Мързеливи красавици - 5

• 58 920
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
  • в Кошера
То е ясно, че маслата на Икаров при тези си цени не са най-добрия пример за масла  Mr. Green, но в интерс на истината вършат хубава работа. Поне на мен ми вършат. Купувала съм си и масла с претенция за натурални - миришат по-натурално наистина, но чак коренна разлика в действието им не съм видяла.

Да, така е.  Peace Аз си ползвам бадемовото за коса все още, харесвам го определено.  Peace

# 706
  • Пловдив
И аз не съм фен на икаров, даже и не знам защо.  Blush

Апък да ви се оплача. Снощи съм се нагласила да си направя домашния еластилайзър, но така силно бях затегнала шишето, където съм си набъркала сместа, че не можах да го отворя. Направо си счупих ръцете и не става и не става. За съжаление мъжо беше заспал и така и не си го направих.  #Cussing out

malka_mravka маслото от ши в течно състояние ли ти е? Че аз си поръчах от ебей и моето е твърдо. Като го потрия на ръцете и веднага почва да се разтапя, но иначе е твърдо. Няколко пъти съм си мазала лицето с него, но не бях много очарована.

# 707
Какъв е този домашен еластилайзър?   Embarassed  Май съм го пропуснала. Rolling Eyes Blush

# 708
  • Пловдив
Аз моя 'хоум мейд еластисайзър' си го правя с 1 рициново , 1 глицерин, 1/2 бадемово, 1 течен Витамин А.

# 709
Маслото от шеа /ший/ е твърдо , при повишаване на температурата се разтапя. На моето пише да се слага в купа с гореща вода за ок.30 мин. с цел втечняване. Но на мен не ми допада това масло- пише, че хидратира кожата, но освен да я омазнява, друго не забелязвам. Една хидратирана кожа си личи , дори и да е мазна, но една мазна, но дехитратирана, е грозна гледка.
Затова го използвам само за мазане на петите.

# 710
Аз моя 'хоум мейд еластисайзър' си го правя с 1 рициново , 1 глицерин, 1/2 бадемово, 1 течен Витамин А.

Благодаря!  bouquet
Това определено ще се пробва. Mr. Green

# 711
Момичета,споделете ако имате опит-поръчах си стимуланта за коса на Икаров и таблетките Геритамин нео на една приятелка,която сега си е в България.За първи път ще ги използвам и очаквам да започне по-бързо да ми расте косата!Споделете впечатления,ако сте ги използвали!Косата ми е доста къса след последното подстригване и не мога да се приема още.Ако знаете и нещо друго за бърз разтеж,моля споделете с мен. Praynig

# 712
Малко по-назад говорихме за стимуланта.
На мен от него косата ми става изключително хубава - жива и мекичка.
За растеж още ми е рано да кажа.
Знам от фризьор, че хининовата вода не е хубава, защото изтънява косъма, освен, че не прави кой знае какво друго  Peace

# 713
  • в Кошера
Момичета,споделете ако имате опит-поръчах си стимуланта за коса на Икаров и таблетките Геритамин нео на една приятелка,която сега си е в България.За първи път ще ги използвам и очаквам да започне по-бързо да ми расте косата!Споделете впечатления,ако сте ги използвали!Косата ми е доста къса след последното подстригване и не мога да се приема още.Ако знаете и нещо друго за бърз разтеж,моля споделете с мен. Praynig

Доколкото ми е известно си трябва поне 3 месечен прием на хранителните добавки (каквито и да са), за да може да се говори за (д)ефект.  Peace
Колкото до стимуланта на Икаров (тоя човек го сърби Д-то днес, гаранция  Laughing) - поне месец приложение си трябва.
Но всичко си е строго индивидуално, горепосоченото е представителна форумна извадка.  Mr. Green Peace

# 714
Mисля, че рецептата за домашен еластисайзър трябва да се сложи в началния пост на другата тема Laughing

# 715
  • в Кошера
Mисля, че рецептата за домашен еластисайзър трябва да се сложи в началния пост на другата тема Laughing

Маани тая работа, да не вземат да ме осъдят представителите на Филип Кингсли. Патентно ведомство и пр. институции не са ми по вкуса. Mr. Green hahaha Joy

# 716
A, ще го кръстим някак Laughing
Оф, аз да се оплача. Днес съм решила да мина само на вода и кафе и вече треперя направо, как ще издържа до довечера не знам...

# 717
чудният бъркоч на Тайра  Whistling

пп аз съм много доволна от него, след малко ще го направя пак; слагам и зехтин  Wink

# 718
  • На острова

Маани тая работа, да не вземат да ме осъдят представителите на Филип Кингсли.
Joy

# 719

Маани тая работа, да не вземат да ме осъдят представителите на Филип Кингсли. Патентно ведомство и пр. институции не са ми по вкуса. Mr. Green hahaha Joy
Сложете го, сложете го  newsm18 newsm18 newsm18

А след колко време се измива? Или не се мие?

П.П. На тая тема първия пост много ми харесва.  4470

Общи условия

Активация на акаунт