Мързеливи красавици - 5

• 58 814
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
Илияна и аз  за това си помислих, може да ѝ излезе късмета и да не плати за керамиката. Joy
Това добре ама да не й излезе и някой друг късмет  Wink Flutter
И мен ми мина през акъла, ама предпочетох да замълча  Whistling Mr. Green

# 496
  • На острова
Мръсници  Mr. Green

# 497
МиаДжия, точно за зелените карти ми говореше и той, ама го светнах, че не е толкова лесно  Rolling Eyes Като дойде време за подаване на документи за 2014-та   Embarassed ще видим дали има още мерак да ходи.
Не ми се иска да си оставя тука семейството и приятелите, само това ме спира  Confused

Ох, аз още не се боядисвам и си харесвам цвета на косата. Всеки път като видя бял косъм и изпадам в тих ужас  Shocked Не искам да се боядисвам  Crossing Arms

Първите 3 години са най-гадни. Ако ако  сте с деца е още по-трудно, защото се бачка много, а няма как да си оставите децата сами. Е, има си и плюсове и минуси... нещата никога не са на 100%, . Но си сам... , поне докато не си намериш някаква среда.

Иначе  2-3 килограма ,  както виждам , голяма част от нас искат да свалят , но се оказват най-трудни Mr. Green Аз нямам мотивация , защото  на пръв поглед не ми личат. Влизам си в почти  всички дрехи , но като остана по бельо, и се погледна в огледалото , много добре  си ги виждам Confused А и ме е страх, че ако се отпусна  ще кача още 2, още 3 ... и тогава много ясно ще проличат  Mr. Green

# 498
So^Amazing,
при мен е абсолютно същото положението с килограмите, много добре си го описала.

Новембър
, много се радвам за майка ти, имах добро предчувствие от самото начало!

# 499
Здравейте, красавици Simple Smile Не се вясвам много-много, ама.. училище Mr. Green Днес олимпиада по литература, после пробна матура по БЕЛ.. Мъка Laughing
Сега си кисна с масълце на главата. Много съм доволна, ходих на фризьор и ми казаха, че имам страшно много нови косъмчета. Като пораснат повече ще си имам ореол Mr. Green

# 500
Бубанка, точно снощи четох за деколор-а на Престиж, колко бил щадящ и бла-бла. Почти им повярвах, че няма да ми се изтощи косата..

мдам, по-щадящ е от блондора, но и не върши чак такава работа  Joy
ако знаех, че няма да има особен ефект, щях да го пропусна и направо да се блондорна  Wink

рецептата за тена ми е много съмнителна, но какво ли не съм пробвала до сега  hahaha
всъщност не съм слагала тривитаминол, не съм си подхранвала косата с урина и не съм си правила пилинг с камъчета за котешка тоалетна - може не съм чак такъв експериментатор  newsm78

# 501
Здравейте, красавици Simple Smile Не се вясвам много-много, ама.. училище Mr. Green Днес олимпиада по литература, после пробна матура по БЕЛ.. Мъка Laughing
Сега си кисна с масълце на главата. Много съм доволна, ходих на фризьор и ми казаха, че имам страшно много нови косъмчета. Като пораснат повече ще си имам ореол Mr. Green

ТИ приемаш макси хеъ, нали?   bouquet
Какъв ефект виждаш, освен новите косъмчета, спря ли ти косопада?

# 502
  • Пловдив
Снощи си направих домашния еластилайзър и днеска косата ми е една жива и готина. Много съм доволна. Благодаря ви за всичко, което научавам от вас.   bouquet

# 503
  • Пловдив
Снощи си направих домашния еластилайзър и днеска косата ми е една жива и готина. Много съм доволна. Благодаря ви за всичко, което научавам от вас.   bouquet

На мен пък нещо не ми се получи Rolling Eyes Трудно го отмих и не беше това,което описваш...

# 504

ТИ приемаш макси хеъ, нали?   bouquet
Какъв ефект виждаш, освен новите косъмчета, спря ли ти косопада?
Мда, пия Макси-то, но в момента съм в малка почивка. Иначе се мацам с една камара глупости, та не знам кое действа най-много. Иначе косопад нямам изобщо вече Flutter

# 505
Благодаря, дано и при мен има същия ефект.  Praynig
Какво друго изпозлваш?  Blush

# 506
на мен също много ми хареса домашния еластайзер
отмих го с шампоана тричъп - него ползвам за всякакви маслени маски, защото е доста агресивен за моята коса

# 507
  • Пловдив
А какво е това Макси newsm78

# 508
# 509
Себорал Форте, зехтин, бадемово масло, различни домашни маски, сега започвам отново и с Тричъп ойл Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт