една такава плътна  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт