Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да отмиете косата след маска с рициново масло и друго масло?
Какво е трич и как влияе върху кожата?
Какви са съставките на еластизатора и как мога да направя подобна смес у дома?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да отмиете косата след маска с рициново масло и друго масло?
След като използвате маска с рициново масло и друго масло, ефективен метод за отмиване е първо да нанесете щедро количество балсам, като го разтъркате добре. След това използвайте шампоан, но отново в щедра сума. Времето, прекарано с маслата, също влияе върху времето за отмиване; колкото по-дълго останете с тях, толкова повече време отнема да ги отмиете.
-
Какво е трич и как влияе върху кожата?
-
Какви са съставките на еластизатора и как мога да направя подобна смес у дома?
-
Какви са мненията за еластисайзъра и какви алтернативи са налични?
-
Какви са мненията за Тривитаминол и как влияе върху растежа на косата?

Нямам търпение да я завърша, толкова красива стана, че доста честичко си я поглеждам 

Или съм на работа, а той на градина, или съм си вкъщи събота и неделя и той е с мен, мъжО работи през уикендите
И за ежедневието направо се влюбих в едни жълти кецове на Дизел, реакцията беше същата
Преди това , нямах обувка , която да не е поне с 5 см ток. Тук си купих първите маратонки. Като ученичка винаги съм била освободена от физическо, и никога не ми се е налагало да нося маратонки. Ако някой ми беше казал , че ще спра да нося високи обувки, нямаше да повярвам. Милото постоянно ме кара да си купувам някакви високи обувки, и като му кажа , че не са ми удобни , все повтаря , че другите жени щом носели , значи не е неудобно. Според него съм по-секси на токчета
Но до такава степен съм отвикнала, че ако сложа висока обувка и костта на извивката ме боли.
и въпреки това забелязвам, че кожата ми е станала някак си по-хубава, макар и да не съм правила нищо. То май това е разковничето при мен- колкото повече мързелувам, толкова по-хубава ставам
а съм само 1.61. Дългата коса оптически ме прави да изглеждам по ниска. Пък и много маска заминава
Казваш, че чак сега ти харесва...преди как беше? Моята се сплесква и седи на клечки, като мръсна - бляк