Мързеливи красавици - 5

• 58 809
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
Илианка, аз побелявам от 15 годишна и сега съм на цвят почти като 90 годишната ми баба  hahaha
ако имах по-малко бели косми изобщо нямаше да се боядисвам  Twisted Evil
харесвам жени с млади лица и бели коси с къса прическа, но околните не харесват за мое съжаление  Crossing Arms
нито късото ми било отивало, нито бялата коса  Twisted Evil

# 481
Или, и моят половин от време на време подхвърля такива идеи, ама май само си говори. На мен честно казано не ми се заминава  Laughing

tory, добре дошла  Hug пипилота?
На мен отварата от коприва ми влияеше много на растежа на косата. Леко бременеене ти желая  Hug

Къде е Тайра?  Thinking

# 482
tory, добре дошла  Hug пипилота?
На мен отварата от коприва ми влияеше много на растежа на косата. Леко бременеене ти желая  Hug
Аха. С кой си пиша? Shocked Благодаря за бременеенето.
Отвара от коприва поливам, благодаря. Реших да купя стимуланта на Икаров и някакви ампули, примерно 10-тина бройки за да има ефект все пак.
Някакви надеждни марки и модели? Grinning
Между другото на Сънсилк продуктите спряни ли са от производство?

# 483
  • Варна
 MiaGia заради теб си душих косата 10 минути. Grinning
Ами, не мирише на яйце.Изплакнах я хубаво, после два пъти я измих с шампоан, отгоре сложих и балсам.
вчера почнах да се мажа с маслото на Икаров против целулит . Да видим колко ще издържа този път.

# 484
  • Пловдив
Ох...аз вчера мазах косата с каквото ми попадна Crazy яйце,ракия,масла...Но много ми капе Tired Пръскам и с Себорал Ф.,но още нямам резултат.Направо ми е много гадно...

# 485
Аз вчера се клепах със стимуланта на Икаров- много ми харесва, става една мекичка и лъскава  Flutter
Правих парна баня на лицето, после маска с мед и аспирин, цялостна епилация, пълно омазване с боди лоуШън  Mr. Green
Ноктите ми са "голи" цяла седмица и се цепят много гадно  Sad

# 486
  • в Кошера

На зъбар...бях  Sick. После на маникюр обаче - чудни коралови нокти си имам  Heart Eyes.

И бързам да ви покажа домашен начин за изкуствен тен, но не с автобронзанти, спрейове, лосиони и т.н. Трябва да пробвам.  Thinking

тори, добре дошла!
Като ти гледам подписа и се сещам, че по време на моята бременност косата ми беше чудна във всяко едно отношение - бърз растеж, никакъв косопад, цъфтене, заплитане...после, 3 месеца след раждането, беше страшното.  newsm43
Повечето жени споделят същото явление.  Rolling Eyes

# 487
  • На острова
MiaGia заради теб си душих косата 10 минути. Grinning
Ами, не мирише на яйце.Изплакнах я хубаво, после два пъти я измих

Може при мен да е проблема тогава, или пък да имам свръхчувствително обоняние, пък сега да се проявява  Laughing

Това си е направо за темата за муните, ама айде тук. Звъни ми куриерът да ми достави керамиката на Чи и аз зарязвам теми, листове, учебници, намятам пухенката, кецовете и излизам на асансьора. Сакън да не избяга. Добре, че асансьора се бави, защото поглеждам надолу и виждам, че съм тръгнала само по чорапогащник  Embarassed Той верно черен и плътен, почти като клин. Ама само почти... И си се подхилквам от два часа, като си представям как би ме изгледал... по чорапогащник и прозиращото под него бельо....

# 488
И си се подхилквам от два часа, като си представям как би ме изгледал... по чорапогащник и прозиращото под него бельо....
hahaha Щеше да ти даде пратката без пари Wink

# 489
  • Варна
Илияна и аз  за това си помислих, може да ѝ излезе късмета и да не плати за керамиката. Joy

# 490
И си се подхилквам от два часа, като си представям как би ме изгледал... по чорапогащник и прозиращото под него бельо....

Цели 5 минути се смея чак бебето събудих. Гледам пишете за растежа на косата. Болна тема ми е от много боядисване и експерименти още от 14 годишна , точно на 19 години се оказах с коса като момченце съвсем къса. А беше толкова жива и дълга благодарение на МНОЖЕСТВО домашни маски, но за да я направя катранено черна за бала накрая останах и без нея. Сега съм пак с дълга и сравнително жива, порасна много по време на бременеенето , и вече се заричам да не я тормозя. Имам 2 дебели, ама много дебели кичура и това е даже си купих професионална ножица сама да си обирам цъфналото, че все ме окепазяват. Маски кажете нещо за порите имам смесена кожа и много малки пори, но мен ме дразнят кажете с какво да ги мажа освен с хума. Мисля си крем здраве дали би помогнал ??? Thinking

# 491
нещо не можах правилно да оформя отговора си. Embarassed

# 492
Уфффф, голяма тъпня днес, едно  гадно намръщено време, нямам и работа  Rolling Eyes

Сетих се, че някъде четох за киснене на ноктите в зехтин  newsm78 Правилно ли съм прочела? Дали ще има някакво благотворно действие в/у разслояващите ми се нокти  Rolling Eyes

# 493
  • На острова
ангелче, за порите съм доволна от това: http://apteka.framar.bg/30020611/биодерма-себиум-pore-refiner-к-т-коригиращ-концентрат-и-хидратираща-маска
Каква е тази ножица специална? И аз имам два кичура отгоре и все те цъфтят. Сега не, защото се постригах, но пак стоят изпръхнали..

Бубанка, точно снощи четох за деколор-а на Престиж, колко бил щадящ и бла-бла. Почти им повярвах, че няма да ми се изтощи косата..

Илиянка, следващия път ще пробвам дали ще ми мине номера за безплатна пратка  hahaha

# 494
Илияна и аз  за това си помислих, може да ѝ излезе късмета и да не плати за керамиката. Joy
Това добре ама да не й излезе и някой друг късмет  Wink Flutter
Tyra от бременноста кожата и косата ми станаха мазни. Преди бяха сухи. Tired

Общи условия

Активация на акаунт